Pediatrija polna otrok zaradi nesposobnih staršev
Nesposobni mladi starši, 29.10.2021 ob 19:08
Pediatrijo imamo polno bolnih otrok! Od taistih staršev, ki trdijo, da svojih otrok ne pošiljajo smrkavih v vrtce in šole, ki so vsi cepljeni in se redno testirajo in takoj izolirajo, če so prehlajeni.
Le kdo jim še verjame?!?!?!!!!
Pa daj vtihni! Zdaj boš še na račuj malčkov ventil odpiralo.. ??? strelaš pa tk v prazno. Taisti, taisti.. mhh….
Je povedala ga. Tatjana Mrvič, vodja SPOBO UKCi, v oddaji Svet na Kanalu A ob 18: uri: glede hospitalizacij trenutno na pediatriji so pridruženi respiratorni virusi RSV(!!) Ni VSE SAMO covid….. to je zelo pomemben podatek.
Najbolj grdo pa je spet, da javno izpostavljajo v informativnih oddajah “ocene” inštituta Jožefa Štefana ( sponzoriranih z namenom, da napišejo, kot morajo po navodilih, kako naj bi se dvigale številke z namenom) da bo do 4.11.2021 z grafom ponazorjeno, 730+ hospitaliziranih. Wau – all for money. Jasno, inštitut tudi mora dobiti finančni futr. A za njih je denar, za plače STA-jevcev pa ni denarja?
JA, isti scenarij, kot februar 2020 – respiratorni virusi in 700+ hospitaliziranih, ne pa “samo ” korona.
Ne vem, kaj hočeš povedat. Pediatrija je polna zaradi RSV-ja, ne covida. RSV je med nami že zelo zelo dolgo, že ko so bili moji otroci majhni (15 let nazaj) je bil problem in pozimi polna pediatrija. Letos je še toliko huje, ker smo bili zaprti leto in pol in imunski sistem malčkov ni vadil, kot bi moral.
Kje dobijo, 29.10.2021 ob 21:21
Kje otroci pokasirajo raspiratorna obolenja? Kako? Gre za male otroke, ki se ne okužijo na žurih. Vrtci? Šole? Družinska srečanja?
V trgovinah, na obiskih, od starsev, sorojencev, ki hodijo v vrtec. RSV je za vecje otroke in odrasle navaden prehlad, za dojencke je lahko tudi smrten. Imamo pa tudi cepivo, je plačljivo, okoli 40€.
izločite zrna med plevelom, 29.10.2021 ob 19:19
Je povedala ga. Tatjana Mrvič, vodja SPOBO UKCi, v oddaji Svet na Kanalu A ob 18: uri: glede hospitalizacij trenutno na pediatriji so pridruženi respiratorni virusi RSV(!!) Ni VSE SAMO covid….. to je zelo pomemben podatek.
Najbolj grdo pa je spet, da javno izpostavljajo v informativnih oddajah “ocene” inštituta Jožefa Štefana ( sponzoriranih z namenom, da napišejo, kot morajo po navodilih, kako naj bi se dvigale številke z namenom) da bo do 4.11.2021 z grafom ponazorjeno, 730+ hospitaliziranih. Wau – all for money. Jasno, inštitut tudi mora dobiti finančni futr. A za njih je denar, za plače STA-jevcev pa ni denarja?
JA, isti scenarij, kot februar 2020 – respiratorni virusi in 700+ hospitaliziranih, ne pa “samo ” korona.
ŽE 100x razkrinkana manipulacija: 700 hospitaliziranih je bilo takrat v celi sezoni, ne istočasno. Za razliko od lani, ko je zaradi covida bilo po 700 hospitaliziranih naenkrat več mesecev. Menda razumeš v čem je razlika?
Kaj ti verjames, je tvoj problem!
Nas ni bil nikdar smrkav v vrtcu!
Ko je zbolel in ozdravel, je bil potem se en teden doma, da je bil res cil in zdrav!
Poslati ga smrkavega v vrtec, bi pomenilo, da bi bil spet na pediatriji na kisiku!
Za nas je bilo 2x dovolj, ceprav v tem casu sploh se ni hodil v vrtec!
Kaj pa ti verjmaes je samo tvoja iluzija!
Jahno, 29.10.2021 ob 22:11
V trgovinah, na obiskih, od starsev, sorojencev, ki hodijo v vrtec. RSV je za vecje otroke in odrasle navaden prehlad, za dojencke je lahko tudi smrten. Imamo pa tudi cepivo, je plačljivo, okoli 40€.
Ni cepivo, ampak kot ena blokada (ne znam točno razložit,ampak ni cepivo).
Pa ni na samoplačniško varianto, ampak dobijo otroci, ki so rizični (nedonošenčki, pljučni bolniki…)
Mummm, 29.10.2021 ob 22:31
Če bi jaz moja 2 imela doma vedno, ko sta smrkava, bi bila prve tri leta doma od oktobra do marca nonstop, pa še naslednjih nekaj let po več tednov. Saj zato pa se jim reče smrkavci.
Zaradi takih, kot si ti, je polna pediatricna!
Ja, tvoji soncki so samo smrkavi, ni jim hudega, njihovi sovrtickarji pa koncajo v bolnici na kisiku!
Naj se ti vsa ta tvoja neobzirnost povrne!
zaradi takih, 29.10.2021 ob 22:37
Zaradi takih, kot si ti, je polna pediatricna!
Ja, tvoji soncki so samo smrkavi, ni jim hudega, njihovi sovrtickarji pa koncajo v bolnici na kisiku!
Naj se ti vsa ta tvoja neobzirnost povrne!
Verjetno nisi delodajalec ali sodelavec mlade mamice. Ker bi hitro obrnil ploščo.
DEBiIL na kubik !
Otroci zbolevajo zato, ker so mogli biti skoz v sterilnem okolju in si niso krepili svoj imunski sistem. Predvsen je problem pri malčkih, ki sploh niso razvili imunosti niti na navaden prehlad, kaj šele na kej hujšega. In zaradi debilnih ukrepov, razkuževanj zdaj najbolj nasrkajo otroci.
Mummm, 29.10.2021 ob 22:46
Verjetno nisi delodajalec ali sodelavec mlade mamice. Ker bi hitro obrnil ploščo.
Ti je kar praav povedala! Zaradi tebe in tvojih je bolnih več družin. Ja, družin! In delodajalci imamo več sranja zaradi tvojih smrkavcev. Ker prideš okužena v službo in kar naenkrat je nekaj ljudi na bolniški. Ker si ti ne pozdraviš prehlada.
In se čudimo kako se kovid raznaša?!
Bila sem sodelavka mladih mamic se preden sem imela otroke.
Delala sem v lokalu in trgovini kot studentka, nas je sef poslal domov, ce smo kihale in krehale, ker take ne moremo delat s strankami in zivili.
Pozneje v pisarnah, smo smrkave poslale domov, ker sori, ampak danes smrkas ti, jutri nas bo ze pet in kdo bo potem delal?
Zdaj sem sama v pisarni in grem lahko tudi smrkava v sluzbo, ker nimam stika z nikomer.
Brez pameti si bedak, 29.10.2021 ob 22:57
DEBiIL na kubik !
Otroci zbolevajo zato, ker so mogli biti skoz v sterilnem okolju in si niso krepili svoj imunski sistem. Predvsen je problem pri malčkih, ki sploh niso razvili imunosti niti na navaden prehlad, kaj šele na kej hujšega. In zaradi debilnih ukrepov, razkuževanj zdaj najbolj nasrkajo otroci.
točn tko pa zaradi teh usranih nagobčnikov so tud bolan
Meteor999, 30.10.2021 ob 15:19
Ja saj, ubogi delodajalci. No, jaz sem ena izmed tistih ki je bila kar nekajkrat v bolnišnici z otrokom ker je potreboval kisik. Šr zdaj, v teh razmerah mamice pošiljajo v šolo otroke ki smrkajo. Poznam primer, pa je mamica doma, nima delodajalca, ammpak njej se to ne zdi nič takšnega.
Pa še to – o delodajalcih: tudi jaz ga imam, pa sem zaradi drugega delodajalca hodila z otrokom v bolnišnico. Se ni preveč sekiral, ker to so bili še časi ko si za bivanje tam z otrokom moral dati svoj dopust.
Ko slisim besedo smrkavec dobim pike….grem pediatrinji….mala konstantno smrka od cepljenja (maja)…rece ona meni, zato se jim pa rece smrkavci….grem v ukc lj na pregled …in me posljejo domov ker mala šmrka…posledicno zamik operacije, ki jo cakam par mesecev, porodniske bo pa kmalim konec…
No, po tistem ji je pa lahko nehalo tect iz nosa…je napisala zdravilo.
Moje mnenje, 30.10.2021 ob 16:56
Ko slisim besedo smrkavec dobim pike….grem pediatrinji….mala konstantno smrka od cepljenja (maja)…rece ona meni, zato se jim pa rece smrkavci….grem v ukc lj na pregled …in me posljejo domov ker mala šmrka…posledicno zamik operacije, ki jo cakam par mesecev, porodniske bo pa kmalim konec…
No, po tistem ji je pa lahko nehalo tect iz nosa…je napisala zdravilo.
KAj pa je to zaeno čudežno zdravilo, ki pozdravi smrkanje?
Forum je zaprt za komentiranje.