Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pediater

Pediater

Prosim, če mi lahko svetujete kakšnega dobrega otroškega pediatra v Mariboru, ki ne predpisuje antibiotikov kar tako in se zavzame za otroka.

Pozdravljena!

Poskusi z Dr. Škorjanc Antolič, ki ima ordinacijo na Borštnikovi ulici. Druga zdravnica -pediatrinja, ki bi ti jo lahko svetovala, je trenutno še na porodniškem dopustu. V kolikor te pa zanima zdravnica za šolarja, pa absolutno Dr. Kajba Keršič. Seveda ne vem, ali omenjene pediatrinje še sprejemajo nove paciente.

Lp iz Maribora

Meni je Dietnerjeva iz Tezna. Pri našem tamalem le redko predpiše antibiotik in mi raje svetuje katero naravno zdravilo naj dam otroku. Drugače pa je za šolske otroke zelo dobra še ena iz Taborske ambulante samo nevem kako se piše. Mislim pa, da ji je ime Špela. Če se bom spomnila priimka ti javim vem pa, da pri njej 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} težko dobiš antibiotik.

Ne poznam nobene, imam le eno misel ob teh antibiotikih. Meni je moja zdravnica povedala, da so izredno omejeni z denarjem in ne smejo predpisovati antibiotikov kar tako. Tako da se ne boj, da bi ga dobila pri katerikoli zdravnici za brezveze.

20 mg prednisone tablet buy prednisone online without a prescription buy prednisone without a prescription
https://prednisonet.com prednisone 40mg
buy prednisone 10mg prednisone pills cost buy generic prednisone online

Odgovor na objavo uporabnika
ne vem imena, 09.10.2009 ob 11:53

Ne poznam nobene, imam le eno misel ob teh antibiotikih. Meni je moja zdravnica povedala, da so izredno omejeni z denarjem in ne smejo predpisovati antibiotikov kar tako. Tako da se ne boj, da bi ga dobila pri katerikoli zdravnici za brezveze.

Sploh se ne gre za denar. Gre se za to da so velikokrat okužbe kjer antibiotik ni potreben.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close