Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pecivo za poroko?

Pecivo za poroko?

10002 debata na isto temo, se opravičujem. Lahko prilepite recept za kakšno dobro mehko pecivo?

Ne vem če je to ravno to kar iščeš ampak breskvice so ”must have” na vsaki poroki… recept na kulinariki Breskvice[/url]

Iskalnik google.com dela čudeže

Lepo je, če so na poroki francoski makroni:

http://culinaryjourneybyme.blogspot.com/2011/03/french-macaroons-izziv-vsakega-pravega.html

poglej še tule je kar nekaj idej, za drugačno pecivo: črno belo – belo črni rogljički, potičkine lunice…. pa na panje ne pozabi, modelčke imaš na spletu.

pobrskaj na kulinariki mislim, da je prav rubrika poročno pecivo.
Meni osebno so dobre tudi tele[/url] Čajno pecivo Mionon.

Iz kulinarike imaš še Istrske cukrine z alkoholom. Te naredi zadnji dan, ker alkohol zgubi moč in okus.

Sicer je pa meni osebno zelo dobro, da ni vedno enaka klasika. Kar koli boš naredila, bo zagotovo dobro. Le, da ne uporabiš eno testo za 10 različnih piškotov. To je še vedno ena sorta. Vsak piškot svoj okus.

Od mehkega peciva so mi najboljše makove kocke.

Meni je na porokah važno da je župa.

Vedno je absolutno preveč sladkarij. Piškotov na tone, peciva s kremo, breskvice……….Pogrešam pa sadje.

Pa ne v obliki sadne kupe z ogromno smetane, pač pa mizo na kateri je samo sadje. Jabolka, grozdje, narezan ananas, jagode, melona, mogoče malo eksotike – liči……..nekaj kar osveži.

Tako si vsak vzame po želji. Navadno je ta kotiček najhitreje izropan, pecivo pa ostaja.

Te skutne kocke[/url] se vedno obnesejo – ta prve zmanjkajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close