Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pecivo z zdrobom

pecivo z zdrobom

Prosim za pomoč, z iskalnikom ne najdem

nekje sem jedla pecivo z zdrobom, bilo pa je nekako takole: spodaj biskvit (v katerem so tudi orehi), na ta pečeni biskvit je bil vlita nekakšna bela masa, ki je bila narejena iz pšeničnega zdroba, vse skupaj pa oblito s čokolado.
Mi lahko katera pomaga.

jaz sem nasla na kulinariki tale recept

Pecivo z zdrobom je bilo moje. V bistvu gre le za biskvitni del iz zdroba in orehov, ter polivke iz čokolade. Ker pa se najprej že v pekaču vroče razreže, potem pa polije, gre čokolada vmes in pronica navzdol, zato izgleda, kot da je pod čokolado še nekaj.
Recept bi morala najti nekje pod zbirom receptov iz srečanja.

še opomba: orehi so načeloma mleti, lahko pa je vmes nekaj nasekljanih (je zelo dobro, ko pogricka med zobmi)
masa je tekoča, ko jo vliješ na peki papir, a kasneje zdrob nabrekne in se normalno speče

Ali je omenjeni/iskani recept na tej strani?

No, jaz imam recept za “medeno pecivo”, kjer so tri plasti medenega testa, vmes pa krema iz zdroba. Pecivo je prelito s čokolado.

Preverjeno okusno. POnavadi razgrabljeno v nekaj minutah.

Če te zanima, sporoči.

Pandica, ne najdem recepta za zdrobovo pecivo, pa bi ga tako rada naredila. Si tako dobra, pa nam ga še enkrat zaupaš, prosim?

Irena,
en tak recept iz srečanja najdeš v bazi receptov- klikni na “dodajte recept” in poišči recept med sladicami pod imenom MATO REZINE. In to je to. Upam da boš našla,

LP, zala

Zala, hvala, sem že sama gledala med recepte, ampak sem iskala pod imenom “zdrobovo pecivo”, seveda neuspešno. Pecivo bom naredila ob prvi priliki!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close