Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pecilni prašek je odlično čistilo!

Pecilni prašek je odlično čistilo!

V vrtni uti imamo stranišče, ki ga uporabljajo večinoma moški. Pokrov straniščne školjke je bil porumenel od uriniranja, čeprav sem ga poskušala sčistiti z vsem živim.

Danes sem naredila preizkus – na grobi del gobice sem nasula pecilni prašek in malo zmočila z vodo in potem sem pokrov drgnila in drgnila in ne boste verjeli, sedaj je školjka kot nova!

Pecilni prašek je tudi odličen pri čiščenju lijaka v kopalnici. Morda vam ta nasvet pride prav.

Odgovor na objavo uporabnika
pecilni prašek, 22.02.2022 ob 22:28

V vrtni uti imamo stranišče, ki ga uporabljajo večinoma moški. Pokrov straniščne školjke je bil porumenel od uriniranja, čeprav sem ga poskušala sčistiti z vsem živim.

Danes sem naredila preizkus – na grobi del gobice sem nasula pecilni prašek in malo zmočila z vodo in potem sem pokrov drgnila in drgnila in ne boste verjeli, sedaj je školjka kot nova!

Pecilni prašek je tudi odličen pri čiščenju lijaka v kopalnici. Morda vam ta nasvet pride prav.

QL

Hvala

Soda bikarbona se prodaja v pol kg škatlah. Pride okrog pol evra. Tako, da ne rabiš kupovat dragega pecilnega praška, soda je veliko cenejša.

Calgon tablete pa za ledvične kamne. 

Soda/pecilni prašek + malo čistila za posodo, zmešaš da nastane pasta, to pasto namažeš in pustiš nekaj časa, očisti VSE. Jaz s tem čistim pečico, ali kaj trdovratnega, dela super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close