Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pečica s pirolizo – DA ali NE

Pečica s pirolizo – DA ali NE

Živjo!

Nabaviti moram novo pečico. Malo gledam ponudbo in me zanima, ali so pečice s pirolizo res toliko boljše, kot so dražje od navadnih pečic. Kakšne so vaše izkušnje? Zanima me tudi, katere znamke priporočate?!
Že vnaprej hvala za nasvete!

Imam BOSCH pečico s pirolizo.
Ja, fino je vklopit samočiščenje in potem samo obrisati pepel.
Če ti običajno čiščenje pečic ne predstavlja problema, potem kupi navadno.
Tistih 500 € kolikor je dražja se v letih po nakupu pozabi in sem vsaj jaz vedno vesela, kadar pirolizo vklopim!

Odvisno, koliko ti je do čiste pečice. Jaz sem si pirolizo dolgo želela, ampak v teh časih sem sklenila, da mi do tega ni toliko, da bi pečico tako preplačal in še plačevala dodatno elektriko za čiščenje. 500 stopinj – ulala elektrike.

Odvisno kaj boš pekla v tej pečici… Če bodo to v glavnem peciva, jo načeloma ne rabiš, če pa bo to hrana, od katere “šprica” (in ne uprabljaš pokrovke), bo pečica zato bolj umazana in ti bo prišla piroliza prav.

Jaz jo imam, vklopim jo približno 3x letno.

Lp, M

Definitivno da. Kot je pa že ena zgoraj napisala – če pa rada drgneš pečico potem pa ne:)
Je pa definitivno fino, vklopiš pirolizo, pustiš da se vse skuri in samo pobrišeš prah.

Da.

GLEJ, PIROLIZA je super, tud poraba štorma ni tko huda,kt je bla včasih (dans so take pečice razred A, A+,…)

maš pa tud pečice s t.i. lahkočistilnim emajlom (prevleka v pečicah). Gorenje ma tak sistem (mislim da s ekliče aquaclean ali neki tazga)

ne rabš nekih agresivnih čistil. rabiš pol morda trič tetr litra vode, pa vileda krpo in to je to.

se zlo lepo očistijo

so pa cenejše kt one s pirom in lizo:))

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Kupujem-Pirolitična pečica BOP 7558Ax Gorenje -PIRIN MIX
Ali lahko podate svoje mnenje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close