Najdi forum

pečenka

Za pečenko sem imela zamrznjeno meso. Odmrznit sem ga dala šele pred eno uro. Naj počakam , ali dam peč kar napol zamrznjenega ?

pečico na 100 stopinj, pa kar v pečico z njo, ko pa odmrzne pa na večjo temperaturo! samo pazi, da ves čas polivaš, da ne bo presuho!

Ej folk, a vi dejansko izkoristite vsak praznik za nažiranje s pečenkami, poticami, itd..?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Veronika, hvala . Kar v pečico sem se bala dati, da ne bi bilo preveč vode.

DRRR- danes sem doma in kuham kosilo. Praznik nima s tem nobene veze. Pečenko (zamrznjeno) zato, ker nimam pri roki nič svežega. Zadovoljen ?

saj ne rečem da se ne bo spekla,ampak kakšen bo pa okus te pečenke?
meso,še posebej če je večji kos,je bolje da je začinjen dan prej.vsaj jaz tako delam.zvečer začinim,drug dan pa spečem.

Ni nujno,da ga prej nagvircaš.Če ga mal pred pečenjem posipaš s čim(sol,začimbe..)pa v pekač naliješ za en prst vode,bo vse ok pa še lepo mehko meso ostane in nič ga ni potrebno polivati.

Če že ni vzrok praznik, so pa zaprte štacune…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz pa pečenko pečem še sam v zaščitni vrečki skupaj z začimbami in zelenjavo. Je neverjetno sočna znitraj, skorjica pa lepo zapečena. IN okus? Njamiiiiii….. Pa še pečica ostane čista.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close