Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pečenje s pek papirjem

pečenje s pek papirjem

Najboljše pečenje krompirja je baje s pek papirjem. Nekajkrat sem že pekla tako, je zelo dober, a neenakomerno zapečen. Ga ve kaj obračate med peko? Morda kar dvignete papir, da se premeša, prosim?

Zanimivo. Jaz pa prvič slišim za peko krompirja na peki papirju!

Oprosti ker ti ne vem svetovat

Jaz krompir pomešam, da se enakomerno zapeče.

Sicer pa na peki papirju pečem tudi meso, se manj prime pekača in imam nato s čiščenjem veliko manj dela.

Torej peki papir uporaben povsod, ko se kaj peče.

ko je moja hujšala, sem vse peku na peki
vsa maščoba od mesa, je ostala na peki
pa otroc ,k majo tok radi ponfri, kr na peki papir z njim, mogoče eno kaplo olja

Jaz vse delam na peki papirju, preprosto zato ker je lažje za pucat. Kdo bo pa pral tiste zamaščene pekače? Daš odspodaj papir pa mirna bosna.

Sladice pečem na opeki papirju, krompirja pa še nisem. Bom poskusila, hvala za idejo.

enako:)

Jaz tudi vedno pečem na peki papirju. Krompir pa vmes 2x obrnem. Se krasno hrustljavo zapeče z vseh strani, pa nič se ne prime. Na pekač se je vedno prijelo in je bil včasih krompir ob koncu peke čisto že raztrgan od obračanja.

Super je to.
Krompir pokapam z malo olja in z roko pomečkam, tako da je krompir naoljan. Pa tudi ga vmes pomešam. Super je.
Na pekiju pečem tudi krvavice.

Tudi jaz vse pečem na peki papirju, od mesa do zelenjave in krompirja. Krompir 1x ali 2x med peko previdno obrnem – lopatico spodaj, dvignem, položim okoli, da se zapeče še po drugi strani.

Hvala, spet pomoč na MONU:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close