Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pečenice v zmrzovalnik?

Pečenice v zmrzovalnik?

Kupila sem več pečenic kot smo jih lahko pojedli. Jih lahko shranim v zmrzovalniku ter koliko časa? (mislim seveda na sveže in ne pečene! – Original zapakirane)

Hvala!

lahko jih daš..tudi jaz jih kupim več in jih dam v zmrzovalnik

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Mi jih shranimo in znajo bit notri tudi po pol leta.

Ja. Mi jih potem pojemo v kakih 3 mes.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

po nasvetu mesarja-pečenice po zamrznitvi niso več tako dobrega okusa.

po moje lahko zakaj pa ne

Lahko jih daste v zmrzovalnik, vendar jih je najbolje čimprej porabiti, ker je v njih česen.

Se strinjam. Ravno včeraj sem vzela iz zamrzovalnika domačo pečenico, zamrznjeno slaba 2 meseca, pa ni bila več tako dobra. Se poje, vendar ni isto. Ni bila tako dobra kot takoj narejena…

V vrecko vodo in pecenice, potem pa v skrinjo. So boljse tako zamrznjene.

Za vsako malenkost se mi pa res ne da v štacuno,ker…..najraje odprem zamrzovalnik,pogledam kaj mesnatega skriva in se sproti odločim,kaj bom kuhala.In da,tudi pečenice se najdejo. 😉

Seveda lahko grejo v skrinjo 🙂

Tudi ko so koline, gre nekaj klobas v dimnico, ostale pa v skrinjo …

Pri nas damo pečenice v plastično posodo (npr. od sladoleda) dolijemo vodo, da so pečenice potopljene, potem pa v skrinjo. Ko jih damo kuhat jih ne odtajamo temveč jih damo skupaj z ledom v večjo posodo in skuhamo.
Tako zamrznjene pečenice ostanejo več mesecev dobre Včasih smo jih pa zamrzovali kar v vrečki in so po dveh mesecih dobile čisto drugačen okus, bile so pa užitne samo ne tako dobre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close