pearcingi
Zadnje čase so pearcingi in tudi tatooji zelo popularni tudi na intimnih predelih (sodeč po gledanju neke oddaje na tv). Men se pa že vse to zdi mal too much. Jaz si ga nebi nikol dala tja dol, le čemu bi tvegala kako zagnojitev al pa okužbo. Kaj si pa vi mislite o tem? A je vredno, po moje da ni. Osebno ga imam le v popku kjer poleti pride lepo do izraza, pa v ušesih. Če bi dala bi ga dala še kvečjemu v nos. Ostalo pa nikamor več niti v jezik (le zakaj bi mogla imet pol zatečen jezik). Tatuja si nebi dala nikamor, ker bi mi bilo čez par let sigurno žal, pa še težko se odstrani. Najbolj grdo mi pa je, ko ima kaka luštna punca po 5 piercingov v vsakem ušesu pa enega na obrvi pa enega v nosu pa enega v bradi pol ko pa neki govori pa ga vidiš še v jeziku. To pa je že mal pretirano. A se vam ne zdi?
Se strinjam s tabo.
Meni je že to preveč, če ima katera/kateri tudi piercing v popku. Se mi zdi popek veliko lepši brez raznih dodatkov. Mislim, da je čisto dovolj uhanček v ušesih, ostalo je pa že preveč. Tudi tatuji so mi preveč.
No, meni so že všeč piercingi in tetovaže, ampak vse v nekih mejah.
Vsa potetovirana in prebodena jaz sama ne bi bila.
Sicer je pa to popolnoma stvar posameznika, če nekomu tako paše, naj ima, saj pa to je njegova stvar in se mene in nikogar drugega niti najmanj ne tiče.
Piercinga ne bi imela na spolovilu, pa niti na bradavički, ker mi to ni ne estetsko in ne higiensko. Imam ga pa v jeziku in če to komu ni všeč, veš, kako prisrčno mi dol visi. 🙂
A zdej si pa že magični vitez – kot kameleonček. Najprej si napisal ja se strinjam – ko je jullie napisala, da ji je vse skupaj vseeno, da se naj človek obnaša kakor mu paše – glede tatojev in piersinga in potem si napisal, da ti ni všeč. Kaj je zdej a ti je všeč al ti ni všeč, al imaš mal problemov?
Brigita
Strinjam se z njo v tej meri, da naj se človek obnaša kakor njemu paše in da zaradi piercingov in tatujev še ne pomeni da je slab.
To je pač stvar posameznika in noben mu nima govoriti da naj se obnaša drugače.
Kar se mene tiče pa mi je bolj všeč sama koža oziroma telo brez dodatkov.
Moja žena ima piercing na spolovilu. Da sem čisto natančen ima horizontalno prebodeno pokrivalo klitorisa ( clitoris hood horizontal piercing).
Piercing je zelo estetski, nosi zlat obroček, ki je primeren tudi za dodajanje raznih obeskov. (vedno zlatih). Neprekinjeno ga nosi od leta 1998. Nikoli ni bilo s piercingom nobenih težav. Deluje zelo v redu in je velik potencial, posebno pri oralnem seksu. Po njenih besedah bi ga priporočila vsaki ženski.
Mlajši in konservativni se sevede s piercingi na spolovilih ne strinjajo in jih zavračajo.
Živjo!
Kar se tiče uhana v jeziku…če uživaš v predigri,je to prava stvar za popestritev. Nihče se ne pritožuje nad mojim uhančkom! Ne bi bila jaz,če ga ne bi imela.Vedno in povsod je z menoj. Če sem sama,zabava mene,če s kom drugim zabavava skupaj njega. To doživeti (da ima partner uhanček v jeziku) je nekaj nepozabnega in nihče,res nihče naj ne komentira,če ni poskusil 🙂
Veliko erotičnih užitkov!
Forum je zaprt za komentiranje.