Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pct za k zdravniku?

Pct za k zdravniku?

Odgovor na objavo uporabnika
Me res zanima, 12.09.2021 ob 22:28

Očitno ne znate točno napisat kaj vas muči v zvezi s cepivi, pa se odločit spustit na osebni nivo. Klasika 🙂

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Me res zanima, 12.09.2021 ob 21:04

Ja cepit se pejte da bomo vsi lažje in bolje živeli. Ko bo procent cepljenih dovolj velik, PCT nikjer več ne bo pomemben. Kaj vas skrbi? Zakaj se ne cepite? A zna kdo lepo razložit, brez žaljenja?

NE BOMO SE CEPILI ZATO KER HOČEMO ŽIVETI.

Resnica bolik, 13.09.2021 ob 00:36

NE BOMO SE CEPILI ZATO KER HOČEMO ŽIVETI.

TOčno tako

Nazadnje sem bila cepljena v 7.r oš, morala bi bit še v 8.r pa nisem bila, ker sem manjkala. Kasneje sem vprašala zdravnico na forumu Cepljenja kakšno cepljene je to bilo v 8.r tistega leta, je rekla po vsej verjetnosti “poživitveni” za hepatitis a ali b se ne spomnim. Jaz se to kasneje nisem nikoli cepila pa mi nihče ni težil niti nič. Vmes ni bilo potrebno nikoli nobeno ceplenje. Za klopni meningitis se nikoli ne cepim pa mi nihče ne teži. Za gripo se nikoli ne cepim pa mi nihče ne teži. Tako, da mi tudi za to nima nihče težit še manj pa silit. Družim se ne edino s pravimi prijatelji, ki prav tako ne hodijo po kafičih še manj po gostilnah. V času covida niti z njimi nisem imela stikov razen preko neta. V gužvo ne hodim. Ne ogrožam nikogar, nihče ne ogroža mene. Res ne vem zakaj bi se cepila. Moja dejanja in previdnost je veliko bolj varno od tega nepreverjenega cepiva.

Še nekaj za informacijo: pod koronaviruse štejemo vse vrste prehladov. Koronavirusi povzročajo prehlade. Za koronaviruse ni cepiva. Hujši ali blažji potek vseh koronavirusov je odvisen od posameznikovega imunskega sistema. Kar tudi potrjuje, da se cepljeni okužijo, prenašajo virus in tudi zbolijo. Če pa ne zbolijo pa z veliko verjetnostjo ne bi zboleli tudi, če se ne bi cepili. Tisti s pomanjklivim imunskim sistemom pa lahko umrejo tudi zaradi navadnega prehlada.

Zato, 13.09.2021 ob 01:18

Še nekaj za informacijo: pod koronaviruse štejemo vse vrste prehladov. Koronavirusi povzročajo prehlade. Za koronaviruse ni cepiva. Hujši ali blažji potek vseh koronavirusov je odvisen od posameznikovega imunskega sistema. Kar tudi potrjuje, da se cepljeni okužijo, prenašajo virus in tudi zbolijo. Če pa ne zbolijo pa z veliko verjetnostjo ne bi zboleli tudi, če se ne bi cepili. Tisti s pomanjklivim imunskim sistemom pa lahko umrejo tudi zaradi navadnega prehlada.

Bo kar držalo.

Je pa zanimivo v eni zadnjih novic Jerala izjavil da učinkovitost cepiva drastično pade po 5 mesecih. Prebolelost pa ne.

Me res zanima, 12.09.2021 ob 21:53

Zato, 12.09.2021 ob 21:15

Ja. Zaradi stranskih učinkov. Ker cepivo ni še dobro stestirano in preverjeno. Nobeno cepivo se ne izdela v parih mesecev. Včasih je potrebno več let. Zato, ker so se zavarovali, da nihče ne odgovarja za smrti ali trajne posledice, kar je dokaz, da je cepivo lahko nevarno.

Ta covid, neznano bolezen so cepivo izdelali v par mesecih, za aids pa še zdaj ne.

Zard stranskih učinkov se potem bojite cepit? Mene je po prvem 2 dni bolela roka, po drugem pa par dni  glava in to je bilo vse. Noben od znanih cepljenih, pa so praktično vsi okrog mene pocepljeni,  ni imel posebnih stranskih učinkov. Od tistih, ki so kovid preboleli pa je polovica izjavila, da si res ne želijo več čez kaj podobnega, ker je bilo hudo.

Kar se tiče hitrosti razvoja cepiva pa – je že bil večji interes, posledično veliko več denarja in tako so lahko razvili hitreje kot za druge bolezni, kjer tako velikega interesa ni.

“Me res zanima”, če te je 2 dni bolela roka, kamor so te cepili ali glava, to niti ni stranski učinek. Malo si preberi o DOLGOROČNIH stranskih učinkih, ki se ti lahko pokažejo v enem letu ali dveh ali celo kasneje.

Kar se pa tiče zbranega denarja za raziskave in cepivo proti Covidu-19 – a resno misliš, da npr. za različne vrste rakavih obolenj pa še ni bilo zbranega dovolj denarja, ker cepiva proti raku še nimamo? In koliko ljudi po svetu umre zaradi raka (v primerjavi s smrtjo zaradi Covida)???

Anikka317, 12.09.2021 ob 20:52

Če prav razumem bo treba za k zdravniku imeti pct? A se ni Poklukar neki opravičeval in obljubljal da bodo to zrihtal? A so tolk nesposobni al nas čist očitno je.bejo v zdrave možgane??

Za NUJNE obiske pri zdravniku potrdilo ne bo potrebno, saj lepo piše, samo razumeti je potrebno prebrano.

Zakaj NE:

1. Ker cepivo je v fazi razvoja in clovek je poskusni zajcek.

2. Ker cepljeni prav tako nosijo maske, se drziji distance.

3. Ker cepljenje za vhod v bolnico oz sprejem testirajo in veckrat testirajo, ce lezijo v bolnici in to vsakih 48.ur.

4. Ker cepljeni prav tako zbolijo in trosijo veselo naprej virus. Oni lahko, necepljeni pa ne.

5. Ker po cepljenju imajo ljudje ogromno posledic. Tudi smrti.

6. Ker pred cepljenjem podpises, da se cepis na lastno odgovornost, ceprav te silijo.

7. Ker posledice cepljenja nihce ne  prevzame odskodninsko.

8. Ker telo je moje in sama odlocam kaksne zvarke si bom dajala vanj.

Kdo sploh verjame v te zgodbice o posledicah cepljenja?  Niti ena zgodba, ki ste jo anticepilci objavili tukaj gor, ni resnična.  Niti ena, preverjeno.

Izmišljene zgodbe, izmišljene osebe.  Zanimivo, kako se tisti, ki na FB objavljajo te zgodbe, userjejo, ko je potrebno dati podatke o teh revežih, da bi se preverilo njihovo stanje ali stopilo v kontakt z njimi, haha.

Nič ne bodo “zrihtal”;  v interesu je samo eno in edino, da se porabi cepivo iz skladišč, da se pocepi narod s takim prisiljenim načinom, da se zrihta cepljenje ; zato se turi te plačljive teste vsepovsod in pogoj T.

– kratkoročni – prvi mesec

– dolgoročni – 3 do 10 let po cepljenju

Angry, 13.09.2021 ob 11:52

Zakaj NE:

1. Ker cepivo je v fazi razvoja in clovek je poskusni zajcek.

2. Ker cepljeni prav tako nosijo maske, se drziji distance.

3. Ker cepljenje za vhod v bolnico oz sprejem testirajo in veckrat testirajo, ce lezijo v bolnici in to vsakih 48.ur.

4. Ker cepljeni prav tako zbolijo in trosijo veselo naprej virus. Oni lahko, necepljeni pa ne.

5. Ker po cepljenju imajo ljudje ogromno posledic. Tudi smrti.

6. Ker pred cepljenjem podpises, da se cepis na lastno odgovornost, ceprav te silijo.

7. Ker posledice cepljenja nihce ne  prevzame odskodninsko.

8. Ker telo je moje in sama odlocam kaksne zvarke si bom dajala vanj.

Točno tako. Tukaj bi dodala še, da je cepivo pogojno odobreno “za nujne primere” in sploh ni šlo skozi vse 4 faze kliničnih preskušanj, stabilnostne študije in farmakovigilančni podatki niso dostopni, posledično tudi SmPC ni dostopen. V glavnem – ni govora da se cepim. Se raje preselim v gozd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close