Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PCT test – nastanitve

PCT test – nastanitve

Za vikend bi šli nekam na bone. Ali je vedno potrebno pct pokazat? Ali je kakšna razlika v privat nastanitvah ali v okviru hotela? Kaj pa apartma brez hrane? Ali je res edina možnost testiranje ali gre mogoče tudi brez tega.

Hvala za vaš trud. Bom vesela konstruktivnih odgovorov, brez pljuvanja. Hvala.

Sem bila za vikend v hotelu.. Ni bilo potrebe kazati ničesar. So me pa informirali ,da od danes ponedeljka 26.7. naprej dobijo neko aplikacijo in da bodo morali pregledovati goste.

PCT je obvezen, tudi ce gres v lokal na kavo. Povsod.

Odgovor na objavo uporabnika
Fionca, 26.07.2021 ob 16:15

PCT je obvezen, tudi ce gres v lokal na kavo. Povsod.

Seveda je obvezen že nekaj časa ampak noben od natakarjev ni tega pregledoval. Ravno tako v hotelih itd.. Meni so samo povedali če pride inšpektor da on lahko to preveri on ne bodo. Od danes je drugače in imajo tudi natakarji, hotelitrji to pooblastilo.

pa ne na vseh trasah. Sicer pa – dokler bo tako, od mene prometa žal ne bodo imeli, niti ne pogrešam- gostinci bodo spet nasrkali, veliko jih bo verjetno zapirano vrata boj kot ne za vedno, saj v  tej že drugi sezoni ne bodo zmogli nadomstiti izpada in imeti toliko dobička, da bodo uradno preživeli.

Pa kaj je z vami ?

A vam je vseeno zase in za druge ali pa mislite raje končati to nasilje in fašizem ?

Ne čakajte, ker bo jutri že lahko prepozno in človeštvo bo spet v vojni. Preveč ste se navadili na mir in ga vzeli kot nekaj samoumevnega. A to še zdaleč ni res, ker mir ni samoumeven in prav tako ne svoboda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close