Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pct in pcr razlika

pct in pcr razlika

kasna je? morajo pri pcr globje?

zal sem primoran da se testiram cez 10dni in me zanima ali pct hitri test boli,partnerka pravi da ni nic cutilale na koncu malo zazgecka

PCT je pogoj. Prebolel, Cepljen, Testiran.

Misliš najbrž na HAT, to je hitri test.

Odvisno je od spretnosti jemalca brisa.

Zadnje čase odvzemajo bris kar iz nosnic, ne grejo več v nosno votlino (HAT testi in 2 tedna nazaj tudi PCR). Edino na Hrvaškem je za HAT šel bolj globoko, ampak itak ti naredi samo malo za kihat, nič drugega.

Dve leti, vsak dan govorimo o tem .  Iz katerega hriba ste,   da ste tako nevedni ???

ZAHTEVAJ DA TI VZAMEJO BRIS IZ ŽRELA- GRLA, ne z nosa, to je tvoja pravica. Jaz sem šel na test 2 krat ker sem moral na upravno enoto in zahteval da mi vzamejo bris iz grla- je rekla med. sestra, da to pa ne delajo, sem jo opozoril da če jaz tako želim, mi mora vzeti iz grla. Je šla vprašat šefico v drugo sobo, prišla nazaj in rekla- ODPRITE USTA, jaz pa sem ji dejal, prosim bodite nežni- se je zasmejal in vzela nežno bris.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz936, 23.11.2021 ob 12:35

ZAHTEVAJ DA TI VZAMEJO BRIS IZ ŽRELA- GRLA, ne z nosa, to je tvoja pravica. Jaz sem šel na test 2 krat ker sem moral na upravno enoto in zahteval da mi vzamejo bris iz grla- je rekla med. sestra, da to pa ne delajo, sem jo opozoril da če jaz tako želim, mi mora vzeti iz grla. Je šla vprašat šefico v drugo sobo, prišla nazaj in rekla- ODPRITE USTA, jaz pa sem ji dejal, prosim bodite nežni- se je zasmejal in vzela nežno bris.

še to, eni zahtevajo tudi da jim bris vzamejo iz sline- torej pljunejo na palčko.

Tudi analno se da vzeti bris.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close