Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pčitnice v toplih krajih z dojenčkom

pčitnice v toplih krajih z dojenčkom

A mi da kdo nasvet kam in kako z mojo malo šestmesčno hčerko? Prej sva oba s partnerjem veliko potovala. A zdaj se je najin svet postavil na glavo.

Hahahaha.

Res????

No, mi smo z našima dvojčkoma pri 6 mesecih šli v Normandijo in Bretanijo z avtom.

Na koncu boš videla – hčerki bo popolnoma vseeno, kje je, samo da je sita in previta in s teboj, če pa še ti uživaš oz. se sprostiš in posvetiš njej…

Srečno kamorkoli.

lp

bv

Sam žal nisem imel možnosti potovati z svojim sinom v mesecih po njegovem rojstvu, saj pred 17 leti pač čas in miselnost nista bila ravno naklonjeni temu. Vendar sem kasneje na počitnicah in potovanjih srečal veliko staršev z dojenčki, kateri so skupaj brezskrbno uživali. Letos sem v Tuniziji spoznal družino s 3 mesečnim sinom. In moj nasvet: potovati v troje je še lepše kot v dvoje in videla boš, da se svet ni postavil na glavo. Za začetek priporočam v teh zimskih mesecih mogoče Egipt ali Dubaj, ker sedaj tam ni tako vroče. LP

Pravkar so se prijatelji vrnili s Tajske; 2 para, vsak po 2 otroka. Eden star 6 mesecev, njegov bratec 4 leta. Drugi par; 2 in 4 leta. Pravijo, da so neznansko uzivali.
Jaz pa bi odsla na Mauritius.

“neznansko uživali”

Posebno tisti 6mesečnik, ki še sploh ne ve za kaj se gre. PRESERATORJI, ki mislijo, da morajo
svoje froce pokazat celmu svetu.

ROKI SE VIDI DA NIMAŠ OTROK , PO TVOJE NAJBOL DA SO DOMA ZAPRTI V INKUBATORJU DO MOGOČE 15 LETA, SMISU POTOVANJA Z OTROCI JE DRUGJE – PROBAJ PA BOŠ VIDEL IN UŽIVAL

bravo branimirdd!!!
kakšno preseravanje, otroku lahko zelo veliko na potovanju pokažeš, naučiš in ga delaš bogatejšega (duhovno).

kaj je boljše potovanje ali kazanje novega avta, kaj je preseravanje?

>kakšno preseravanje, otroku lahko zelo veliko na potovanju pokažeš, naučiš in ga delaš bogatejšega (duhovno).

šestletniku že, šestmesečniku pa bore malo

MarkoP,

vsekakor se strinjam s teboj, res pa je, da če sta starša prej veliko potovala, zakaj ne bi sedaj, ko imata otroka (to se mi ne zdi ravno preseravanje).

Lahko pa tudi šestmesečnik uživa na potovanju, ker ima mamico in atija 24 ur na razpolago, kar je doma skoraj ne mogoče. (če že ima mamico, atija zagotovo nima – služba).

lp

Tudi jaz se pridružujem zadnjim prispevkom. Midva sva že pred otrokom veliko potovala in kaj zdaj ko imava otroka. Ga pustiva doma pri babici?? Babica bo uživala tri dni – kaj pa potem. Jaz pa bom vseskozi z mislimi pri otroku. Zato midva najino malo vedno vzameva s seboj na kratko ali dolgo potovanje. Prvič smo šli pri njenih 8 mesecih in v vsakem njenem obdobju je dugače sprejemala nove kraje in ljudi, ter bili smo skupaj. Zdaj pri treh letih pa ji je to, da gremo na počitnice z letalom, z avtodomom povsem del njenega življenja. Gremo pa zato – ker nas to veseli, ker SMO RES SKUPAJ in ker se vedno vrnemo bogatejši za nova doživetja in nove izkušnje. Tudi otrok!

Naš sta že prerasla plenice, pa se spominjata vsake malenkosti iz potovanj, ki smo jih imeli.

moje mnenje je ,da tako majhni otroci ne sodijo na dolga potovanja.je to tako kot,da bi sel na triglav z enoletnim otrokom.

ah, jst sem šel z 8-mesečnikom okoli sveta. očitno sem največji preserator in kreten na temu forumu 🙂

le čevlje sodi naj kopitar — probaj pa pol napiš, bodo zlo dragocene izkušnje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close