Najdi forum

Zdravo,
kateri oziroma kako izgleda izhod iz ohisja pc za v tv.
V tv pa pridem preko skarta, ne?
Filmčke bi gledala na večjem “platnu”, sej veste.
HVALA ZA ODGOVOR!

Povej katero grafično kartico imaš oziroma ali imaš tv kartico. Če ima grafična TV izhod, potem si dobila zraven še kakšen dodaten kabel za priklop PC na TV (kakšen?). Na TV imaš pa lahko scart ali pa cinch priključek. Kakšnega imaš? V priponki imaš naslikan TV-out.

Lp, Max

hvala max!
TIsto na sliki zal ne vidim dovolj dobro, kako izgleda prikljucek. Kar bi pri meni lahko bilo , so tile prikljucki: “s video” in “vid out” , je pa še eden, ampak tisti zgleda kot od antene in je najbrz za anteno priklopit, da tv gledaš prek računalnika, ne pa obratno, kot jaz hočem. Problem je glih, ker ne vem kateri kabel naj kupim oziroma kako izgleda prikljucek za v racunalnik.
Glede kartice pa ne vem natancno. Mislim, da je kar dobra, saj je racunalniku ime “gamer” , za igrce pa so itak kartice tabolše. tako se govori.
Hvala še enkrat za prijaznost!
lep pozdrav
lizika

Če je konektor za anteno, potem je to najbrž TV katrica in ne grafična.
Grafična je tista, na katero imaš priklopljen monitor.

TV izhod iz grafične pa zgleda nekako takole , predvsem varjanta B in A sta najpogostejše.

Nato še poglej, kake vhode imaš na TV (Scart, S-video tak kot sta A li pa B, činč tak kot je C), potem ti pa lahko natančno napišemo kakšen kabel potrebuješ.

hoj!
v bistvu imam čisto vse tri variante! Kot je na slikici.
Samo a so čisto vsi trije izhodi. Da ni morda s-video vhod za s-vhs kamero?
V tv pa imam tudi obe varianti, tako činče kot skart.
Hvala fantje za odgovor, še enkrat.
lizika

Ja, vsi so TV-out, ti samo poglej kako imaš na kartici in potem izberi kaj hočeš imeti oziroma poglej v trgovini kaj imajo (upam da vse).

Lp, Max

Hja,
sem sem se pa le spravla v trgovino in kupila kabl.
Na eni strani je s-vhs, na drugi pa skart. In vse lepo vstekam (s-vhs v racunalnik in skart v tv) in grem na control panel, potem na display in settings . in tam kjer mi ponuja drugi monitor , je neki default monitor gor instaliran in ni tv, kakor sem pricakovala. Kot prvi monitor pa je itak moj monitor instaliran.

Hvala pubeci za pomoc.

Ponavadi ne vidiš TVja, če kasneje vtakneš kabel, ki gre do tvja.

Poveži računalo in TV, prižgi TV in nato prižgi računalo. Če še vedno ni ok, pa napiši katero grafično karto sploh imaš in ali si kaj posodabljala gonilnike, lai so pač oni, ki so prišli skupaj z računalom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close