Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PC mišica

PC mišica

Zanime me, ali kdo od vas jača takoimenovano pubococcygeus mišico. Ta mišica pripomore k boljši erekciji, daljšemu seksu itd itd.

Pred enim tednom sem začel s treningom krčenja te mišice, ker imam VELIKE težave z zadrževanjem med seksom.

Literaturo na to temo sem dobil na http://www2.arnes.si/~tmajdi3/FM.pdf

Zanimajo me vaše izkušnje.

lep pozdrav!

Mogoče se ti bo zdelo neprimerno, da se oglašam, vendar tudi moj mož je imel določeno obdobje te težave in je pri zravniku dobil nasvet, naj si vedno ko opravi malo potrebo (lulanje), kožico potegne čez glavico. Tako se glavica dotika spodnjega perila in postaja manj občutljiva, kar pripomore tudi pri seksu. Pri naju dveh se je to izkazalo kot učinkovito. drugi nasvet pa je bil naj v trenutku, ko najtežje zadržuje izliv, pomisli na kaj običajnega ali pa se zavestno odmakne in počaka nekaj sekund, pa spet nadaljuje.
Vse to nama je pomagalo. Mogoče je pa vredno poskusiti.

Veliko sreče.

Lp.

Jurka

Jačanje te mišice, ki je zelo preprosto, ko se navadiš (npr. med vožnjo) je menda zelo pomembno (tudi za ženske!) in to ne samo za boljše erekcije ipd. marveč tudi za bolj zdravo prostato in podobne težave, ki moške doletijo v starejših letih.
Jaz to prakticiram že par let, ker pa prej nisem imel kakšnih posebnih problemov, ne vem, ali konkretno kaj pomaga, za prostato je pa še malo prezgodaj :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close