Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pazite HOFER

Pazite HOFER

Tisti, ki kupujete jabolčni ali sirov zavitek v Hoferju boste razočarani.  Zamenjali so dobavitelja jabolčnega in skutinega zavitka, tistega ki se po kosih v škatlicah prodaja v hladilniku zraven kremšnit, tort, gibanic….  Prej je ta zavitek delal Pečjak, zdaj ga dela neko podjetje z Bleda – Conditus d.o.o..

Zavitka nekaj časa niso imeli v prodaji, včeraj pa ga v Hoferju zagledam in kupim dva skutina.  Pridem domov, odprem škatlico, že na pogled se mi je zdelo testo na vrhu nekam “čudno”, začnem jesti…. skuta trda, zbita, zrnasta, brez okusa, celo skorajda brez sladkorja, niti sledu o kakšni aromi vanilije, limonine lupinice, skratka porazno. Česa tako brezokusnega že dolgo nisem jedla. Ne vem, kdaj se mi je nazadnje v življenju zgodilo, da bi imela toliko dela s tem, da pojem zanič kos zavitka do konca in da ga ne vržem stran.  Drugi kos bo definitvno romal v smeti, se ga ne da pojesti.

Grem gledat na škatlico in vidim novega proizvajalca.

Glede na okus skutinega zavitka, v prihodnje jabolčnega sploh ne bom kupila in poskusila.

Evo, to me jezi pri teh Ho ho ho Hofer cenah, niso ravno najnižje pa vseeno zaradi škrtosti menjajo proizvajalce samo zato, da imajo nekaj centov višjo maržo.

Prav razočarana sem.

Se dogaja tudi v Lidlu, opažam pri sirih. Še pred letom je bila ena izmed gaud odlična….sedaj kupiš isti paket sira, pa je sama maščoba.

Isto je bilo z chedarjem v zelenem ovitku. Pred časom odličen sir, sedaj samo skupek rumenkaste maščobe. Fuj!

Zanimivo. Conditus drugače dela originalne blejske kremšnite, ki so odlične.

Odgovor na objavo uporabnika
conditus, 29.07.2021 ob 11:55

Zanimivo. Conditus drugače dela originalne blejske kremšnite, ki so odlične.

kaj to dela ena reklama, da je nekomu taka stvar dobra.

Res je, tiste kremšnite so kar dobre.  Ampak ta zavitek je resnično porazen.

Ja, ampak “kremšnita” ni enako sirov zavitek ;P

Metin caj imajo sicer se vedno tisti stari, imsjo pa zdaj tudi novega od Mogote, ki sem ga vrgla v smeti, ker ne da sploh nima okusa pi meti, ampak ima ful zanic okus!

Druga stvar so papirnate brisacke, 6 komadov skupaj pakiranih in wc papir v roza embalazi, obe stvari sta bili meni prej top, kar so spremenili embalazo je zanic, cena pa seveda ista.

Hoferjeve kremšnite so odlične. sicer jih že par mesecev nisem kupila, a ko jih, jih tam. vse ostalo po trgovinah mi je obup od kremšnit. aja, ne smeš kupiti posamične pakirane, ker tiste so zanič, ampak tiste, ko sta 2 skupaj.

Ma ravno domani sem jih imela namen kupiti. Grazie.

Darinka879, 29.07.2021 ob 13:43

Ma ravno domani sem jih imela namen kupiti. Grazie.

A ti pa jezike študiraš?

kar nekaj menjav, 29.07.2021 ob 12:28

Metin caj imajo sicer se vedno tisti stari, imsjo pa zdaj tudi novega od Mogote, ki sem ga vrgla v smeti, ker ne da sploh nima okusa pi meti, ampak ima ful zanic okus!

Druga stvar so papirnate brisacke, 6 komadov skupaj pakiranih in wc papir v roza embalazi, obe stvari sta bili meni prej top, kar so spremenili embalazo je zanic, cena pa seveda ista.

WC papir – tisti roza, 3 slojni je res slabši, cena pa enaka kot je bila.

Ja to je problem teh diskont trgovin – menjajo proizvajalce, zadevo pa prodajajo pod enako blagovno znamko.  Kot kupec nimaš pojma, da boš naletel na mino.  Pa nikoli se ne “zmotijo” , vedno gre na slabše, izgleda da imajo taktiko, da najprej ljudi “navlečejo” na nek dokaj kvaliteten proizvod, potem, ko vidijo, da se zadeva dobro prodaja, pa najdejo kakšnega slabšega, cenejšega proizvajalca.  Cena izdelka seveda ostane enaka, nabavna cena pa je nižja in posledično zaslužijo več.

Drugic ostani doma in ne hodi vinjena v trgovino.

Pri nas na Goriskem je Italijanscina drugi uradni jezik. Capisci.

Tudi 5kg lubenico smo vrgli stran, prezrela in čisto zanič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close