Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija PAYPAL – sprejem denarja?

PAYPAL – sprejem denarja?

Dober dan!

Občasno delam kot prevajalka…in mi je naročnik iz tujine pripravljen plačati preko PAYPAL-a. A kdo ve kaj je to?

Kako lahko sprejemam plačila? Ali uporablja slučajno kdo od vas to storitev?

hvala za vse info.

lp,
K.

Namesto, da bi prek spleta plačeval s svojo mednarodno kreditno kartico – uporablja varnejšo storitev PAYPAL, pri kateri številko kartico vnese samo prvič, ko se regitrira kot uporabnik te storitve. Edina razlika od neposrednega plačila s kreditno kartico je, da lahko pride tudi do nekajdnevnega zamika nakazila.
Kako in kam ti bo sploh lahko plačal, pa ne vem??? Običajno se paypal način uporablja za plačilo spletnih storitev. Ali je možno tudi obratno, torej nakazilo denarja fizičnim osebam, pa žal ne vem.

Morda ti bo kdo drug vedel kaj več pojasniti tudi o tem, če je kdo že koristil takšen način plačevanja iz tujine…

Kristina, kolikor mi je znano ima pri nas NLB (morda tudi katera druga banka) uvedeno storitev za prejem nakazil iz tujine.

Povprašaj jih, kako je s tem. Vem, da sem enkrat v nekaj urah imel v žepu denar, ki je bil nakazan od frenda iz Kanade.

Samo da dopolnim –

PayPal Sistem na žalost zaenkrat še ne omogoča denarja iz tujine v
Slovenijo.

Ampak lahko enostavno rešiš tako, da se zapelješ npr. v Avstrijo,
tam na banki odpreš bančni račun, potem pa lahko sprejemaš
PayPal nakazila..

Kolikor vem Slovenije še kar nekaj časa ne mislijo podpret za sprejem denarja.

Razlogi so takšni in drugačni, med drugim pa tudi, da ne zaupajo
našem bančnem sistemu 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ja, ampak ni bilo preko paypal-a nakazano, temveč drugače..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Res je, prek ene od bank v Torontu 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close