Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Paul Shark

Paul Shark

Punce, zanima me kje v Ljubljani je trgovina Paul Shark?

Paul Shark v LJ lahko kupiš v trgovini KOTO (vogal Miklošičeve in Dalmatinove) ter v trgovini na Nazorjevi (nasproti hotela Slon). V obeh trgovinah imajo pa le moško modo. Paul Shark za ženske v LJ še nisem zasledila.

aja, ga ni za ženske?
Kaj pa v Trstu?

Ja v TS pa je. Se mi zdi na Corso Italia.

Ja, na Corso Italia sta dve Jachting trgovini…ena prou Paul Shark. Lepa, velik izbire….

V LJ ženske kolekcije tut jst še nism našla….

Kaj pa bi rada od Paul & Sharka?

Praktično lahko dobiš vse na črnem trgu seveda ponaredke ampak zelo dobre.

Če rabiš kaj mi javi

Andro

Ne želim ponaredkov.
Rabim pa kakšen pulover, kakšno jopo.
Lp Urša

V sloveniji je 99% Paul & Sharka ponaredkov, tud v trgovinah dobiš ponaredke, uradno v sloveniji ni Paul & Sharka, tako da je najbol da gres na njihovo spletno stran se registriraš pa ti bodo non stop še kataloge pošiljal, pa ugodnosti seveda 🙂

Lp

Andro

Po koliko pa ti prodajaš ponaredke? Imaš tudi moške puloverje XXL?

V trgovini Paul & Shark v Trstu sem kupil dve stvari zelo slabe kakovosti. Jakna je postala lisasta po pol leta, polo majica z dolgimi rokavi pa se je toliko skrčila, da bi jo oblekel lahko samo palček. Če imajo v originalni trgovini tako slabo blago, si ne moram predstavljati, kakšni so šele ponaredki. To blagovno znamko odsvetujem.

V trgovini Paul & Shark v Trstu sem kupil dve stvari zelo slabe kakovosti. Jakna je postala lisasta po pol leta, polo majica z dolgimi rokavi pa se je toliko skrčila, da bi jo oblekel lahko samo palček. Če imajo v originalni trgovini tako slabo blago, si ne moram predstavljati, kakšni so šele ponaredki. To blagovno znamko odsvetujem.

Trgovinica z originali je na relaciji Udine- Trbiž po magistralki. Dobiš ni da ni, cene pa tudi. Jakna 1A s 50% popusta okroglih 500€. Imam suknjič, kupil sem ga 4 leta nazaj za 1670€. Moram povedat, da je takšen, kot je bil. Pač…. sicer za delo in ft je HH čisto ok.

Italija, Avstrija. P& S je zakon.

Paul & Shark, se odpira v Portorožu.

Ja zdej so čist hudo trgovino odprli v portorožu. Ko našparam neki denarja grem kaj kupit 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close