Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek patološki lažnivec

patološki lažnivec

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6064, 04.08.2024 ob 13:12

Jojjj…, kako lep dan je. ?

Ampak,  da se tako nizkotno spravljate na moske,  mi pa res ni jasno? ?

Razlog je lahko samo en:

Ponavadi najbolj tuli tisti/ta, ki, izgubi objekt” za izkoriscanje in se v trenutku porusijo vsi plani o prelepi prihodnosti. ?
    Takrat se sredstev ne izbira. Desc je vse,  samo clovek ne!  Prasec,  itak! ?

Mnogim ženskam godi, če jih osvaja kak narcisistični notorični lažnivec. Potem pa jok in stok, ko najde novo žrtev.

Menim sicer, da je med ženskami več lažnivk in hinavk.

Srce125, 04.08.2024 ob 13:53

Mnogim ženskam godi, če jih osvaja kak narcisistični notorični lažnivec. Potem pa jok in stok, ko najde novo žrtev.

Menim sicer, da je med ženskami več lažnivk in hinavk.

Sem imela opravka s takšnim in me je uničil, ker sem mu labilno verjela. Tako dobro je govoril, pravi govorec. Zdaj sem se distancirala od njega in lahko šele trezno razmišljam, kaj vse se je dogajalo zadnje leto. Kaj bi šele bilo, če bi se več let. Zakaj ni zdravila za takšne ljudi?

mene, 04.08.2024 ob 14:01

Sem imela opravka s takšnim in me je uničil, ker sem mu labilno verjela. Tako dobro je govoril, pravi govorec. Zdaj sem se distancirala od njega in lahko šele trezno razmišljam, kaj vse se je dogajalo zadnje leto. Kaj bi šele bilo, če bi se več let. Zakaj ni zdravila za takšne ljudi?

Moj nasvet: pazi se dveh tipov moških…tistih, ki delujejo kot, da ne znajo šteti do 5 in tistih, ki so dobri govorniki in spretni z besedami.

Srce125, 04.08.2024 ob 14:14

Moj nasvet: pazi se dveh tipov moških…tistih, ki delujejo kot, da ne znajo šteti do 5 in tistih, ki so dobri govorniki in spretni z besedami.

Amapk dobri govorniki so privlačni. Jaz se rada pogovarjam, imam rada kvalitetne pogovore. Nočem imeti človeka, s katerim se ne morem pogovarjati ure in ure.

mene, 04.08.2024 ob 14:18

Amapk dobri govorniki so privlačni. Jaz se rada pogovarjam, imam rada kvalitetne pogovore. Nočem imeti človeka, s katerim se ne morem pogovarjati ure in ure.

Nisem imela v mislih moških, s katerimi se lahko temeljito pogovoriš o vseh življenjskih zadevah, ampak nakladače, tiste, ki govorijo veliko, ampak brez konkretne vsebine.

Srce125, 04.08.2024 ob 14:54

Nisem imela v mislih moških, s katerimi se lahko temeljito pogovoriš o vseh življenjskih zadevah, ampak nakladače, tiste, ki govorijo veliko, ampak brez konkretne vsebine.

Ta je imel vsebino, ampak je vseeno lagal.

mene, 04.08.2024 ob 14:59

Ta je imel vsebino, ampak je vseeno lagal.

Kaj pa sploh je laz? ?

Je le in samo resnica iz drugega zornega kota.

P. S. Zmagovalci pisejo zgodovino.  Porazenci jo ne morejo,  ker so ponavadi…v vecnih loviscih. ?

Anonimno 6064, 04.08.2024 ob 15:23

Kaj pa sploh je laz? ?

Je le in samo resnica iz drugega zornega kota.

P. S. Zmagovalci pisejo zgodovino.  Porazenci jo ne morejo,  ker so ponavadi…v vecnih loviscih. ?

Pa saj s časom razkrinkaš patološkega lažnivca. Ker dela norca iz vseh okoli sebe in se mu puzle ne izidejo vedno. Ne bo pa priznal tak človek, bo raje šel stran.

kdaj, 02.08.2024 ob 13:24

Meni se zdi, da je moj prijatelj (zdaj bivši) patološki lažnivec. Večkrat sem ga dobila na laži, ni je nikoli priznal, krivdo je valil na mene. Kako veste, da je nekdo patološki lažnivec? Saj se vsak kdaj zlaže, a ne. Kje je tista meja? Se lahko ti ljudje kdaj spremenijo?

Ni res da vsi lažejo. Jaz se nikoli nisem zlagala svojemu partnerju in bližnjim. Lažnivci so največje zlo. Človeku, ki mu ničesar ne moreš zaupati, ki te lahko gleda v oči in laže, je bolje ne imeti niti blizu, kaj šele za prijatelja ali kaj več. To so ponavadi moteni ljudje in s takim te ne čaka nič lepega. Ko ga dobiš prvič na laži, mu pomahaš v slovo. Tako se dela avdicija, selekcija za bit tvoj prijatelj.

Ja, to je dobro vprašanje. Mislim, da je laž tisto, kar ni skladno z dejanskim stanjem in kar objektivno ni mogoče podpreti z dokazi. ??

Laž ni resnica iz drugega zornega kota, ampak je laž nasprotje resnice. Pogosto laž zmaguje ob zanikanju resnice. Ko nekdo dobro ve, kaj je resnica, a zaradi komoditete, ugodnega položaja raje pogleda stran, ker bi ga priznanje resnice nekaj stalo. Tu je ločnica, tu se začnejo kopičiti laži.

lelw, 04.08.2024 ob 15:58

Laž ni resnica iz drugega zornega kota, ampak je laž nasprotje resnice. Pogosto laž zmaguje ob zanikanju resnice. Ko nekdo dobro ve, kaj je resnica, a zaradi komoditete, ugodnega položaja raje pogleda stran, ker bi ga priznanje resnice nekaj stalo. Tu je ločnica, tu se začnejo kopičiti laži.

???

Menim, da večini laži ustrezajo, ker ribarijo v kalnem. Lažnivec se ne bo dobro znašel med iskrenimi, bo pa odlično funkcioniral med lažnivci.

No, 04.08.2024 ob 15:49

Ni res da vsi lažejo. Jaz se nikoli nisem zlagala svojemu partnerju in bližnjim. Lažnivci so največje zlo. Človeku, ki mu ničesar ne moreš zaupati, ki te lahko gleda v oči in laže, je bolje ne imeti niti blizu, kaj šele za prijatelja ali kaj več. To so ponavadi moteni ljudje in s takim te ne čaka nič lepega. Ko ga dobiš prvič na laži, mu pomahaš v slovo. Tako se dela avdicija, selekcija za bit tvoj prijatelj.

Dobro izhodišče ja. Takoj bi ga morala skenslati, ko se mi je zlagal in sem ga dobila. Pa šlo je za zelo veliko stvar.

Tema o lazi se je kar dobro razzivela. ? Gremo naprej…

Koliko % vseh tem, na tem forumu je laznih?  S kaksnim namenom? ?

Kdo ve?

——————————–

Anonimno 6064, 04.08.2024 ob 18:24

Tema o lazi se je kar dobro razzivela. ? Gremo naprej…

Koliko % vseh tem, na tem forumu je laznih?  S kaksnim namenom? ?

Kdo ve?

——————————–

Jaz mislim da vse. Namen kliki? Denar?

Večina, ne pa vse. Konec koncev se tudi v reali podobne zgodbe dogajajo.

Srce125, 04.08.2024 ob 18:38

Večina, ne pa vse. Konec koncev se tudi v reali podobne zgodbe dogajajo.

Razni portali za stike, cvek forumi,  etc., imajo svoj namen,  seveda! Le redki pa vedo, kako, zakaj,  cemu…?

Je.at ga! Takle mamo. ?

Anonimno 6064, 04.08.2024 ob 18:53

Razni portali za stike, cvek forumi,  etc., imajo svoj namen,  seveda! Le redki pa vedo, kako, zakaj,  cemu…?

Je.at ga! Takle mamo. ?

Torej niti ti ne veš zakaj?

Ja, 04.08.2024 ob 18:55

Torej niti ti ne veš zakaj?

Ce bi ti povedal resnico”, bi se zlagal! ?

Anonimno 6064, 04.08.2024 ob 19:02

Ce bi ti povedal resnico”, bi se zlagal! ?

Da bi šel na zdravljenje ti še ni padlo na pamet? Ali imaš kaj neozdravljivega?

Ta forum je dober trening za norce v reali. ?

Ja, 04.08.2024 ob 19:11

Da bi šel na zdravljenje ti še ni padlo na pamet? Ali imaš kaj neozdravljivega?

Tocno to sem pricakoval!

1 / o    za mene.

Pa lepo se imej.

Adijo

Zdi se mi, da je večinoma le en in isti norec s kakšno hudo boleznijo, shizofrenija al kaj takega in par padalcev, ki ne pogruntajo, da že leta en in isti komentira pod nešteto vzdevki. Ne obsojam, samo resno se mi zdi, da bi po enem doglednem času človek moral poiskati pomoč, seveda če je bolezen možno zdraviti. Drugače naj pač uživa naprej v izmišljevanju tem, mene ne moti. A smili se mi kot sočlovek. Verjamem, da s psihološkimi boleznimi ni lahko živeti, naš zdravstveni sistem je pa itak v razsulu. Sem pa večni optimist, zato verjamem da se najde kakšna rešitev, vedno. Če ne pri uradni medicini, pa alternativno kaj. A dokler samo beži in se ne sooči sam s seboj, ne poišče pomoči, je tako kot je.

Tukaj gor je veliko bolnih osebkov, s patologijo. Ker se lahko skrijejo.

Verjamem, vidim. Ni pa to sramotno. Bolezen lahko doleti vsakega izmed nas, če nič prej v starosti. Kakšna demenca, pa smo tam. Osamljenost. Blodnje. To nas lahko vse doleti in to, da imajo nek svoj filter je v redu. Sem dolgo delala z osebami s pp, vsi potrebujemo razumevanje in sprejetost. Alkoholiki, narkomani tudi potrebujejo druženje, socializacijo, sočloveka za pogovor.

Mene izmišljene teme ne motijo. Moti me žaljenje in nesramnost. A na anonimnem forumu ne morem pričakovati več kot toliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close