patološki lažnivec
Zartrose, 02.08.2024 ob 13:57
maš na monu nekaj patoloških lažnivcev.. brrrr.. če si alergičen na laž dobiš reakcijo, takoj veš da laže, manipulira-vse to je tudi psihično nasilje nad nekom… seveda si ti potem kriva in grda grda ko ga razkriješ, ker mora branit svojo zlagano podobo naprej.
Ti si najbolj nedolžna in uboga že od nekdaj in do smrti boš.???
Ja to je grozno, to se lažejo čist tk mimgrede in ja si verjamejo. Popačijo si realno stanje.. pogosto jim seka ven določena superiornost, nezavedanje lastnih zmot, prirejanje.. to je kot bi se jim tatto direkt v možgane žgal. Brez kontrole, nadzora.. nvem kk s takimi. Grozno je. K so po en stran tk nemočni nad to norostjo..
Glede sebe je govoril slabe stvari, da je kasneje lahko rekel, saj si vedela. Ampak dogodke si je določene kar po svoje omislil, sem kasneje zvedela povsem drugo resnico Tudi pri banalnih stvareh se je lagal, tako da zdaj niti ne vem več, kaj je bilo res in kaj ne. To je grozen občutek. In zelo jezen človek, spreminjal razpoloženje.
kdaj, 02.08.2024 ob 14:28
Glede sebe je govoril slabe stvari, da je kasneje lahko rekel, saj si vedela. Ampak dogodke si je določene kar po svoje omislil, sem kasneje zvedela povsem drugo resnico Tudi pri banalnih stvareh se je lagal, tako da zdaj niti ne vem več, kaj je bilo res in kaj ne. To je grozen občutek. In zelo jezen človek, spreminjal razpoloženje.
Kot moj mož. Ne vem. Sigurno gre za vsaj osebnostno motnjo.
Jaz poznam enga, ki skos laže. Vem, ker je zmeraj nekaj čudno. Govori eno, dela pa drugo. Ne moreš zgrešit. Počutiš se ko en kreten, ko poslušaš nekaj, kar veš, da ni res. Pa ful lahko jih je dobit na laži. Postaviš več vprašanj, kao da te zanima in pol se zmedejo in govorijo traparije brez logike, cele zgodbice, da zakrijejo svojo laž. Pa še vmes kaj povejo v šali, kar je pa res, se kaj za govorijo, ko jih napelješ na pogovor o tem, kar sami rečejo in veš, da je res. In potem vidiš njihove izbuljene preplašene oči, da nisi kaj pogruntal, ker niso ziher, a ti je jasno, da laže al ne, ker itak poštekajo, da so nekaj narobe rekli. Najboljš je bit tih, pa se delat, da nisi opazil. Takemu človeku ne smeš verjet. Si ne morejo pomagat. Njihov cilj je gradit fasado, pa kdor nasede, nasede.
Jojjj…, kako lep dan je. ?
Ampak, da se tako nizkotno spravljate na moske, mi pa res ni jasno? ?
Razlog je lahko samo en:
-
Ponavadi najbolj tuli tisti/ta, ki, izgubi objekt” za izkoriscanje in se v trenutku porusijo vsi plani o prelepi prihodnosti. ?
Takrat se sredstev ne izbira. Desc je vse, samo clovek ne! Prasec, itak! ?
Forum je zaprt za komentiranje.