Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek patološki lažnivec

patološki lažnivec

Meni se zdi, da je moj prijatelj (zdaj bivši) patološki lažnivec. Večkrat sem ga dobila na laži, ni je nikoli priznal, krivdo je valil na mene. Kako veste, da je nekdo patološki lažnivec? Saj se vsak kdaj zlaže, a ne. Kje je tista meja? Se lahko ti ljudje kdaj spremenijo?

maš na monu nekaj patoloških lažnivcev.. brrrr.. če si alergičen na laž dobiš reakcijo, takoj veš da laže, manipulira-vse to je tudi psihično nasilje nad nekom… seveda si ti potem kriva in grda grda ko ga razkriješ, ker mora branit svojo zlagano podobo naprej.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 02.08.2024 ob 13:57

maš na monu nekaj patoloških lažnivcev.. brrrr.. če si alergičen na laž dobiš reakcijo, takoj veš da laže, manipulira-vse to je tudi psihično nasilje nad nekom… seveda si ti potem kriva in grda grda ko ga razkriješ, ker mora branit svojo zlagano podobo naprej.

Ti si najbolj nedolžna in uboga že od nekdaj in do smrti boš.???

itak, takoj za tabo pa še kom ob tvojem boku ☝

Patološki lažmivec je človek, ki verjame v svoje laži.

Tvoj prijatelj je msnipulator. Toksičen odnos. Odpusti ga iz svojega življenja.

Anonimno 10258, 02.08.2024 ob 14:06

Patološki lažmivec je človek, ki verjame v svoje laži.

Tvoj prijatelj je msnipulator. Toksičen odnos. Odpusti ga iz svojega življenja.

To je potem tudi Zartrose?

jaz ne lažem, ti pa sam svojim lažem o meni verjameš.

Zartrose, 02.08.2024 ob 14:11

jaz ne lažem, ti pa sam svojim lažem o meni verjameš.

Vemo. Saj je razloženo. Ti verjameš da je res kar kvasiš.

Zartrose, ko pišeš pod Alarijo si druga oseba??

ah, lažnivci že lezejo iz svojih lukenj.. uživite dalje ☝

Ja to je grozno, to se lažejo čist tk mimgrede in ja si verjamejo. Popačijo si realno stanje.. pogosto jim seka ven določena superiornost, nezavedanje lastnih zmot, prirejanje.. to je kot bi se jim tatto direkt v možgane žgal. Brez kontrole, nadzora.. nvem kk s takimi. Grozno je. K so po en stran tk nemočni nad to norostjo..

Glede sebe je govoril slabe stvari, da je kasneje lahko rekel, saj si vedela. Ampak dogodke si je določene kar po svoje omislil, sem kasneje zvedela povsem drugo resnico Tudi pri banalnih stvareh se je lagal, tako da zdaj niti ne vem več, kaj je bilo res in kaj ne. To je grozen občutek. In zelo jezen človek, spreminjal razpoloženje.

no samo ti s tem nimaš problemov, ker si v vsakem pogledu super. Vsi pa te sreče nimamo.

da je moj prijatelj (zdaj bivši) patološki lažnivec. Večkrat sem ga dobila na laži...

Kaj  ti noče več vse nosit k riti tako kot en kuža, pa je kar lažnivec. Te je odjebal, ker ve kakšna hinavka si. sedaj pa imaš slabo vest.

kdaj, 02.08.2024 ob 14:28

Glede sebe je govoril slabe stvari, da je kasneje lahko rekel, saj si vedela. Ampak dogodke si je določene kar po svoje omislil, sem kasneje zvedela povsem drugo resnico Tudi pri banalnih stvareh se je lagal, tako da zdaj niti ne vem več, kaj je bilo res in kaj ne. To je grozen občutek. In zelo jezen človek, spreminjal razpoloženje.

Kot moj mož. Ne vem. Sigurno gre za vsaj osebnostno motnjo.

Štala, 02.08.2024 ob 15:25

Kot moj mož. Ne vem. Sigurno gre za vsaj osebnostno motnjo.

Kako zdržiš?

To ni ozdravljivo, ker se patološki lažnivec ne zaveda svojega stanja.

Jaz poznam enga, ki skos laže. Vem, ker je zmeraj nekaj čudno. Govori eno, dela pa drugo. Ne moreš zgrešit. Počutiš se ko en kreten, ko poslušaš nekaj, kar veš, da ni res. Pa ful lahko jih je dobit na laži. Postaviš več vprašanj, kao da te zanima in pol se zmedejo in govorijo traparije brez logike, cele zgodbice, da zakrijejo svojo laž. Pa še vmes kaj povejo v šali, kar je pa res, se kaj za govorijo, ko jih napelješ na pogovor o tem, kar sami rečejo in veš, da je res. In potem vidiš njihove izbuljene preplašene oči, da nisi kaj pogruntal, ker niso ziher, a ti je jasno, da laže al ne, ker itak poštekajo, da so nekaj narobe rekli. Najboljš je bit tih, pa se delat, da nisi opazil. Takemu človeku ne smeš verjet. Si ne morejo pomagat. Njihov cilj je gradit fasado, pa kdor nasede, nasede.

Na monu so to julij cezar, umsko zaostala kura, zartrose – alarija. Taki kot je darwin niti niso lažnivci, je tolk bolan v bučo, da nikoli ne ve kaj kvasi.

Na monu, 04.08.2024 ob 01:25

Na monu so to julij cezar, umsko zaostala kura, zartrose – alarija. Taki kot je darwin niti niso lažnivci, je tolk bolan v bučo, da nikoli ne ve kaj kvasi.

Spet paranoja.

To so ljudje, ki lepo pripovedujejo, ki te omrežijo s karizmo. Potem se šele začne pekel. Samo stran od čustvenih vampirjev.

Aja, vsak se kdaj zlaže? Sledi resnici in ti ne bo treba iskati meje med lažjo, večjo lažjo in stalno lažjo. Ni bolj bednega občutka od odkritja, da za čedno, všečno fasado, vse pada kot domine zaradi laži, ki se vrste ena za drugo. Nihče ne rabi takšne predstave “popolnosti”, bedne do skrajnosti.

kako506, 03.08.2024 ob 20:28

Kako zdržiš?

Zelo težko. Z zavedanjem, da bi narcis ob locitvi povzročal hude rane otroku stisnem zobe,  prevzamem odgovornost za njeno dobrobit in delam najbolje kar lahko.

Jojjj…, kako lep dan je. ?

Ampak,  da se tako nizkotno spravljate na moske,  mi pa res ni jasno? ?

Razlog je lahko samo en:

Ponavadi najbolj tuli tisti/ta, ki, izgubi objekt” za izkoriscanje in se v trenutku porusijo vsi plani o prelepi prihodnosti. ?
    Takrat se sredstev ne izbira. Desc je vse,  samo clovek ne!  Prasec,  itak! ?

To nikoli potem več ne veš kaj je resnica in kaj laž. Ne znajo imeti nikogar radi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close