Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Patetične monovke

Patetične monovke

še malo pa bom postal ronka, ona je ponavadi kriva za tvoje travmiranje…lej, sam nisi sposoben biti drugega kot oproda od spiderja in njemu podobnih, od njih se napajaš in jemlješ navdih, sam itak nisi sposoben sproducirati kaj drugega kot to kar ti zjutraj pade v školjko…

še malo pa bom postal ronka, ona je ponavadi kriva za tvoje travmiranje…lej, sam nisi sposoben biti drugega kot oproda od spiderja in njemu podobnih, od njih se napajaš in jemlješ navdih, sam itak nisi sposoben sproducirati kaj drugega kot to kar ti zjutraj pade v školjko…[/quote]

Jaz jemljem navdih vsaj od živih ljudi, ti pa od polnih flaš alkohola, jaz bi se zamislo na tvojem mestu

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ubogi bogec, s takimi primerki kot si ti sem že imel opravka, tudi v fizičnih obračunih, ki jih omenjaš med vrsticami, pazi kaj pišeš, tipi kot ti pišejo čeke, ki jih telo ni sposobno vnovčiti….zgolj moje izkušnje s pizduni kot si ti…nič osebnega, razumeš?[/quote]
Do U even lift ?

še malo pa bom postal ronka, ona je ponavadi kriva za tvoje travmiranje…lej, sam nisi sposoben biti drugega kot oproda od spiderja in njemu podobnih, od njih se napajaš in jemlješ navdih, sam itak nisi sposoben sproducirati kaj drugega kot to kar ti zjutraj pade v školjko…[/quote]

Jaz jemljem navdih vsaj od živih ljudi, ti pa od polnih flaš alkohola, jaz bi se zamislo na tvojem mestu[/quote]
lej matkič, inteligenten človek se vsak dan zamisli nad sabo in se potrudi biti boljši, ti pa, skoz goniš isto, kot hrček…in jemati za navdih spiderja in eb….ni nekaj s čimer bi se kdorkoli hvalil…

ubogi bogec, s takimi primerki kot si ti sem že imel opravka, tudi v fizičnih obračunih, ki jih omenjaš med vrsticami, pazi kaj pišeš, tipi kot ti pišejo čeke, ki jih telo ni sposobno vnovčiti….zgolj moje izkušnje s pizduni kot si ti…nič osebnega, razumeš?[/quote]
Do U even lift ?[/quote]
v četrtek sem preložil 10m3 fosnov, jutri je pa nov dan, ti pa dvigaš vsak dan kaj? pokrov na wc školjki…če imaš dober dan..

Do U even lift ?[/quote]
v četrtek sem preložil 10m3 fosnov, jutri je pa nov dan, ti pa dvigaš vsak dan kaj? pokrov na wc školjki…če imaš dober dan..[/quote]
Še vedno samo govoriš 🙂

Do U even lift ?[/quote]
v četrtek sem preložil 10m3 fosnov, jutri je pa nov dan, ti pa dvigaš vsak dan kaj? pokrov na wc školjki…če imaš dober dan..[/quote]

Seveda si prelagal fosne, ce bi kaj mislil ti nebi bilo treba. Teslo

Še vedno samo govoriš :)[/quote]
kaj bi rad, povej ali bodi tiho?

Seveda si prelagal fosne, ce bi kaj mislil ti nebi bilo treba. Teslo[/quote]
treba je samo umreti, vse ostalo je po dogovoru…no pa davki tudi….seveda sem jih prelagal, les je treba razšpanglat drugače postane plav

Eb, domen, kot pisano na vajino kožo, dobro poslušajta, mogoče se vaju kaj prime

s tem tudi zaključujem take pogovor z vama
lp

Kaj naj ti rečem, v šolo bi hodil, pa bi lahko počel kaj bolj dobičkonosnega in sofisticiranega..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Oh wow. Najprej si želel izpasti pogumen, ko si videl, da sem resen, si pa zbežal stran. Prpa 🙂

Kaj naj ti rečem, v šolo bi hodil, pa bi lahko počel kaj bolj dobičkonosnega in sofisticiranega..[/quote] A je tebe kdaj sram, da se norčuješ iz ljudi, ki delajo? To je pa res patetično!

Oh wow. Najprej si želel izpasti pogumen, ko si videl, da sem resen, si pa zbežal stran. Prpa :)[/quote] a spet te je tip zavrnu? ja tebe pa res nben ne mara nooo

Kaj naj ti rečem, v šolo bi hodil, pa bi lahko počel kaj bolj dobičkonosnega in sofisticiranega..[/quote]

Spider, če bi že kdaj konkretno pljunil na roke in dvignil še kaj drugega zraven fitnes uteži, bi spoštoval ljudi, ki konkretno delajo, ker vsako delo je častno.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, me ni sram, ker me tip pod.jebava vedno, ko lahko. zdaj pač jaz njega.

Delal sem jaz za preživetje marsikaj. Nisem se pa s tem hvalil okoli, ker bi ljudje mislili, da sem zmešan.

Hvaliti se z delom, ki ga lahko opravlja vsak bosanski sezonec pač ne gre..

Delal sem jaz za preživetje marsikaj. Nisem se pa s tem hvalil okoli, ker bi ljudje mislili, da sem zmešan.

Hvaliti se z delom, ki ga lahko opravlja vsak bosanski sezonec pač ne gre..[/quote]

10 kubikov plohov zložit, to je šala mala. ponavadi so dolgi 4metre…. in on se s tem hvali… ja, da je pa vsako delo častno, to je res, ne sme ti biti izpod časti, vendar je ponavadi to le izgovor….

Naj mu nekdo postavi pralni stroj na hrbet, pa ga naj nese po stopnicah, do dvanajstega nadstropja.

Patetični ste oboji. Monovci in monovke.

Nakladate o enih in istih stvareh iz dneva v dan.
Vsi imaste oh in sploh življenja. Visite pa po cele dneve na monu.

Če pa kdo začne kakšno temi z zaminivo tematiko, pa jo itak zafurate z osebnimi prepucavanji.
Če bi bil moderator za kaj, bi vaše nakladanje pobrisal če se ne tiče vsebine tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close