Patetične monovke
Nekatere tu gor, ste pa res tako patetične, da človek ne more verjet. Ob vsakem novem uporabniku foruma že vidite potencialnega kandidata za vaše neizživete sanje, biti v zvezi. Pa kaj ste se kam udarile, da mislite, da vsak ki nekaj stavkov napiše tu gor, ki naj bi se strinjal z vašimi idejami, išče partnerja preko interneta? Res ste uboge! Da ste tako super same za sebe, že vemo, iz prebranega. Ampak v realnem življenju pa kot izgleda ste daleč od vaših “idealov”, saj če bi le to bile, nebi iskale potencialnih partnerjev, sploh pa ne na internetu. Če bi se vam kolesa vrtela v pravo smer, bi lahko vedele, da se na internetu-prav tako kot ve- 99% ljudi predstavlja kot neka super razgledana bitja, s super službami, s super referencami, kot super fajni osebki. Le kje za vraga spite, da vas ne ukradejo, ker ste tako pametne? Sicer moram priznat, da vam obračanje stavkov gre dobro od rek, tako kot v resničnem življenju 70% ljudem. To ste pa itak navadne manipulatorke, ki postavljajo pogoje za vsak drek, če boš naredil to boš dobil nazaj to, sprašujete se, kaj naj bi potencialni partner nudil da boste srečne. ja porkamadona, a ste res tako usekane, da vas bo sploh kdo hotel pri vseh teh vaših pogojih? Zadnjič sem tudi prebiral, kako naj bi vas nekateri grdo napadli-seveda, tudi sam sem “pomagal”, dokler ste tri udrihale po enem izmed uporabnikov, ste bile mokre, ko ste dobile porcijo nazaj, ste pa že cmerile, celo admina prosile naj koga izbriše. Patetika do kraja! Da pa ne omenjam teh vaših odgovorov, ste kot pokvarjena lajna. in ko pride do debate o enakopravnosti, pa ve znate omenjati samo gospodinjska opravila, kako noben ne pomaga-ko so na vrsti “moška” opravila, so pa to samo in izključno moška opravila. toliko o vaši enakopravnosti in vaši logiki. Pa toliko o vas in srečno pri iskanju potencialnih kandidatov. Zavedajte se pa, da vsaka fasada enkrat odpade.
Točno tak….. pač so intelektualno inferiorna bitja……. saj zato pa so samske, čeprav se tolažijo da so to zato ker hočejo bit, v sebi hlepijo po pozornosti, kar je velik razlog zakaj se sem vračajo, to predvsem skela in Goldfish….. potem je še par takšnih ki so v zvezah (baje) kot je recimo Senza, ampak išče fuk frenda, ker se je copatarja naveličala…. in potem kar kriči po tem, da bi jo kdo nabrisal…………….
Zato pa tako kritizirajo vsakega, ker ni po njeni meri in se ne odziva na brikete kot copatarji 🙂
Matkic, ti kar napletaj… Jaz bom pa še naprej odklanjala povabila na pijačke in se smejala tvoji domnevni intelektualni superiornosti.
Matkic, ti kar napletaj… Jaz bom pa še naprej odklanjala povabila na pijačke in se smejala tvoji domnevni intelektualni superiornosti.[/quote]
Na koga ciljaš da te je kdaj povabil na pijačko? A na mene slučajno? Tale film bi pa rad vido ja 😉
Mogoče je prišlo do kakšnega kratkega stika v excel tabelah?
Matkic, ti kar napletaj… Jaz bom pa še naprej odklanjala povabila na pijačke in se smejala tvoji domnevni intelektualni superiornosti.[/quote]
Na koga ciljaš da te je kdaj povabil na pijačko? A na mene slučajno? Tale film bi pa rad vido ja 😉
Mogoče je prišlo do kakšnega kratkega stika v excel tabelah?[/quote]
zanimivo, da ti mama ne omeji dostopa do interneta doma, že res da ti je dolžna nudit streho na glavo in tri obroke dnevno, ampak internet je že nadstandard, ki si ga z svojo ubogo plačo javne uprave le stežka privošči, bodi priden sin in ji olajšaj življenje, naredi kar je prav, bo šlo?
se mi je zdelo, da imaš željo nabrisat fotra.[/quote]
tebi se marsikaj zdi, tako kot tvojim kompanjonom…[/quote]
seveda, eni mislimo s svojo glavo in sklepamo po napisanem od vas. eni ste pa pač ovce in drugega, kot omenjat mame itak ne znate. pač imate kompleks manjvrednosti, zato si pa ustavrjate neka všečna računalniška življenja, kjer iščete neke potrditve, trepljanje zlaganih somišljenikov…
seveda, eni mislimo s svojo glavo in sklepamo po napisanem od vas. eni ste pa pač ovce in drugega, kot omenjat mame itak ne znate. pač imate kompleks manjvrednosti, zato si pa ustavrjate neka všečna računalniška življenja, kjer iščete neke potrditve, trepljanje zlaganih somišljenikov…[/quote]
nam narediš uslugo in nehaš misliti z svojo glavo, ker ti ni ravno v čast, niti tvojim staršem še manj pa našim izobraževalnim ustanovam….ti zgolj ponavljaš mantro, ki so ti jo vsadili v glavo primerki tvoje baže…nič več kot to in nič manj….zdaj veš kdo je ovca…..
seveda, eni mislimo s svojo glavo in sklepamo po napisanem od vas. eni ste pa pač ovce in drugega, kot omenjat mame itak ne znate. pač imate kompleks manjvrednosti, zato si pa ustavrjate neka všečna računalniška življenja, kjer iščete neke potrditve, trepljanje zlaganih somišljenikov…[/quote]
nam narediš uslugo in nehaš misliti z svojo glavo, ker ti ni ravno v čast, niti tvojim staršem še manj pa našim izobraževalnim ustanovam….ti zgolj ponavljaš mantro, ki so ti jo vsadili v glavo primerki tvoje baže…nič več kot to in nič manj….zdaj veš kdo je ovca…..[/quote]
Če bi pogledali omembo besede mama v vseh svojih izpeljankah, bi ti pijanček uvidel, da to besedo še najraje uporabijo ženske uporabnice, predvsem v navezi mamin sinko ali karkoli temu podobnega…. nekako v enaki frekvenci kot ti piješ svoj cviček in ostala vina gter greznico ki ima vsaj 10% alkohola.
Mogoče je prišlo do kakšnega kratkega stika v excel tabelah?[/quote]
Ne, ne, saj vsi vemo, da ti mene nikoli, ampak res nikoli ne bi povabil na pijačko, ne skrbi.
Ampak glede na to, koliko povabil na pijačko sem odbila doslej, pač ne bo držalo, da iščem fuk frenda. Simple as that.
Je pa zanimivo gledati, koliko te excel rajca, non-stop fantaziraš o njem… Pa ti kar, sem prepričana, da ti ob tvoji intelektualni “superiornosti” ne bo zmanjkalo domišljije.
nam narediš uslugo in nehaš misliti z svojo glavo, ker ti ni ravno v čast, niti tvojim staršem še manj pa našim izobraževalnim ustanovam….ti zgolj ponavljaš mantro, ki so ti jo vsadili v glavo primerki tvoje baže…nič več kot to in nič manj….zdaj veš kdo je ovca…..[/quote]
Če bi pogledali omembo besede mama v vseh svojih izpeljankah, bi ti pijanček uvidel, da to besedo še najraje uporabijo ženske uporabnice, predvsem v navezi mamin sinko ali karkoli temu podobnega…. nekako v enaki frekvenci kot ti piješ svoj cviček in ostala vina gter greznico ki ima vsaj 10% alkohola.[/quote]
lej, ti nič ne sklepaš še manj misliš, ti tuliš v isti rog kot še dve ali tri ovce tu gor, svojo mamo in svoj status si pa ti sam omenjal tu gor, zato v tem ne vidim nobene težave, če ti to ni všeć pač ne izpostavlja svoje mame in sebe, ne razumem kaj ti ni jasno?
kako še vem da si ovca? preprosto, ponavljaš mantro od spiderja, ki ti jo je sprogramiral o meni, to je vse
X6 ala flashgordon nauči se citirat, evo to mi ni nihče sprogramiral, ampak jasno vidim tvojo repliko meni…. preveč cvička pa šnopčka? Saj ura še niti 4 ni no.
Forum je zaprt za komentiranje.