Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pašman – TKON

Pašman – TKON

Živjo!

S prijatelji imamo rezerviran apartma v Tkonu. Ali je že kdo dopustoval tam, kakšne so plaže, podvodni svet, kako je v mestu….? Hvala za odgovore.

LP

Ja, jaz sem tam dopustovala.Bila sem v apartmajih, pred dvemaletoma.Morje je super. Podvodni svet tudi,,ker je velikmivke, tako da se dobr vidi.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj, sicer pa je bilo o pašmanu in ugljanu že dost napisan:)

Aleša

Pašman je zakon. Najbolša “civilizirana” plaža je v Nevidjanah (tisti ki gledate HTV poznate kraj iz rekalme za Telekom). Divje plaže pa so na tako imenovanem “donjem moru” to je odprto morje proti Kornatom.
Domačini so prav zanimivi, oskrba je dobra, pred kratkim so dobili tudi vodovod. Klima je odlična. Tja hodim sam več kot 15 let od tega 5 let z otrokoma.maca je pisal/pisala:

živjo!
moram povedat da vam ne bo žal ko boste šli tja saj so tamkajšne plaže izjemno lepe in vam predlagam de si nabaute zemlevid al pa grete puiskat na net kej več ud pašmana kr je tm tolk zanimivih plaž pa še ni lih kej velik ježkov u vodi.Apartmaji so pa tut fuuuuuuuuuul lepi!
P.s.:pa fajn se mejte,mugoče se vidimo ker gremo mi tut. BYE!

živjo!
moram povedat da vam ne bo žal ko boste šli tja saj so tamkajšne plaže izjemno lepe in vam predlagam de si nabaute zemlevid al pa grete puiskat na net kej več ud pašmana kr je tm tolk zanimivih plaž pa še ni lih kej velik ježkov u vodi.Apartmaji so pa tut fuuuuuuuuuul lepi!

živjo!

Hej ljudje, a imate kakšne slikce, naslove tistih, ki nudijo apartmaje ali morda cene.

Dajte to na link. Eni še ne vemo kam bi šli.

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close