Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pasman ali Ugljan

Pasman ali Ugljan

Mislim, da vas je kar nekaj, ki ste letovali na Ugljanu ali Pasmanu. Zanimajo me vasi vtisi in prosim za pomoc pri odlocitvi.

Odlocam se za otok Pasman ali Ugljan. Ker imam majhne otroke me zanima, ce je na otokih zdravnik?

Kako je z vecernim dogajanjem? Ne rabimo ne vem kaksne zabave, ampak kaksna glasba, kam na sprehod po mestu ipd.

Kaj pa otroska igrala? in za vecje kaksno nogometno igrisce?

Hvala za odgovore.
lpMetka

Mi bomo šli letos na Ugljan, gremo pa prvič (tudi prvič z otročičkom, star bo pol leta). Odločili smo se kar prek neta za apartma, kjer sprejemajo tudi pse. Zgleda zelo fajn, piše da je zdravnik blizu, sploh pa je blizu tudi Zadar. Če pa katera pove še kaj več o Ugljanu, bo prišlo zelo prav…

Mi vsako leto letujemo na Ugljanu. Smo v majhnem kampu.
1. Zdravnik: je nekja privat zdravnikov na otoku in sicer vem za enega v mestecu Kaliju.
2. Zabava. največ zabave je v Kukljici, ki je tudi najbolj turistična na celem otoku.
3. Otroša igrala sem zaenkrat videla samo v Kukljici in mestu Ugljan pri hotelu, nogometno igrišče pa je v vsaki vasici. Mi se na sprehod odpravimo tudi v Preko, saj lahko gledamo trajekte, gremo na sladoled,…

Nam je Ugljan zelo všeč in se bomo še kar naprej vračali tja. Če pa vaju še kaj zanima, pa vprašajta.

Lep pozdrav, Tana.

Tana, a morda ves kaksne so plaze okrog Kukljice. Iscem namrec kaksen apartma blizu morja (najraje kar cisto ob morju).

A obstaja kaksna lokalna agencija, ki posreduje apartmaje?

lpMetka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close