Pasji vrtec Brnciceva-Katastrofa
Vrtec oziroma hotel za pse na Brncicevi v Ljubljani ne priporočam nikomur.Če želite dobro svojemu psicku ga raje odpeljite tam kjer čuvajo max 5 psov saj se njim posvetijo kot morajo.Omenjeni pasji hotel je mojemu kužku ter meni zagrenil dneve.Skrbijo za jih katastrofalno!!!Denar pa sicer znajo pobrat.
Popolnoma te razumem kako se počutiš. Tega varstva na Brnčičevi ne poznam, so pa tudi drugi, kjer se pes ne počuti dobro.
Lahko ti pa polepšam dan in ti povem, da sem jaz našla idealno varstvo. Psa sem prevzela veselega, s srečnimi očmi in sveže skopanega. Na sejmu živali, kjer so bili tudi oni, je kar stekel proti njihovemu kužku in bil neizmerno vesel. Imenujejo se Pasji dom. Je pa v Domžalah.
Ja, te razumem. Skrbim brezplačno z veseljem za sosedova dva psa; moj je žal pokojni od lani. In sobivata z menoj na kavču, ne v kletki :). Včasih se zdi, d ame imata raje od lastnikov 🙂 .. Pove vse … Najdi nekoga, ki bo pocrkljal in da ne bo bival v pasji hoelski kletki, ampak na kavču “se tačkal” z varuško 🙂 Vse dobro.
Ja, te razumem. Skrbim brezplačno z veseljem skrbim ko je to potrebno za sosedova dva psa. z vso ljubeznijo, se “tačkata” z menoj na kavču :)))))); moj je žal pokojni od lani. In sobivata z menoj v hiši, ne v kletki :). Najlepši je njun nasmeh na obrazu :)))).. Pove vse … Najdi nekoga, ki bo pocrkljal tvojega ljubljenčka, in da tvoj kuži ne bo bival v pasji hotelski kletki, ampak na kavču in “se tačkal” z varuško 🙂 Vse dobro.
[/quote]
Priporočam pa sicer Pasjo hišo V KRANJU (Primoža in Katjo – top) in Pasjo hišo v Domžalah. Če/ko imajo prosta mesa :)))) Kužki so ljubljeni in nasmejani 🙂
Vsake oči imajo svojega malarja. Jaz sem z pasjo šolo pri Matevžu na Brnčičevi zelo zadovoljna. Kužki so pod strogim očesom tamkajšnjih skrbnikov. Z njimi delajo odločno, vendar skrbno in se ogromno naučijo. To, da je več psov na enkrat se mi zdi prednost in ne nekaj slabega. Moteči dejavniki morajo biti in če so to drugi kužki, je to super, saj je to samo del učnega procesa. Moja psička je stara pol leta in gre v vrtec in tudi v šolo zelo rada. Matevž je neomajen in ima veliko izkušenj. Zelo priporočam.
Bilka766, 28.10.2021 ob 15:14
Vsake oči imajo svojega malarja. Jaz sem z pasjo šolo pri Matevžu na Brnčičevi zelo zadovoljna. Kužki so pod strogim očesom tamkajšnjih skrbnikov. Z njimi delajo odločno, vendar skrbno in se ogromno naučijo. To, da je več psov na enkrat se mi zdi prednost in ne nekaj slabega. Moteči dejavniki morajo biti in če so to drugi kužki, je to super, saj je to samo del učnega procesa. Moja psička je stara pol leta in gre v vrtec in tudi v šolo zelo rada. Matevž je neomajen in ima veliko izkušenj. Zelo priporočam.
Govora je o varstvu/bivanju 24/7 nekaj dni na tujem -torej hotel varianta, ko je pes 24/7 stran od lastnika , ko so lastniki odsotni in NE o pasji šoli in vzgoji, kar ti pišeš. Ko je pes v dnevnem vrtcu, se druži z drugmi psi in ga prideš potem iskat, ali pa v pasji šoli tiste dve urci. Če je pes doma navajen sobivat z lastnikom in nikolio prej ni bival v boksu ali sobi z drugimi psi, ki lajajo in nabijajo tudi ponoči, pa da lahko gre tudi na kavč koenckoncev doma k lastniku se pocartat, bo umiral na obroke v kletki , boksu, “pasji sobi” brez 24/7 prisotnosti človeka ( ker je tako navajen!) v nekem pasjem hotelu. Ja, eno je družba psov za nekaj uric, ko gre pa spat, spi pa v boksu -ponavadi pa naši psi niso navajeni spat v boksih -verjetno tvoj tudi ne, spi s teboj na svojwem ležišču v hiši, nekje ob tebi. pa s tem ne milsim na tvoji postelji – osebno tudi ne odobravam, da pes spi skup v isti postelji, v istem domovanju, ali pa prostoru na za to odrejenem mestu pa ja.
Forum je zaprt za komentiranje.