Najdi forum

PARTYSLAVA

Je že bil kdo v Bratislavi za novo leto? Kako je, cene, mraz,….

Jaz sem bila lani za novo leto v lastni režiji, v hotlu spirit, ki je res super, sami mladi pa poceni, letos ne vem kolk je cena, je pa sigurno na internetu, drugače pa cene zelo varirajo od gostilne do gostilne, pivo je poceni od 150 sit naprej, kava je draga bolj kot pivo, v solidnih gostilnah so cene hrane take kot pri nas, v lokalnih beznicah pa dost cenej. Drugače me samo mesto ni nič navdušilo, deluje tak sivo vse skupaj in neprivlačno edino strogi center je lep še kar. Ne more se primerjat s Prago, ki je fenomenalna, tam imaš tolk stvari za videt, in to res fantastičnih, pa žur na ulicah tud ni bil tah hud, sicer je za videt, vendar priporočam bolj Prago.

Tudi jaz sem bila lani. Je vse poceni. Samo mesto me ni navdušilo. Tako kot pravi mojca, vse sivo in pusto se mi je zdelo. Res pa je, da je bilo precej turobno vreme. Če se prav spomnim, vsaj na silvestrovo, je bilo kar mraz in snežilo je.
Žurke na prostem za silvestrovo so kar na nekaj trgih, dobra muska itd. (celo slovenske in hrvaške komade je bilo slišat).
Če greš z agencijo, organizirajo žurke v zakupljenih diskotekah, kjer pa so sami Slovenci (meni isto, kot da bi bil doma), pa zrihtajo kako hrvaško striptizeto, itd…
Kar se tiče samih ogledov… ni kaj dost za videt…
Tudi jaz ti bolj priporočam Prago.

Kaksne so pa cene taxijev in hrane v trgovinah . Koliko stane pica ?

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close