partnersko obdarovanje
Moj je sicer tudi malo bolj bukov, ko je treba se spomniti na darilček, me je pa letos presenetil, ko je Božiček kar sam od sebe nekaj prinesel, brez dvodnevnega opravičevanja po tem, ko on dobi darilo, da nisem povedala, da si bova kaj podarila pa da saj on bi kaj kupil, a kaj ko…. Je bilo kar fajn, da sem bila jaz enkrat tista, ki je bila presenečena.
Si pa podarjava kaj čisto malega, čokolado, rožico, deodorant… ne verjameva v zapravljanje in velika darila – no ja, če bi bilo finančno stanje boljše, bi mogoče tudi v to verjela, a trenutno mi res več pomeni en večer, ko se res pogovarjava in v miru povečerjava (ko večerjo skuha on – kar je pa sploh poseben praznik, res je bil letos priden) kot pa, da bi mi kupil eno drago zadevo.
Sva se zmenila, da nič. Ampak si že cel december kupujeva stvari in to precej. Ampak, ker sem šla slučajno 24. v nakupovalni center, nisem mogla kaj, da mu ne bi kupila ene dobre srajce, sebi pa hlače. Pol sem pa vse lepo zavila, tud moje hlače in dala pod smrekco. Tko, da se je Božiček na božični dan spomnil tudi name. Je prav dobro izpadlo.
Forum je zaprt za komentiranje.