Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek partnersko obdarovanje

partnersko obdarovanje

Cao vsem!

Povejte mi, tisti malo starejši pari – nad 25 let,ki še niste poročeni, se obdarujete med seboj za božič in novo leto? Kakšna darila kupujete, npr.?

Pozdravček prav vsem, pa lepe praznike!

Midva si ponavadi kupiva v decembru stvari, ki jih potrebujeva….

Ponavadi uporabne stvari, ki jih potrebujeva.

jest sm mu kupla eno fuuuul lepo srajčko….mi je mal namignu kaj si želi in kakšno….dobila pa ne bom po moje nič…no..sm kar prepričana….sam sm se že navadla….glavno, da sva čim več skupaj…..

Moj je sicer tudi malo bolj bukov, ko je treba se spomniti na darilček, me je pa letos presenetil, ko je Božiček kar sam od sebe nekaj prinesel, brez dvodnevnega opravičevanja po tem, ko on dobi darilo, da nisem povedala, da si bova kaj podarila pa da saj on bi kaj kupil, a kaj ko…. Je bilo kar fajn, da sem bila jaz enkrat tista, ki je bila presenečena.
Si pa podarjava kaj čisto malega, čokolado, rožico, deodorant… ne verjameva v zapravljanje in velika darila – no ja, če bi bilo finančno stanje boljše, bi mogoče tudi v to verjela, a trenutno mi res več pomeni en večer, ko se res pogovarjava in v miru povečerjava (ko večerjo skuha on – kar je pa sploh poseben praznik, res je bil letos priden) kot pa, da bi mi kupil eno drago zadevo.

Huh… tudi moj vsako leto rece, da je mislil, da letos si ne bova podarila nic, tako da sem ze kar navajena. Kupim mu pa ponavadi zmeraj uporabne stvari: nogavice, spodnje perilo, deodorant, kaksno majico, hlace, srajico itd.

Sva se zmenila, da nič. Ampak si že cel december kupujeva stvari in to precej. Ampak, ker sem šla slučajno 24. v nakupovalni center, nisem mogla kaj, da mu ne bi kupila ene dobre srajce, sebi pa hlače. Pol sem pa vse lepo zavila, tud moje hlače in dala pod smrekco. Tko, da se je Božiček na božični dan spomnil tudi name. Je prav dobro izpadlo.

previdno ga vprašaj in si zapomni kaj si želi ali rabi potem pa v nabavo

Kupujeva to kar rabiva, rojstne dneve pa izkoristiva za naju npr. za njegov rojstni dan sva šla v savno (rezerviraš in si lahko sam) in potem na dobro kosilo – bilo je ful luštno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close