Partnerski odnosi
znana zgodba, 05.01.2022 ob 10:09
škoda484, 04.01.2022 ob 19:36
Kot ženska ti bom rekla, da močno pretiravaš. Sodobne ženske smo popolnoma izgubile občutek za moške in se moramo dobesedno naučiti. Praviš, da je okupiran z obnovo. Očitno je zelo potrebna, ker je otrok na poti. Kolikokrat si ga pohvalila da dobro dela? Si mu kaj njegovega naredila ko je prišel utrujen domov? Nikoli kajne. Saj te razumem, sem bil ista. Navajena da vse dobim takoj ko si zamislim. Veš najlažje je pobegnit ko ne gre. Pride utrujen domov in posluša tvoje očitke, seveda se je branil in ni prav rekel, kar ti je rekel. Ampak sem prepričana, da ni mislil resno. Posluša samo sebe praviš, ja koga drugega pa bo? če bi tvoja odločitev bila napačna, bi bil seveda on kriv. Jaz menim, da s tvojim ni nič narobe, samo izgubila sta rdečo nit za katero po navadi skrbi žena. Tista, ki je napisala, da ima zdaj 15 let mlajšo in da je prišla na urejeno, je pa zavistna. Ona ga ni hotela imeti rada, sedaj pa išče izgovore drugje.
Ne da ga nisem imela rada. Bila je velika ljubezenska zgodba. Ogenj pa se je pod stresom in utrujenostjo spremenil v uničevalnega – ranil je on mene, jaz njega nazaj, on spet mene, jaz nega nazaj, dokler nisva prišla do točne no return.
Tanova pa je prišla lepo na gotovo, ni stresa, ni gužve. Naj ji bo mirna reka.
PAc nisi znala, zdaj se pa zgovarjas. Vsak ki ima podjetje zivi v nenehnem stresu. Tukaj je samo vprasanje koliko je partner sposoben slediti. Ti pac nisi bila.
Hmmm… vidiš samo svojo stran, njegove pa ne. Ok. Začniva pri tebi. Noseča si. Hormoni delajo na polno. Otroke imaš. Službo imaš. Skrbi imaš. Razumemo. Želela bi si, da ima čas zase. Ok.
Zdaj pa on … verjetno ima tudi on službo, obnovitev verjetno ne dela samo z tvojo plačo. To pomeni, da skrbi za družino. Zanosila si, odločila si se obdržati otroka in ne preostane mu drugega, da vloži nekaj noter. Zakaj je on manjvreden kot ti? Ker se ti ne zahvaljuje za nosečnost? Skrb za družino? Pa saj tudi on skrbi za družino! Samo ne tako kot ti. Če ne bi bila noseča, bi tudi ti lahko pomagala pri obnovitvi, pa ne moreš.
Oba več kot očitno skrbita za družino, samo sta prevelika egoista. Pokažita drug drugemu, da sta hvaležna za to kar počneta, ter da bo ziher enkrat bolje. Vsekakor ne še nekaj let, ker ko bo dojenček rojen, bo še manj časa, še več živčnosti, itd. A misliš da ti bo na svojem bolje? Finančno ne, osebno pa tudi ne. Tam boš pa dejansko sama za 3 otroke. Mislim da imata samo veliko stresa trenutno in misliš, da je odhod edina rešitev. Sicer jo res predlagam marsikdaj, ampak tu se samo vidi, da nista bila pripravljena predvideti kar se bo zgodilo. Obžalovat da si obdržala otroke je nizkotno in nima smisla. Zdaj sprejmi posledice.
Forum je zaprt za komentiranje.