Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Partnerka za aktivni dopust…

Partnerka za aktivni dopust…

Letošnji dopust ne želim preživeti sam. Iščem partnerko za skupno preživljanje dopusta (za enkrat še ne vem kam in kako ?! Sem štajerc, mlad 32 let, dober rekreativec in manj dober športnik-ha, ha. (dokaj veliko časa posvečam športu). Svoboden (žena me je zapustila…razvezan) duhovit, razgledan, pravijo privlačen in to je to. Finančno ravno ne blestim…vendar se bo nekaj cekinov za normalen odih našlo. Če bi ti moja družba odgovarjala( nisem zakomplicirani tip!) …se mi oglasi na mail.
pa, pa

ojla!

jaz grem na dopust sicer se z eno prijateljico in ce te to ne moti, se lahko dobimo na kavici in spoznamo. midve sva iz Ljubljane. ena je stara 25 druga pa 29. sva tudi precej nezakomplicirani, ce izostavis pac tipicne zenske muhe:-))jaz sem kar aktivna, kolegica pa tako-tako. uglavnem, stvar dogovora.
ne morem ti poslati maila(ne vem zakaj), lahko pa ti meni pises na obssesion78@yahoo.com

lp

ojla!

jaz grem na dopust sicer se z eno prijateljico in ce te to ne moti, se lahko dobimo na kavici in spoznamo. midve sva iz Ljubljane. ena je stara 25 druga pa 29. sva tudi precej nezakomplicirani, ce izostavis pac tipicne zenske muhe:-))jaz sem kar aktivna, kolegica pa tako-tako. uglavnem, stvar dogovora.
ne morem ti poslati maila(ne vem zakaj), lahko pa ti meni pises na obssesion78@yahoo.com

lp

Stara sem 24 let in me je tudi pravkar zapustila punca, zato bi rada šla kam. Upam, da moja spolna usmerjenost ni kakšna ovira. Ukvarjam se z badmintonom, karatejem, zelo rada pa tudi plavam. Žuranje mi je pa itak v krvi. Si za? Sporoči mi prosim. LP!

Mojca… se pa rada šali.Mislim, da si še premlada, predvsem pa nezrela za skupen dopust. Ne moti me tvoja spolna usmerjenost, vendar mislim, da tega ne rabiš razlagati vesoljnemu svetu.
Brez zamere-L.P

24 letna mojca je premlada, kaj pa 39-letna, bi bila prestara za te.
Tudi sama se po malem ukvarjam s športom najraje kolesarim. Nisem poročena .

Seveda bi te bil vesel Mira. Dopust se mi zdi tako veliko zanimivejši. Sicer ne grem garati na morje vendar se bom tu in tam le malo preznojil. Daj se mi oglasi na mail, da se dogovoriva potrebne stvari.

L.P

Ja, oprosti, samo jaz raje vsakemu povem, ker bi bilo nepošteno, da bi ga zavajala. Sem pa še vedno za najin dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close