partnerja ne zanima sex….al kako ?
Horoskop določa nezvestobo? Hahahah, ptoem bi se slabo pisalo moškim dvojčkom, če bi ženske v naprej vedele, kakšni tički so. :)))))
Kaj si pa ti po horoksopu, neki občutljiv znak. Riba, rakica?[/quote]
Ti bo Snoopard povedal kaj sem po horoskopu, se mi zdi, da te je intuicija izdala. Pa še to, ne vem od kod ti, da naj bi bile rakice že same po sebi bolj občutljive od drugih. Poglej, kaj sta po horoskopu Jadranka Kosor in Angela Merkel. 🙂
Horoskop določa nezvestobo? Hahahah, ptoem bi se slabo pisalo moškim dvojčkom, če bi ženske v naprej vedele, kakšni tički so. :)))))
Kaj si pa ti po horoksopu, neki občutljiv znak. Riba, rakica?[/quote]
Ti bo Snoopard povedal kaj sem po horoskopu, se mi zdi, da te je intuicija izdala. Pa še to, ne vem od kod ti, da naj bi bile rakice že same po sebi bolj občutljive od drugih. Poglej, kaj sta po horoskopu Jadranka Kosor in Angela Merkel. :)[/quote]
Vsi planeti v odvisnosti od njihovih postavitvah v hišah in medsebojnimi relacijami vplivajo, a ne? ;)))
ooooo, Antilopa kaj pa ti tukaj? Pa ne da imava tudi midva probleme z bližino? :))
včeraj sva se imela kar fino, se mi zdi :)) Občutljivost je pa pomoje odvisna od slabih izkušenj,
enako velja za dobre. Eni imajo pač dober spomin ali pa slabo sposobnost pozabljanja.
Ne vem no, Matjažkotu kaj razlagati je pomoje malo brezveze, ko pa je očitno da se zajebava :))
Snoopko, sploh ne vem, kako sem zašla sem. 🙂 Sem videla, da moram nekaj komentirati in sem napisala, z naslovom pa se nisem ukvarjala, saj veš, da pogosto smetimo temo. :))
Meni se tudi pogosto dogaja, da se spomnim česa slabega iz preteklosti. Veš, to so tiste sekunde, ko nekdo nekaj reče, stori ali pa se zgodi, pa se zaveš, da je bila ena taka podobna situacija tudi prej.
Ampak ta Matjažko pa ima neverjetno kondicijo glede zafrkavanja, prekleto je žilav. :))
Lepo si napisal. Škoda da ne delajo dvojnikov, trojnikov … bi Markote takoj razprodali 😉
To se meni sliši dost užaljeno in nepripravljeno na kompromise, torej tisto, kar se očita njej. Da ni dovolj razumevajoča, da ne zna poslušat. Trenutno res tako izpade. Ampak če bosta oba v svojem kotu ždela in se čemerno gledala, potem rešitve ne bo. Kot je Marko kasneje napisal, vsaj en mora bit tak, da pristopi k drugemu. Na potrebe partnerja se ne bi smeli tako obrambno odzvat.
Lahko je kompromis tudi cartanje, božanje, masaža ali pa skupni oddih v dvoje v kakih toplicah, welnessih. Ko se pač res samo drug drugemu posvetita.
No, pa saj tudi ferbčna je lepo vprašala, če se debata suče samo okoli vsakdanjih zadev. Ker če ja, ni čudno, da ni (čustvene) bližine in potem tudi telesne ne.
No, sicer je tudi matjazko [sub]glej ga zlomka[/sub] lepo napisal, da se tudi preko seksa čustveno povezujemo med sabo. Lahko te začne skrbet, ko bo imel težave z erekcijo, upam, da nikoli ne prideta do tja.
Ja, smo kar dobri smetarji :)) Kar na ene naključne teme se spravimo. Kje je tu logika?! :))
Te špartanske scene znajo biti pa tudi zanimive. To, ko se spomniš na kako besedo ali sceno iz preteklosti pa jo dojameš v drugi luči. Večina se jih da pojasniti, so pa kakšni primerki ki so čisto skregani z vzročno logiko.
Matjažko bo pa ja žilav, če se venomer z krampi ubada. Najbrž imava opravka z kakšnim kamnosekom :))
Saj pa je avtorica možu povedala, da bo iskala zadovoljitev drugje, če njega ne bo doma. Po tem sklepam, da ženska ni pripravljena na kompromise.
Kompromis je neka srednja pot in vsak dan seksat, zame ni kompromis 🙂
Se strinjam. To je tisto, kar večkrat manjka v samem odnosu. Nekaj, kar razbije rutino in vnese v odnos nekaj novega in ga s tem naredi zanimivejšega.
Ej, Snoopko, zdaj Matjažko domneva, da si sama pošiljam ljubezenske pesmi. :)) Matjažko, narobe vohaš, razen če si kaj pri sebi zavohal – kaj si pa jedel za večerjo, fižol? :))
Snoopko, daj raje prilepi kak dober štiklc med lepe pesmice. Aja, pa Katenjko zanima odkod sva..Boš to ti odgovoril, prosim?
Čuj, dobro žensko zavoham, ker na daleč bolj slabo vidim, se lahko samo še na nos zanesem. 😀 Kaj pa se je motal okrog kakšne in se je navlekel njenega vonja? Okrog tebe nekaj smuka, če praviš, da je fant, saj si menda lastnoročno preverila? Mogoče odtod vonj po ženski. Ali je to kak novi parfum? :))))
Gorenjska, bi jaz rekel. Moja intucija je menda malo točnejša od Katenjkine menda. Jesenice? 😀
Je tebe kaj objemal? 😀 Mogoče je tak kot eni mački, ki komaj čakajo, da se vsega dotaknejo, vse sprevohajo, polulajo vsak stebrič, vsakega oplazijo, puščajo dlako, potem so v napoto z nenehnim smukanjem med nogami…. :))) Ni bil Snoopy on ščeme iz risanke Charlie Brown? :))) Malo ga ti discipliniraj!
Matjažko, jaz sem včeraj napisala, da se do žensk obnašaš kot da si s prijatelji na hokejski tekmi. Hokej sem izbrala zato, ker je to bolj grob šport in ti znaš kdaj biti res tak, brez občutka. Ti pa si po tem sklepal na kraj bivanja. Je pa res, da opažam, da si kar precej obremenjen z mano. :))
Krivokljunčica, ni mu pomoči, kaj č’mo.
Forum je zaprt za komentiranje.