Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek partnerja ne zanima sex….al kako ?

partnerja ne zanima sex….al kako ?

Bibita, ti kar sama pozorno preberi, kar si sama napisala. Avtorica je prišla sem po nasvet, ti pa si prišla sem secirat tiste, ki nasvete dajejo. Ni pošteno niti do avtorice, niti do tistih, ki komentirajo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi bila Bibitka bolj zbrana bi videla da Urška ne sprašuje nje zato je vsa ta njena skrb odveč, če bi bila bolj zbrana He,he,he…

Drugače pa če moškemu stopiš na rep najbolj trpijo glasilke…….. AAAAAAAAAUUUUUUU

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No takole….
pogavarjala sva se o tem ze,tudi danes…pač konkretnega odgovora ni bilo…pa me zanima drugo mnenje…od drugih moskih….
prav nobeden od vas mi ni dal konkretnega odgovora!
Rada bi vedela kaj je tisto kar moskega odvrne od sexa z zeno?Se mu ne da vec,mu ni privlacna?Se je navelical?Kje so tisti strastni sexi kot na zacetku?Postane res vse le rutina,vse za to da partner ne tezi?res ugodimo partnerju zato da se on bolje počuti?

Saj smo tud mi podali mnenje o ženskah s “stalnimi” težavami. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nisem zagrozila,bolj je bilo misljeno da naj si vzame kot pobudo da bi veckrat….ja pač prisla sem v leta ko mi 2x na teden ali 3x na mesec ni dovolj ampak bi vedno in povsod….to pa ni povezano z tem da mislim da ce ne sexa,da me ne ljubi.
to mi je vse jasno.Vem tudi da vara me ne,ker ga poznam res dobro (na tej točki sva bila in vem kako se obnasa)….ne iscem nekih izgovorov,vem ampak sedaj boste rekli ja sigurno te vara ce noce.ampak ne,v to sem prepricana!!

zgoraj me je nekdo vprasal kaj ima 50+ zveze pri tem…ja veliko jih takrat neha sexat,to ima veze…

“ON” tudi sex ni neka rutina ,preizkusava nove položaje,sama dam pobudo,ne lezim kot ena mona v postelji…

ok stres in sluzba,pač dela nočne vsak drug teden…otroci in dodatne dejavnosti….vse razumem…ali pa sem res prezahtevna?
naj pozrem svoje zelje in strast,zatrem da sem potrebna sexa,in zivim tako naprej?

Te čist razumem od kod te misli. Ti moški, tle gor, “ne razumejo”, da ne-želja po intimnosti ženski ne pove, da bi naj jo moški imel še kaj rad. Res, rada bi slišala, kaj moški mislijo, ali ne mislijo, da nimajo želje po sexu. Ziher nekaj takega, zakaj se ženska (žena, partnerka) ne potrudi oz. nič ne naredi, da bi želja spet v moškemu nastala. Kar je On_ tudi že sam napisal:

Torej, ženska je kriva, ženska je vzrok, povod, razlog… Tipično.

Ali pa tale cvetka:

Res, če ženska želi malo več kot max 2x tedensko bit z moškim intimna, si že želi, da moški zadovolji VSAKO njeno potrebo. Hm… :-/

No, OK, velikovednež, kaj pa potem ne-želja po intimnosti ženski pove. Ne tista ne-želja, ki se porodi iz prepirov ali nestrinjanja itd., ampak ne-želja ki se rodi “kar tako”, brez nekega večjega razloga. Kot napr. ne-želja zaradi naveličanosti??? mogoče, ali ne-želja zaradi … enostavno zaradi tega, ker mu ženska več ni toliko privlačna, kot mu je bila. Mar ne???

Marko
jaz se s tabo strinjam, ampak avtorici nisi nič odgovoril. Samo nakazal si možnosti. Te bom kar še jaz povprašala, kot avtorica, če se dva načeloma razumeta, razen manjših nekih razhajanj, kaj je vzrok po ne-želji po intimnosti. To, da moški ne ve, kaj pomeni ljubiti, si te občutke priklicati, da se bo z njimi priklicala tudi želja po intimnosti… Ali ne pomeni ta ne-želja ravno to, kar sem izpostavila. Kar nekako sluti že avtorica. Mar res ne?

Ursa81
kot sem že napisala, razumem te. Tudi vsi ostali te razumejo, verjemi. Samo priznanje jim gre malo težje iz jezika… 🙂

To ni res. Jaz sem napisal, da bolj kot ženska sitnari, bolj nas to odvrne. Bolj se moški umika, ker dobiva občutek, da ni dovolj dober.

Zame je 2-3 krat na teden čisto dovolj. Če pa ženska hoče vsak dan, pa si naj takšnega poišče, ki jo bo “kresnil” vsak dan.

Spet pretiravaš. 🙂
Saj avtorica ne piše, da ne seksata nič, ampak “le” 2 krat na teden.

Mogoče pač njen mož ne čuti večje potrebe. Mogoče je utrujen, mogoče ima kakšne psihične zadržke….

Ok, mogoče sebe ne slišiš dobro. Mogoče slišiš svoje misli, ne slišiš pa svojih besed. Če sem jaz tvoj ljubeči mož in ti rečem:” Poslušaj me, če me zvečer ne na mizi ne bo čakal večerja, bom začel hodit večerjat k drugi in tudi sladico bom tam pojedel”.

Ti to zveni kot pobuda?

Ampak ti rabiš konkreten odgovor od svojega moža, ne odgovora nekoga tretjega (ki po možnosti še vedno tudi po 20 letih zakona navdušeno seksa s svojo ženo).
Možnosti, zakaj ga seks ne zanima, je nešteto, od bolezni (depresija) in stresa do – ljubice oziroma ohladitve, torej pomanjkanja ljubezni do tebe.
Imata problem, ki ga morata nekako prebroditi, in to ne tako, da bo nekaj zamomljal v brado in boš ti spet začela najedati jutri. Nekaj morata doreči in narediti, nekaj se dogaja in naj za božjo voljo pove, kaj. Kako bi se on počutil na tvojem mestu?
No, če je že varal, zdaj ve, katere napake ne sme več ponoviti, tako da se jaz na to, da kakor veš, kakšen je, ko vara, ne bi zanašala …

To ni res. Jaz sem napisal, da bolj kot ženska sitnari, bolj nas to odvrne. Bolj se moški umika, ker dobiva občutek, da ni dovolj dober.

Zame je 2-3 krat na teden čisto dovolj. Če pa ženska hoče vsak dan, pa si naj takšnega poišče, ki jo bo “kresnil” vsak dan.

Spet pretiravaš. 🙂
Saj avtorica ne piše, da ne seksata nič, ampak “le” 2 krat na teden.

Mogoče pač njen mož ne čuti večje potrebe. Mogoče je utrujen, mogoče ima kakšne psihične zadržke….[/quote]

Dvakrat na teden, ko je dober teden … Torej v bistvu ni dvakrat na teden.

Strinjam se s tem, da bolj kot ženska “sitnari” na način, ki ga je prikazala avtorica, bolj se bo moški umikal. Posebej, če sam dvomi vase in v tem ne vidi klica na pomoč, klica po pozornosti in razumevanju, temveč vidi grožnjo. Tako se pač ne dela. Če si od moža želiš razumevanje, ga tudi sama pokaži. S takšno grožnjo, pardon, pobudo, ga pač ne pokažeš.
In moški, če je pravi, bo seveda v tej “grožnji” prepoznal še vse kaj drugega, kot to, da bi ona grožjo dejansko uresničila in se tega ne bo ustrašil, temveč so z žensko pogovoril. Čeprav nekatere ženske potem pričakujejo, da moški ugane in sam posebi razume vse njene občutke, se jim je potem še pogovarjat o njih težko ali pa tega sploh ne želijo. Kaj lahko potem moški še stori, kot da si misli, da so njegovi občutki pri njej nič vredni? Tudi moški si želi razumevanja od parntnerke, želi si spoštovanja, želi si sočutja. Avtorica ga ni pokazala. Ne vemo pa, kako je do tega sploh prišlo. V vsaki zvezi kdaj pride do tega, da se malo oddaljimo. Takrat mora bit vsaj eden dovolj pogumen in siguren vase, da jih skuša zbližat, če pa oba samo čakat drug na drugega, lahko to vodi v katastrofo. Začne se pa tako, kot se je začelo pri avtorici in njenem možu.

Marko, to se tebi zdi, da ni pošteno oz. imaš takšno mnenje. Saj je prav, jaz te ne bom prepričevala o nasprotnem.

Se je pa tema kar razgibala… bo avtorica vsaj dobila kakšen uporaben nasvet 🙂

Saj smo tud mi podali mnenje o ženskah s “stalnimi” težavami. :)[/quote]

:)))))) nice

Kakšen pa je bil odgovor ? Menda ni bil samo tiho.

ON

Moški je lahko čisto preprosto tudi “spolni lenuh”. 🙂 In gola čustva brez telesnosti ne zadovoljijo seksualnih potreb! Saj tudi preko seksualnosti dobiš čustveno potrditev, ni to tako strogo ločeno.

Je pa napačen njen pristop za reševanje te odnosne problematike, preveč robat, da mu direkt reče, da bo šla z drugim, ker s tem ga totalka razvrednoti, mu zbije zavest in ga naredi za nesposobnega. Več diplomacije bi morala uporabiti, na lep način se pogovoriti, če ga kaj teži in podobno, da si želi več nežnosti z njim. To se ne razumeš z nekom super, če ne veš, kaj se dogaja z njim, ker si ne zaupata dovolj.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšen pa je bil odgovor ? Menda ni bil samo tiho.[/quote]
Zaupaj nam, kaj je povedal. Mogoče pa se samo tebi ni zdelo nič konkretnega, ker želiš slišat točno določene besede, nimaš pa želje pogledat, kaj se lahko za njimi dejansko skriva. Tako kot tudi on ni pripravljen pogledat, kaj v resnici pomeni tvoja “pobuda”.

Glej, lahko je 1 na mesec čisto dovolj, če obema tako ustreza. Ali pa vsak dan 3x 🙂
Saj tu ni normativov. Problem je, če so ta razhajanja v želji po seksualnosti prevelika.

Jaz pa še vedno verjamem, da želja po seksualnosti prihaja iz čustvene potešitve oziroma čustvene bližine. Če je ta obema zadovoljiva, imata tudi željo po intimnosti oba zelo podobno. Ko pa se odmikata, pa se ta želja začne obnašat kot gugalnica. Pri enem se začne pomikati po eni strani navzgor, pri drugem pa po drugi strani navzdol. Bolj, kot sta narazen, večja je ta razlika. Na kateri strani je kdo, ni pomembno. Pomembno je, da se znaza zbližati na čustvenem nivoju.

Glej, lahko je 1 na mesec čisto dovolj, če obema tako ustreza. Ali pa vsak dan 3x 🙂
Saj tu ni normativov. Problem je, če so ta razhajanja v želji po seksualnosti prevelika.[/quote]

Matjaži, tole je pa zopet za čisto petico 🙂

Urska81 ni spraševala po ženskem mnenju, ampak je izrecno napisala

:))))

p.s.
tvoja domneva je kar se mene tiče nepravilna :)[/quote]

Res je, avtorica sprašuje po moškem, ne po ženskem mnennju. Ob tem pa je podala veliko premalo podatkov za vrednotenje odnosa med njima. Vsekakor varanje zame ni rešitev.

Saj tu ni normativov. Problem je, če so ta razhajanja v želji po seksualnosti prevelika.[/quote]

Matjaži, tole je pa zopet za čisto petico :)[/quote]

Se pravi 3x na dan, drugače pa ga odje**. Prav imaš, jaz bi isto naredil, če bi bil ženska. Kaj boš to z enim tkaim, ki bo to nekaj na hitro in površno tralala …. :)))))

@matjaži, pa si zopet vse pokvaril 🙂 ti mi deluješ, kot človek, ki ima dve osebnosti :))

p.s.
s takimi je težko shajat; vsaj jaz ne bi mogla, tako da nimaš nobene bojazni :))))

Matjaži, tole je pa zopet za čisto petico :)[/quote]

Kakšna petica??! To je preplonkal od Milivojeviča ali pa od pokojnega S. Ziherla.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Če sem dvojček. :)) Sicer pa moraš imeti skoz kakšno osebnost v rezervi, ker različne osebnosti očarajo različne ženske. 😀 phaha

Z mlajšim bi lahko shajala, vsaj sezonsko. Npr. sedaj poleti bi lahko hodila skupaj na kriket. 😀
Samo nisi baje ti nekaj nevarna, da premočno žogico udarila…. :))

Bibita, tile dvojčki moški so posebni tiči, poznam jih nekaj. Nobeden od teh znancev ni zvest, kar pa ne pomeni, da to velja tudi za Matjažka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close