Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek partnerja ne zanima sex….al kako ?

partnerja ne zanima sex….al kako ?

No kaj boste pa rekli na to?Sva v vezi 10 let (neporocena) imava dva otroka,stara 28 in 30….in imam problem ker partnerja sex skoraj ne zanima…danes sem mu dala jasno vedeti da ce ne bo doma,se lahko zgodi da iscem drugje…
Imava sicer super odnos,se razumeva,tudi kregava,ampak kot da je star 50 let da ga sex ne zanima…vara me ne!sexava 2x na teden ce je dober teden,ce ne pač ne.sama sem pa ocitno prisla v fazo ko bi skoz….
dajte moski povedat,kako je z vami?
kaj vas odvrne od sexa z zensko s katero si delite posteljo?
vas kar mine?

No, to je očiten primer metanja peska samemu sebi v oči. Super odnos, v katerem možu zagroziš, da boš začela iskati drugje. In kje je tukaj kakšno razumevanje, o katerem govoriš, da ga imata? Sprašuješ druge moške zakaj jih mine do seksa in se ti sanja ne, kako se tvoj mož počuti. To bi ti moral on povedat. Enako pa bi se lahko on vprašal in se pogovoril s tabo, od kot ta “grožnja”, ki si mu jo namenila. Daleč od super odnosa….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Takrat ko mi reče tole:
Tisto da bo skakal po tebi, samo od tega ko te vidi je že davno minilo, se mi zdi. Razlog, da bi se te želel je v čustveni bližini, ko mu je lepo s teboj, ko se lahko pogovarja s tabo (brez obtožb, ki bi sledile tistemu, da ti zaupa ; ) ko opazi, da ti je mar zanj ne pa, da mu “groziš z drugimi”….

Ja kaj sedaj naj bo s tabo ker mu groziš??? :/
A ti si tudi z nekom, če ti dovolj dobro zagrozi, potem čutiš (neustavljivo) željo po tej osebi……. ??
Kaj pa počneš ko nap. že 5dni ni bilo nič?
Predvidevam, da “malo” sitnariš, da bo videl, da ti nekaj manjka, a ne? Njemu pa na kraj pameti ne pade, da bi s tako “babo” še kaj imel in si misli kako lepo bi bilo če bi doma imel takšno kot je bila ona kelnerca, ki se mi je nasmejala oni dan….
In potem še 5 dni ni nič, ker če že on bi “pipi” noče s tako imet opravka, potem se on nekako prisili k poslu, vse skup ni za nikamor in ti, ki si po dolgem času doživela “tisto” si razočarana in še bolj prepričana, da bi osladno prijazni sodelavec zadevo 100x bolje opravil…..

Zakaj pa ne bi namesto da z “valjarjem” udrihaš po njem, raje uporabile svoje ženske čare, kot si jih nekoč? ; )

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

NIsem zagrozila….to naj bo prvo jasno!Ne udriham po njem,dalec stran od tega….ce mi nebi nic pomenil ali bi mi bilo vseeno pač nebi sitnarila in hotela vec kot rutino…ali ne?

Seveda, seveda :)))
Samo deci smo tako…. naštelani da če ve kaj sitnate to dojemamo kot nezaupanje, da pač nismo dovolj dobri… In če nisi prvi, pred vsemi drugimi deci…pol se ti sesuje svet 😉 :)))

Nisi grozila? Kako to misliš, če si mu pa dala jasno vedet, da se boš olajšala drugje? Kaj ni to grožnja njemu, ki skrbi za dom in otroke, da ga boš zapustila?
Saj ne greš samo “telesvat” z nekom, rabiš še nekaj čustvene bližine, ali ne? In če rabiš še to moraš to nekje vzet, njemu vzameš, odtegneš ta del… 😉

Želel sem povedat, da če ne želiš le rutino se obrni malo drugače kot ponavadi, ne samo njega obtoževat da ni zainteresiran, če te najde vsak večer na isti strani postelje z obtožujočim obrazom… 😉 : ))

ps
Pa ne se jezit (preveč) saj se samo pogovarjamo, tako ne obvezno 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mene zanima večkrat kot zmorem, glede na svoja leta! :-)))))
Kaj ima 50 ali 50+ veze nimam pojma! Meni je krenilo po petdesetem!

Kako pa ti gledaš na to, kar si mu rekla? Na prošnjo? In kako bi po tvoje zlgedala grožnja?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Okej, dala si mu jasno vedeti, da če … potem sledi … Nisi mu zagrozila torej … Naj bo po tvojem.

Pa sta se vidva kdaj kaj pogovarjala o tem? Ali so tema samo otroci, denar, šola, OD, plača in podobno?

Če bi rada skoz in če brez tega ne moreš, da bi skoz, bi ti jaz mirno povedal, da lahko greš drugam.
Bolj boš sitnarila, bolj se bo moški umikal.

Če bi rada skoz in če brez tega ne moreš, da bi skoz, bi ti jaz mirno povedal, da lahko greš drugam.
Bolj boš sitnarila, bolj se bo moški umikal.[/quote]
Čeprav jaz verjamem, da v tem primeru gre morda za neko negotovost in preko tega išče potrditev, da je vseeno še zaželjena. “Če seksam, vsak dan, je vse v redu, če ne, mu nisem všeč, dobila si bom drugega”. Čustva (njena in njegova) pri tem pa ostajajo zanemarjena. Posledica tega pa je zos, ki je nastal. Moja “površna” ocena. 🙂

Ali pa verjame, da mora moški zadovoljiti vsako njeno potrebo. Če ne, potem ni vreden, da živi z njim.
Obstajajo ženske, ki jim seks predstavlja prioriteto in preko njega doživljajo občutek, da jih ima moški rad. Če moški ne seksa vedno, ko si ona zaželi, začne dvomiti v njegovo ljubezen.
Kar ji potem predstavlja razlog, da lahko gre drugam, ker je mož več nima rad.

Najboljše, da sama pove. Glede ne njen kratek opis je možno tudi to. Na koncu se bo pa tako ali tako sama morala najt v eni zgodbi in se rešit iz godlje.

Ursa81, nisi prišla na pravi forum.:) Tu imamo moške “stalne” pisce, ki te bodo oz. te že secirajo oz. analizirajo tvoje besede, po dolgem in počez. Skratka, ti so pravi “svetniki”.:)

Saj eni bi ti kar povedali, da lahko greš kar drugam, če ti doma kaj ne paše (če bi hotela kar skoz) :))) Skratka ….

Tisti občasni pisci (ki bi ti lahko kaj več povedali), ki bi šli v hribe, na pijačko, na sprehod sredi dneva 🙂 pa se itak v take teme ne oglašajo.

Kolikor pa sem uspela na hitro prebrati, pa nobeden od teh ni napisal oz. odgovoril na tvoje vprašanje, kar te je najbolj zanimalo oz. je bil tudi namen tega tvojega posta.

Predvidevam, da niso odgovorili zato, ker nič ne seksajo in jih tudi minit ne more :)))))

Avtorica, strinjam se z Bibito Melito. Morda bi ti kaj koristnega moški pisci napisali v Partnerski posvetovalnici ali Nezvestobi-varanju. Tu ti bodo čez čas začeli pisati (pa nimam nič proti nobenemu), da si prestara pri 28 in da zato nisi več zanimiva ter da te tvoj sigurno vara. Skratka, kakor hočeš.

Glej Bibita, ti si sedaj secirala nas, “svetnike”. Nisi prav nič drugačna od nas. S to razliko, da mi ti ne bomo zamerili, ker se zavedamo, da je to le ena od možnih resnic, ki pa ni nujno blizu. 😉

Ursa81 tudi od Bibitke in Alexis ni bilo nič uporabnega napisanega tako, da verjetno so tudi one neke “svetnice” iz kakšnega samostana, kjer vse bolj na hitro…tudi berejo bolj tako, površno pač…. 😉 :))

Se pravi ne daj se sicirat, ker to ne bo nič dobrega naj tvoj oddela kar je podpisal oz se zavezal k temu, če ne gre z lepa pa gajžlo v roke…..ali pa pojdi na kak drug forum kjer boš lahko dobila konkreten namig kje se najdejo pravi žrebci vedo pripravljeni na akcijo, dotičnim je tu nerodno to razlagat, izdajat informacije ne nepravem forumu…… ; ) 😀

Glej Bibita, ti si sedaj secirala nas, “svetnike”. Nisi prav nič drugačna od nas. S to razliko, da mi ti ne bomo zamerili, ker se zavedamo, da je to le ena od možnih resnic, ki pa ni nujno blizu. ;)[/quote]

Nič nisem secirala nobenega od vas; takšno je moje mnenje in samo to sem napisala…. svoje mnenje.:)

Mnenje pa ni seciranje :)))

p.s.
Seveda sem drugačna od vas moških…. sem ženska.:)

Urska81 ni spraševala po ženskem mnenju, ampak je izrecno napisala

:))))

p.s.
tvoja domneva je kar se mene tiče nepravilna 🙂

Kaj pa si ji ti napisala ? Nas si secirala in trdiš, da nič ne seksamo.

Tudi mi smo napisali svoje (moško) mnenje in nismo secirali… 😉 :)))

Kaj pa se potem oglašaš, če nisi moški ? Ali pač….:)))

Kaj pa se potem oglašaš, če nisi moški ? Ali pač….:)))[/quote]

Robi malo zbranosti ne bi škodilo… to kar si mene citiral, je avtorica Urska81 napisala.

Tudi mi smo napisali svoje (moško) mnenje in nismo secirali… 😉 :)))[/quote]

Ko mačkonu na rep stopiš, ta še huje cvili, kot mačka :)))

Kaj pa se potem oglašaš, če nisi moški ? Ali pač….:)))[/quote]

Robi malo zbranosti ne bi škodilo… to kar si mene citiral, je avtorica Urska81 napisala.[/quote]
Saj…In ti nisi moški, kot praviš. Čemu potem tvoje mnenje ? 🙂

Robi malo zbranosti ne bi škodilo… to kar si mene citiral, je avtorica Urska81 napisala.[/quote]
Saj…In ti nisi moški, kot praviš. Čemu potem tvoje mnenje ? :)[/quote]

Ker sem podala svoje mnenje o moških “stalnih” piscih”;

sicer pa, če bi bolj pozorno bral, bi razumel.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close