Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partner z otroki

Partner z otroki

Veza je mlada niti eno leto.
Zanima me, ali vas partner pokliče, ko je njegov vikend s svojimi otroki? Se vam dovolj posveča? Ste žalostne, ker morda nima dovolj časa za vas?
Samo vprašam. Se s partnerjem, če je med vama večja razdalja, vidita malokrat? Pa vam je to dovolj?

Ljudje imamo različne potrebe. A meniš, da bo drugo mnenje kaj vplivalo na tvoje potrebe in želje ?

V bistvu ne. Ampak to je tako kot npr., da ti bo jutri kirurg izdrl zob pa vprašaš za mnenje druge ljudi kako so se počutili dan prej in dan kasneje.
Nikogar nočem obremenjevati samo zanima me kakšni so občutki drugih ljudi.
Se opravičujem, če komu tema ni všečna. Za druge pa: hvala za strpnost.

Res odvisno od želja in potrebe po večji ali manjši bližini, povezanosti. Njemu je očitno tako dobro, tebi to ni dovolj in se zavedaš, da bi rada od njega več kot on od tebe, torej hipotetično je tvoja ljubezen do njega večja od njegove, kar te podzavestno muči.

Če ga želiš obdržati, sprejmi kar ti ponuja, če boš zahtevna in tečna, se bo še bolj oddaljil.

Enim je všeč sladoled z okusom čokolade, drugim je vanilija bližje, tretji so bolj mahnjeni na sadne okuse…Sprašuješ kot da kupuješ sladoled in si v precepu glede parih vprašanj.

Saj samo sprašujem in se obenem zahvaljujem za prav vsak odgovor. Saj se samo pogovarjamo in si izmenjujemo mišljenje.
Če pogledam, da sem dolgo samevala sem srečna, da ga vidim ko ga pač lahko. In takrat nama je lepo.

sedaj ko bo DeSUS bolj močan v vladi bo bolje, ker bova dobila velik popust za karte za vlak.
Zadnje 4 leta sva pa precej samevala – vsaka 2 meseca je eden spravil skupaj, da je prišel na obisk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close