Partner se oblači in obnaša kot gej
Pozdravljeni, spoznala sem partnerja s katerim “sva skupaj” ali kako se temu reče 3 mesece. Spoznala sva se preko fb in je imel naloženih kar nekaj modernih slik, ki so se sovpadale z okoljem, pač profi foto shooting. Zdelo se mi je super dokler nisva začela hodit ker pač ne pričakuješ da bo res tak hodil okrog. Od začetka je bil dokaj normalen, plašč, slim kavbojke, srajca, frizura lasje čez oči… Pač urejen moški z rockersko frizuro. Zelo rad nosi rozo barvo in mrežaste majice, pač da se vidi vse čez. Nisem ga predstavila staršem ker je tisti dan prišel v oprijeti živo rumeni trenerski(zelo verjetno ženski) spod takšna majica in v poslovnih rjavih čevljih. Nisva šla res nikamor ker me je bilo sram. Sedela sva v avtu in se pogovarjala. Zmenila sva se za drugič in ta drugič je bil včeraj. Živo roza pulover z risanimi junaki(100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ženski zaradi smeri zapiranja gumbov) in rdeča trenirka spodnji del v stilu pižame, če ni res bila pižama. Rekla sem mu, da mi njegov stil ni všeč in da ga starša ne bosta odobravala. Samo skomignil je z rameni. Vede se vsake toliko kot gej(moj sošolec je bil in poznam obnašanje) a ne izgleda da bi imel nagnjenja k moškim. So takšni moški sploh zreli za resno vezo? Stara sem 31 in ne mislim zapravljat časa z romancami. On je 35. Prijazen, pozoren, samo oblačenje in kretnje….
Hipster.
Na mestih sicer deloma posplošeno, ampak mislim, da bo dovolj za predstavo…
https://www.viva.si/Psihologija-in-odnosi/10525/Kdo-so-hipsterji
Nevem, jaz se oblačim podobno, sicer ne mrezastih majc itd imam pa dost živih barv in oprijetih stvari. Neodobravanja je res dost, tudi ozre se kdo ko vidi moškega v živo roža trenerki a jbg. Drugac imam otroke, žensko in nenormalen stil. Slovenclji ste pač zakisani okol tega. V Grčiji in Turčiji je to normalno, tu si pa peder.
Ni vse v oblačilih. taki pedrski tipi si tudi nohte manikirajo oz. namažejo s prozornim lakom, da se jim ne lomijo, eni si naredijo tudi make up. …Ni nujno, da je toplovodar, enkrat so jim rekli metro seksualci, ker so bili vsepovsod pobriti in orto zrihtani. Zdaj je večina mladih tipov pobritih, hehe. Ampak ja, gre za neko vrsto poženščenosti. Če je drugače tudi pussy in če ima res tudi take pedrske geste, potem gre zagotovo za kakšen bisex. Tipi, ki se pretirano ukvarjajo z modo so največkrat geji ali bisexsualci. Če bi bil hipster, ne bi bilo tistih gest z rokami, tipično gejevskih.
Če ti ni, ga odpokaj, škoda cajta.
Živjo, sem precej starejša od tebe, pa sem lani naletela na podoben “bum”. Tip kar naprej v pajkicah (star skoraj 60 let). Ko sva šla na plažo, on dejansko v tangicah, mini flikca pa tri vrvice. Jajca prepirsana, na križu tetovaža, ko bi jo nalimala kvečjemu nezreli 20 letnici, povrhu slabo narejena. Zadela me je mini kap. Še huje me je čakalo zvečer – lasulje, salonarji z 12 cm petami, št 45, negližeji, plejada straponov, dildov. Menda strejt, ampak lej, kljub liberalnim pogledom, ki jih imam – pass by. Polagam ti na srce, čeprav te ne poznam: ali je to moški, ki ga lahko sprejmeš in z njim živiš (s takšnim kot je) nadaljnih 5,10,15,40 let? Tako kot ti nisi na svetu zato, da te kdo spreminja, tako verjetno tudi on ni na svetu zato, da bo nekje nesprejet. Mislim, da je za oba bolje, da si dasta priložnost kje drugje. In ja, glede tvojih staršev-mislim, da je v zdravih povezanih družinah pomembno, da je “nov član” oz. tvoj partner sprejet. Tako kot želim tebi, da si najdeš enega fejst fanta, ob katerm boš varna, lepa, najlepša in mu boš v ponos. On tebi v zavetje in uteho. Drži se! Lep december!
Ni ne gej ne bisex samo zafrkava te oz mislim da noče spoznat tvojih tastarih. Zato se pa obleče v take cunje. Če praviš da se je prej normalno oblačil oz. relativno normalno. Mislim da se moraš vprašat kam gre vajino razmerje. Pa tudi te je že predstavil svojim prijateljem znancem, staršem itd. Če te ni je sam s teboj zarad spolnih ugodnosti in nič več. Ko bo našel kaj boljšega te bo odpikal. No seveda po prebranem sklepam.
Forum je zaprt za komentiranje.