partner noče …..
Danes sma dobila vabilo na poroko moje prijateljice in moj je odločno rekel, da ne gre. Skupaj sma že 13 let in imava 2 otroka.Naj povem, da to ni prvič da on noče z mano, ko imamo v našem krogu kakšno praznovanje ali kar koli drugega, ga moram včasih kar prisilit da gre. Mislim, da mi to že zelo preseda in ne prenesem več, da ne upošteva mojih želja.Naj omenim tudi to, da je drugače zelo družaben in rad hodi na vse =procesije= ampak s svojo družbo. Zelo sem jezna in razočarana ampak sem se odločila, da če res ne gre da bom šla sama.
Kaj bi vi storile v tem primeru ali bi šle same ali bi se ukvarjale z njim.’?
Uf. Če bi ti vedela, kakšna muka je meni iti na pasje procesije žlahte in prijateljev mojega moža. Že en mesec prej imam kepo v želodcu. Nikogar ne poznam, nimam se z njimi kaj pogovarjat – niti ene osebe ni, s katero bi imela kaj skupnega. So čisto drug svet. Sicer grem, ampak tako nerada. Škoda, da nimam toliko jajc kot tvoj mož in preprosto rečem, da ne grem.
Koliko ima pa drugače stikov s to tvojo prijateljico?
Jaz pa razmišljam takole. Partner ap ja ne rabi s tabo če noče. A če se je poročil pol mora ko pes na vrvici povsod kamor bi ti rada s tabo. Moj gre z mano če on to želi, tudi mene upošteva seveda, če ni nujno pač ne gre. K mami hodim večinoma sama ker ostanem za 2 dni, ker stanuje daleč. Nobenega problema. Tudi on gre s kom ki pa men ni do tega da ga vidim. Zakaj bi mogla zraven povsod viset.Ne vem zakaj delaš tu problem, pejt sama in uzivaj . Bodi samostojna, se vedno imata lahko tudi vsak svoje prijatelje. Ene bi kar zamenjale klučavnice, ne morem verjet.
Kok ste ene omejene! Zato, ker ne gre z njo ji predlagate naj ga kar pusti? Pa ste ve res totalni čustveni invalidi al kaj? Ste sploh kdaj imele resno razmerje? (če bile le ljubice poročenim, ki vas je imel za praznjenje jajc, to ne šteje). Prav smilite se mi. Se vam vidi, da dlje od sociale ne pridete.
Vedno jamrate da so moški otroci ki nikoli ne odrastejo. V resnici ste pa ve ene frkljice ki ostanete na nivoju najstnic in pričakujete da vas bo mož vedno vodil za rokco in vas za vsako stvar prepričeval do onemoglosti in lepo prosil pa ljubica daj to, pa ljubica daj ono, pa srček kaj če bi to takole… A ne znate nič same naredit? Pa nikamor same iti?
Ne rečem da morata biti partnerja prilepljena eden na drugega. Pa vendar eden za drugega lahko tudi kaj naredita. V tem primeru spremstvo na ohcet. Si ne predstavljam, da bi šla sama niti on sam. Če gre na vse druge procesije pa naj malo potrpi. Za družbo bo pa imel tebe a ne?
Tudi ne vem kaj bi odgovarjala vsem tistim, ki bi me spraševali če sem sama. Že res da to nikogar nič ne briga. Pa vendar se ne bi počutila prav fanj. Sem bila že na mnogih ohcetih in vsak, ki ima doma par ga je imel tudi tu.
Če tvoj pod nobenim pogojem noče in si se tako odločila pa le pojdi in se lepo imej.
Forum je zaprt za komentiranje.