Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek partner ne pomaga pri gospodinjskih opravilih

partner ne pomaga pri gospodinjskih opravilih

Kako bi vi gledali na situacijo: imam partnerja, ki ni oče mojih hčerk.

Živi z nami že kar nekaj let. V vsem tem času ni počel ničesar drugega kakor samo kosil okrog hiše v času sezone. Kar se tiče gospodinjskih opravil in karkoli drugega pa ne bo on tega počel, ker smo me 3 zadosti, da si to porazdelimo.

Vaše mnenje?

mislim, da lažeš. grem stavit, da je tudi jedel, sral, spal, se vozil okoli in seksal vsaj s teboj, če ne še s kom.

To pa ni tako malo dela. Tri babe prenašat je izjemen napor in čestitke tvojemu partnerju, da zdrži z vami.

Pri nas nismo hotel in si vsi razdelimo delo ker vsi tam živimo. Sva pa oba zaposlena. Če bi bila jaz ali on doma bi seveda tisti ki je doma večinsko skrbel za dom. Ti ga imenuješ partner, meni bolj zgleda kot gost.

predvidevam da je Balkanc.

Hahaha…tole je izjavil tudi moj bivši – da zraven 3eh bab ne bo on pomivalca praznil/nalagal in smeti ven nosil, kje je še vse ostalo.

Pa sta od teh 3eh bab bile 2 stare pod 5 let!

Tretja pa 8h v službi in prinesla domov več kot on.

Sedaj je bivši. Od njega imamo 300 eur preživnine in pa 2-3 dni na teden imam prost dan, ker ima on otroke.

Moj ima iste ideje. Vredu, če hočeš bit tako kot tvoj foter pa bodi. Jaz sicer res opravim 99% gospodinjskih del, zato pa trošimo izključno njegov denar, čeprav ga imam jaz ravno toliko kot on. Za vsako stvar “ata daj kartico”.

Meni tudi nihče ne pomaga.

Pač naredi vsak svoje delo in to je to.

Odgovor na objavo uporabnika
wetzrtuzrt, 27.10.2021 ob 12:49

Hahaha…tole je izjavil tudi moj bivši – da zraven 3eh bab ne bo on pomivalca praznil/nalagal in smeti ven nosil, kje je še vse ostalo.

Pa sta od teh 3eh bab bile 2 stare pod 5 let!

Tretja pa 8h v službi in prinesla domov več kot on.

Sedaj je bivši. Od njega imamo 300 eur preživnine in pa 2-3 dni na teden imam prost dan, ker ima on otroke.

mogoče je tvoj bivši njen tanov, pa je dobil eno, ki ima pralni stroj že malo starejši, da lahko pomiva.

Kaj pa je od njega, da ga gledate? Bolje biti sam kot z lenuhom.

Uhhbj, 27.10.2021 ob 13:33

Kaj pa je od njega, da ga gledate? Bolje biti sam kot z lenuhom.

ja kaj saj ni vse v delu. Najbrž je dobra družba v dvoje in širše.

Zakaj pa bivši, ki je te otroke naredil, tega ne postori?

Kar se tiče mojega mnenja, si lahko srečna, da sploh imaš kakega, s tako debelim ruzakom, kot ga nosiš na ramah. Prej bi mislila, preden si razkrečila noge. Ne poznam niti malo usmiljenja do takih žensk.

Kje pa je bivši, 27.10.2021 ob 13:42

Zakaj pa bivši, ki je te otroke naredil, tega ne postori?

Kar se tiče mojega mnenja, si lahko srečna, da sploh imaš kakega, s tako debelim ruzakom, kot ga nosiš na ramah. Prej bi mislila, preden si razkrečila noge. Ne poznam niti malo usmiljenja do takih žensk.

Ampak res, zakaj bivši KI NE ŽIVI TAM ne pride zlikat gat od tanovega in mu skuhat kosilo?

hahahahahahahahahaha, 27.10.2021 ob 13:50

Ampak res, zakaj bivši KI NE ŽIVI TAM ne pride zlikat gat od tanovega in mu skuhat kosilo?

Itak je tole bz, pri tebi nikoli ne bo drugače- z mano že ne bi več živel. Me pa zelo razkuri tale POMAGA. Pomaga pri gospodinjskih opravilih ti lahko npr. mama ali prijateljica oziroma kdorkoli, ki ne živi z vami. Tisti, ki pa živite skupaj v skupnem gospodinjstvu pa morate delati vsak svoj del gospodinjskih opravil zato, da lahko dostojno in lepo živite. Vsekakor ne pomagate en drugemu.

vede, 27.10.2021 ob 12:40

Kako bi vi gledali na situacijo: imam partnerja, ki ni oče mojih hčerk.

Živi z nami že kar nekaj let. V vsem tem času ni počel ničesar drugega kakor samo kosil okrog hiše v času sezone. Kar se tiče gospodinjskih opravil in karkoli drugega pa ne bo on tega počel, ker smo me 3 zadosti, da si to porazdelimo.

Vaše mnenje?

KAKO TO MISLIŠ NE POMAGA?

DELATI MORA ENAKOVREDNO ne pa pomagati.če nič ne dela še toliko hujše.

in menjaj ključavnico. Razen, če ne trpiš za sindromom matere Tereze. Ampak v tem primeru verjetno ne bi pisala sem gor, ali pač?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close