partner, ljubimec ali jaz
Tvoje pisanje me je spodbudilo ravno zato, ker sem bilaj az v podobni situaciji. Seksala sva ful poredko, enostavno se nisva več našla. Dolgo je trajalo, predolgo sva se ločevala. Tudi jaz sem razmišljala, prebirala knjige inp., vendar nekako nisem našla odgovora.
Razumem, da je težko zapustiti osebo s katero si že nekaj let. Vendar je to po moje edina in res edina pametna rešitev. Vezo lahko vlečeš v nedogled, vendar če nisi srečna, če ga ne ljubiš … Čez 10, 15 let ga ne boš nič bolj ljubila, se ti ne zdi?! Že to je dovolj, da ga varaš. Govorim iz lastnih izkušenj. Enostavno iščeš nekaj novega in se zavedaš, da to razmerje ni pravo. Lahko je še tako dober, ampak če ne potegne, če ni več iskric med vama – mar ni vse skupaj samo še farsa?!!
Na tvojem mestu bi našla pogum, mu povedala, kaj se dogaja, kaj hočeš, kaj si želiš, zakaj meniš, da ni pravi … Vem, težko je, tudi meni je bilo, pa gre … V začetku zelo boli, na trenutke ti je zelo žal … ampak konec koncev se rešiš iz dušečega položaja, ki res ne vodi nikamor.
LP
PS: Vedno je nekdo boljši. (in to drži)
Ja, se tudi jaz popolnoma strinjam z Demie!
Vendar pomisli vendar malo, to sploh ne postaja trend!!!
O teh ženskah in njihovih ljubimcih bereš toliko zato, ker jim je to obremenitev, stres in prav nič luštnega-izgleda, če imajo toliko za opravit še v svojem podstrešju.
Bomo kar še pri enem ostali, pa s tistim srečni, ne?!
Saj praviš da si končala z obema, prav je tako. S prvim si bila le v prijateljskem odnosu, kar je veliko premalo za partnerski odnos. Sama imam ene in druge izkušnje. Prijatelja, ki sva se v vsem ujela, le da mi ne bi bilo treba seksat. zdaj sem z drugim, seks je čudovit, ostalo pa malo manj. A še vedno sva si privlačna, uresničuje se nama pregovor,da se v postelji vse pogliha. In to veliko velja, o nasprotnem bodo govorili le tisti, ki takšnega partnerja niso našli in so prepričani, da ne obstaja.
Forum je zaprt za komentiranje.