Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Parkirna mesta

Parkirna mesta

Aha, kdo pa denar od parkiranja pokasira? Tisti, ki se je to izmislil najbrž. In kaj bodo imeli lastniki parkirišč od tega, da bodo drugim dovolili parkirati na njihovih parkiriščih? Nič seveda. Zakaj bi potem to počeli? Jaz lahko moje parkirišče ali dvorišče sama oddam parim interesentom za 9 ur na dan in sama pokasiram. Te stvari v LJ že dobro laufajo in so vsi udeleženi zelo zadovoljni. Nekateri oddajajo tudi prazne garaže in ljudje imajo avto na varnem pod ključem medtem ko so v službi, kar ni slabo, pa tudi drago ni.

če prav štekam se itak deli… nekaj dobi ponudnik ki stranke rihta nekaj pa pač lastnik… kakšno je pa razmerje bo pa vedel turbox, ki očitno pozna ozadje.

Aha, kdo pa denar od parkiranja pokasira? Tisti, ki se je to izmislil najbrž. In kaj bodo imeli lastniki parkirišč od tega, da bodo drugim dovolili parkirati na njihovih parkiriščih? Nič seveda. Zakaj bi potem to počeli? Jaz lahko moje parkirišče ali dvorišče sama oddam parim interesentom za 9 ur na dan in sama pokasiram. Te stvari v LJ že dobro laufajo in so vsi udeleženi zelo zadovoljni. Nekateri oddajajo tudi prazne garaže in ljudje imajo avto na varnem pod ključem medtem ko so v službi, kar ni slabo, pa tudi drago ni.[/quote]

Če bi si ogledali spletno stran in malo prebrali bi(boste) prišli do odgovora.

lp

New Report

Close