Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parkirna citypark

parkirna citypark

Kako je s parkiranjem ponoči v parkirni cityparka?
Nekam gremo s prijateljičinim avtom, svojega pa bi čez noč pustila tam, ker gremo z njo za 2 dni in mi potem prav pride, da grem od tam domov. Je to možno?

Tebi ne pride prav, da greš potem od tam z njim domov ampak ti pride prav, da bi za 2 dni zastonj parkirala. Ampak ne bo šlo. Parkirna hiša je namenjena obiskovalcem BTC City-ja in je odprta le čez dan. Vozila, ki ostanejo notri čez noč, obravnava policija kot zapuščena vozila in temu sledi kazen.

Malce stran imaš parkirno hišo, ki je odprta 24 ur. Aja, ti ne odgovarja, ker tista je za plačat… Torej ti ostane le zunanje parkirišče kjerkoli v BTC-ju.

Pa pusti avto pred Kolosejem al pa pred Atlantisom…ne bo tam nič manj varen, kot pred Cityparkom. Vedi pa, da tam kar precej vlamljajo v avte, vsaj tako sem slišala, tako da ne puščaj ničesar vrednega noter…sicer je pa to itak logično.

Pride mi prav zato, da lahko v moj stari avto sploh pridem, ker mi vse zamrzne in ne morem odpreti niti vrat, če je na takem mrazu. 🙂 Drugače sploh ne bi bil problem pustiti ga kjerkoli.

Torej ti ni problem parkirat v parkirni hiši, ki je odprta 24 ur in plačat, ne?

Pride mi prav zato, da lahko v moj stari avto sploh pridem, ker mi vse zamrzne in ne morem odpreti niti vrat, če je na takem mrazu. 🙂 Drugače sploh ne bi bil problem pustiti ga kjerkoli.[/quote]

Namaži ključavnice in gumi tesnilo vrat, pa ne bo teh problemov. Avto je pač treba tudi vzdrževat, ne samo tankat.

kolega ga je pustil čez vikend – 2 dni pa ga je še vedno čakal v garaži. problem je le bil ker smo ponoči prišli in so bile rampe dol. parkiran je bil v novem delu garažne hiše spodaj pod cityparkom

Ma dej ne ga srat s tem al bi al nebi plačal. KAJ MISLŠ?
ITAK DA NEBI PLAČAL NOBEN. Oskubijo te pri vsakem parkiranju, nikjer ni zastonj, varnost vprašljiva..
Če če ženska pustit avto v parkirni hiši in se to da, zakaj nebi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close