Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem parkiranje na prostoru za invalide

parkiranje na prostoru za invalide

Megaboy , ti si pa res mega v razmišljanju!

Pravila so za to, da se jih držimo!
In če je parkirni prostor namenjen invalidom – se pametni vozniki držimo osnovnih pravil v prometu!
Takšni kot si ti pa očitno ne! Požvižgate se na osnovna pravila v prometu in osnovna pravila bontona.

Me prav zanima kako bi reagiral ti, če bi bil invalid? Če bi bil na vozičku?
Ja, rajši bi naredil 20 krogov in čakal eno uro, da se frajlica ali frajerček umakne.

a ti to meni, si spet skadu že navsezgodaj 3-4 jointe?:) Naj te razsvetlim, prostrov za invalide se izogibam kot hudik križev pa verjemi ali ne, kokr češ:)[/quote]
Dej preberi še enkrat kar sem ti napisal, pa potem odgovori.[/quote]

no daj pa me razsvetli, kje je bilo sploh govora o mojem parkiranju???

joj zaradi kakih stvari se sekiraš.a če bi tam parkirala ena grda butara pa te nebi motilo? če je prostih cel kup parkirnih prostorovje pač vseeno kje parkiraš.
v glavnem vas na tem forumu motijo lepe, urejene ženske ki jih imenujete afne. kar tako ženšče reče ali naredi vse je narobe.
je že res da so grdi ljudje tudi zavistni in hudobni.

kitekata – ti si lepa ali pa si grda?

Mar ocenjuješ ljudi po lepoti?
Pravila bontona očitno ne poznaš, ne o ljudeh in ne o parkirnih mestih!

Ej kitekata kašne načečkaš -Če je bila frajlica, še ni nujno, da je pa tudi simpatična, marskikatera stara butara je bolj simpatična od mlade, ker ima nekaj v sebi in ne samo na sebi.In da so grdi ljudje zavistni in hudobni, in da smo vse ženske na tem forumu takšne?

Halo????????????

Mislim, da si ti ena takšna!

Motiš se, ni vseeno, kje parkiraš. Ker če je sedaj še veliko prostih mest, jih čez deset minut lahko ne bo več. In ti tega ne moreš vedeti, zato mesta, namenjena invalidom, pusti pri miru.

In…nikjer nisem opazila, da bi avtorica posta govorila o lepoti. Napisala je: “afnica v pajkicah” in “frajlica malo čez 20 let”. Torej po tvoje afna in frajla pomeni lepotico?

Yes, sem vedela da sem zadela žebljico na glavico!!!!

sama mal zadeta, toliko o tem:))

Dej preberi še enkrat kar sem ti napisal, pa potem odgovori.[/quote]

no daj pa me razsvetli, kje je bilo sploh govora o mojem parkiranju???[/quote]
Napisala si, da se prostorov za invalide izogibaš, Nič drugega pomensko pa nisem napisal jest, ko sem napisal da si morala malo dlje parkirat. Torej oba sva mnenja, da ti na prostorih za invalide ne parkiraš. Kdo je zdej skadu tiste jointe?

Lahko pa lastniki zemljišča avtomobile, parkirane na teh mestih brez nalepke, dajo odstanit s pajkom. In tako je tudi prav.

Nikoli ne parkiram na teh mestih. Pa sem noseča in imam dva majhna otroka. Še kako prav pa mi pridejo parkirni prostori, ki so v tujini nekaj čisto običajnega, ki so malo širši in na njih otroke brez težav spravim v avto. Ampak tega pri nas še ni.

Me prav zanima, kako se ti držiš vseh pravil v naši družbi.

A kako bi jest reagiral, če bi bil invalid?
Ti povem, prav vseeno bi mi bilo, kdo parkira na invalidskem prostoru kadar ne mislim jest tam parkirat. Zadovoljna?
In v našem primeru ni v tistem času tja pripeljal noben invalid, pa bi jih moralo najmanj deset ali več hkrati, da bi zapolnili njihove place,

Torej tista punca ni nikomur povzročila nobene škode, invalidom zaradi nje ni zmanjkalo parkplaca.
ve wannabepolicajke pa tu doživljate orgazme, če je kdo storil prometni prekršek na nikogaršnjo škodo. Ampak pravim da vas ne skrbijo invalidi ampak vas samo daje foušija.

Tole pa sploh ni res!

Pravila so za to, da jih upoštevamo! Sploh pa v prometu!

Megaboy in podobni: peljite danes čez vse rdeče luči!

Zakaj bi pa upoštevali pravila, mogoče v tisti sekundi tam ne bo nobenega z druge strani, ki bo imel zeleno luč …. ali pač? Se bo pa peljal malo naokoli (na streho)

no daj pa me razsvetli, kje je bilo sploh govora o mojem parkiranju???[/quote]
Napisala si, da se prostorov za invalide izogibaš, Nič drugega pomensko pa nisem napisal jest, ko sem napisal da si morala malo dlje parkirat. Torej oba sva mnenja, da ti na prostorih za invalide ne parkiraš. Kdo je zdej skadu tiste jointe?[/quote]

glej, še vedno trdim, da si jih ti, jaz se prostorov za invalide ne izogibam zato, ker nima jajc tam parkirati ampak zaradi mojih moralnih načel, tu si brcnil čisto mimo in mi tudi ni panike pustiti avta 100 m od štacune in tistim, ki si upajo nikakor nisem fouš ampak bi jih za kravateljc in napisala en masten listek, ko bi zaradi takega prekrška plačali 100 ali 200 eur bi drugič premislili, kam bodo parkirali svoje kolesje. Lej, zanimivo, da me nečesa obtožuješ, ko se ti sploh ne sanja, kdo sem.

Jaz sicer mislim, da ne prihaja do situacij, ki bi parkirnih mest za invalide dejansko zmanjkalo, ker jih je pred temi nakupovalnimi centri ogromno, bi me bilo pa čisto na splošno sram tam parkirat.[/quote]

Žal še premnogokrat prihaja do takšnih situacij, predvsem v parkirbi hiši Cytipark.

https://www.facebook.com/actio.si

Ja tista frajlica je naredila prekršek, in to prekršek ki ni nikogar spravil v nevarnost, noben se še ni zarad tega ubil, poškodoval, razbil avto, v najslabšem primeru bi nekdo šel par m dlje peš, v našem primeru se pa še to ni zgodilo. Ti pa zdej to napihuješ v nebo.

Ja, pravila so zato da se jih držimo.
Pa povej, kolikokrat si pa že ti peljala 51 skoz naselje, prevozila kako polno črto, vozila z neprilagojeno hitrostjo, neupoštevala stop znak, peljala v rumeno luč, nisi ustavila pred prehodom?…. kolikokrat si telefonirala med vožno, se ukvarjala z otrokom na zadnjem sedežu, vozila z vročino, gledala tipčke ob cesti namesto na cesto?
Od vseh teh prekrškov pa ljudje umirajo, od napačnega parkiranja pa ne.

In večja je verjetnost da ti v trenutku nepozornosti otrok skoči pred avto kot pa da 10 invalidskih parkplacov pripelje 10 invalidov naenkrat, pa enmu zmanjka parkplaca, ker je frajla v pajkicah tam parkirala.

.

TI PA SE NE PRASKAJ TAM KJER TE PRAV NIČ NE SRBI !!!!!!!!!!!

Tudi pri nas v NG imamo parkirne prostore za vozila z majhnimi otroki in so skoraj vedno zasedena z vozili, ki nimajo otroških sedežev 🙂 Jaz jih kljub majhnemu otroku ne koristim, parkiram na navadnih placih. Na prostorih za invalide pa resnično NIKOLI! Se pa strinjam, da ta prostor v večini služi mentalnim invalidom.

Kako bi reagirala jaz:
poslikam z mobijem, tako da je vidna registrska tablica in objavim na mon-u. Recimo iz knjižnice ali e-cafeja.
Kaj mi pa more?
Lahko greš pa na informacije, kjej po zvočniku opozorijo “lastnika tega pa tega avta, da umakne avto s parkirnega mesta za invalide”….

Parkirišč za invalide je pred trgovinami in raznimi centri dovolj, večinoma prazna. Sem pa že zaparkirala enega gospoda, ki je, na sicer polnem parkirišču parkiraal na tistem, edinem, za invalide. Če bi avto dal malo bolj na rob, bi komot še eden parkiral, ampak ga je na sredino.

Je bil zraven redar, ni nič rekel, meni pa tudi ne, ko sem mu za rit parkirala. Smo bili itak čez cesto v slaščičarni. Enih 10 munut smo se mu smejali, je bil prav kjut s kravato in kuferčkom ,pa gledal redarja, ki ga “ni videl” Rečt pa ni nič upal :))))

Aja, imam kartico, če nimam sina v avtu je nikoli ne izkoriščam.

Se mi je pa zgodilo v soboto pred šparom: nalagam robo v avto, avto na parkirišču za invalide, družina me je čakala zgoraj, da gremo še mal po trgovinah. Je en gospod stopil predme in me nadrl, kaj delam, pa če naj mi noge polomi, da bom vedela za koga so ti parkirni prostori… v glavnem, se mu je čisto utrgalo.
Me je bilo potem kar strah, če bo avto cel ostal…

tko da …

ne sklepat prehitro, mogoče je vseeno kje za vogalom kakšna mama, ki jo gre oseba pobrat

to je pa stvar, ki me najbolj moti. žal sem nekajkrat videl že policiste tako parkirati… najbrž se jim je mudilo na malico

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

New Report

Close