Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Parkiranje na Brniku

Parkiranje na Brniku

Konec meseca odpotujem za en teden z letalom z Brnika. Kje najugodneje parkirati in pustiti ta čas avto (najraje pod streho)?

GoOpti in je problem rešen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

go opti za tiste, ki so iz Lj, kaj pa, če prihajaš iz drugih koncev Slo? In niti javnega prevoza nimaš ob urah odhoda in povratka? Takrat pač moraš s svojim avtom.

Mah… teh šatlov imaš celo rajdo. GoOpti, Markun…
Avto pa ostane pod domačo streho.

Na letališču imaš tudi garažo, kjer lahko parkiraš. Cene ne vem, poglej na spletu, če pa potuješ z agencijo, preveri, ali imajo preko njih kaj ceneje.

Vem za Goopti itd,, ampak tokrat me zanima parkiranje lastnega avta. 🙂

Imajo garažno hišo. Lahko ga pa pustiš zunaj, na ne varovanem parkirišču, ki pa ga moraš vseeno plačat.

Najcenejši je parking od adrie, vendar ni pokrit. V garažni je drago, poglej na strani od letališča, če vnaprej rezerviraš za teden dni, pride ceneje. Srečno pot.

Jaz sem našla na eni spletni strani lani možnost parkiranja pri enem motelu oz. hotelu. Par km od brnika. Avto je ostal v garaži 14 dni, peljali so me na letališče in ko sem pristala, so prišli še po mene. Mislim, da je bila cena 50 eur. Malo poglej po internetu. Tega je dosti.

V okolici Brnika je par zasebnih parkingov, cenejših od letališkega, te peljejo potem oni na letališče in pridejo iskat. Gugl ti jih bo našel.

V okolici Brnika je par zasebnih parkingov, cenejših od letališkega, te peljejo potem oni na letališče in pridejo iskat. Gugl ti jih bo našel.
[/quote]

Sem nasla tel stevilko za parkiranje na starsevskem cveku in poklicala, so nas peljali in prisli iskati za polovico ceneje kot na Brniku. Bili smo zelo zadovoljni in sedaj vedno poklicemo in se zmenimo. Zakaj pa rabis garazo, osebno se mi zdi bolje, da je avto pod nadzorom, sicer pa na Gorenjskem redko pada toca. Nazadnje, ko smo odsli na pocitnice je v tistem casu pri nas bilo neurje s toco na Gorenjskem pa samo dez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close