Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parking center lj.

parking center lj.

ali je tudi letos brezplačno parkiranje na tržnici v centru ljubljane? Od katere ure dalje?

hvala

Ne, že dolgo časa ni več parkiranja na tržnici in Ciril-Metodovem trgu, že najmanj pol leta ne več, ne samo zastonj, ampak sploh ni tam več parkinga.

Razen če si mislila za nedeljo, seveda, takrat lahko tam parkiraš.

aha torej samo nedelja….

in kaj nam preostane sedaj, kje se da poceni parkirati zvečer, da si malo ogledamo center?
se opravičujem ampak središče lj. mi ni čisto dobro poznano.

Najceneje je, če malo lutaš z avtom po uličkah in če imaš srečo, kje naletiš na prazen prostor za parkiranje ob cesti (parkirni listek). V tem novem snegu se mi zdi to mission impossible sicer, ampak človek nikoli ne ve.

Parkiramo na železniški postaji in se do centra sprehodimo peš. Pač plačaš parkirnino in spiješ eno kuhano vino manj.

Vsa modro in belo označena parkirna mesta ob ulici so po 18. uri zastonj (ni treba kupiti listka na parkomatu).

ja jaz bi parkirala avto na železniški ampak s tem se nebi strinjala moja dva otroka, ki sta še med mlajšimi…..tako da bi nam prišlo v poštev malo bližje

Parkiraj za Cankarjevim domom, blizu srednje šole. Vrtača, Veselova ulica itd. Par korakov do centra. Se skoraj zmeraj najde prostor, sploh pa ob sobotah.

Če si prej parkirala na tržnici, bi ti verjetno odgovarjali ulični parkingi za Poljansko. Greš čez Zmajski most in pred tunelom levo, tako prideš na Poljansko. Potem pa parkirno mesto poiščeš v eni izmed ulic na desni strani.
Od 18-te ure dalje je zastonj, prej je pa to območje kratkotrajnega parkiranja: 1,20 EUR za dve uri.

Druga opcija je parkirna hiša Kapitelj, samo čez cesto od tržnice, ampak grozno draga.

Pa jaz sem na tržnici parkirala še 10 dni nazaj, pa je bil četretek. Kaj tega ni več?

je še…..smo včeraj parkirali direktno na tržnici

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close