Najdi forum

Pariz-collegium

Zanima me, če je bil kdo že z Collegiumom (al katero drugo agencijo) v PArizu (za 38.900-pa da ni last minute) 😉 Pač poceni je, pa me zanima če je vseeno ok?Al je pod nivojem?Hvala, lp

Jaz sem bila pred leti v Parizu z agencijo Sindicom. Ni bilo tam nevekakšno razkošje vendar je bil hotel manjši pa čist. Motilo me je edino to da je bil tik ob prometni cesti. No ja mi smo dali takrat za 5 dni bus-avijon. Tam okrog 70k. Je blo pa notri ušteto kar nekaj ogledov ˇ(Versailes, Elizejske poljane…) No ja Disneyland smo pa plačale posebaj.
Kaj pa lahko pričakuješ za ta denar?Vrjetno ne razkošja.

lp

Jaz sem bil pred leti na podobni varjanti s kompasom ( nikoli vec ne grem s kompasom nikamor zaradi VODICA ! ) pa ni bilo tako slabo sobe so sicer manjse, samo v Parizu itak nisi nic v sobi ;).
Ni bilo pa vseteto nic seveda. Izlet v Versailles je bil pac prevoz do tam z busom … vseeno ne bos razocarana svetujem da se odpravis ! Disneyland ne svetujem ker je ce nisi mlajsi od 10 let in imas
izredno rad disney podobe nimas tam kaj pocet brez-veze ( 100x raje Gardaland ) !
Drugace pa nobedena ponudba ne vsebuje vstopnin, mogoce samo Pol-Penzion ali kaj podobnega
toda bos ze nasla kaj poceni za podzob, Pariz kar se tice hrane ni tako drag, ce nisi zahteven …
drugace pa svetujem obisk ene restavracije in poizkus cebulove juhe se sedaj je ne morem pozabit MNJAM !!!!

ko smo že pri colegiumu, trgovci z alkotom ne bi mogli najti bolješega reklamerja /colegiovi izleti maturantov v grčijo – pijanke /
sicer pa kapa dol – dominik s. črnjak bo kmalu najbogatejši slovenec.kar je bil pred njim veliki šef in lastnik jerovšek computers.pa je šrkripnil.glede na diktaturo dominika.s. črnjaka pri stranki mladih bo to kmalu stranka frakcij

Enkrat sem doživela Pariz v lastni režiji, tako da ni agencije na svetu, ki bi me tja peljala. In upam, da še kdaj grem.

info@linda.si
TA: LINDA
Subject: Pariz

PARIZ IZLET – 5 DNI 27.450 NE ZAMUDITE!!! 19.3., 5 dni

torej ni bil se nihce s Collegium v Parizu?

hehe..ocitno res ne…glede TA Linda..jaz nameravam med prvomajskimi it, ne med solo 😉 Hvala vseeno 😉

Aja,

prosim če lahko kaj več napišeš o svojem potovanju, ker se tudi mi odpravljamo v Pariz v lastni režiji.

Lp

Jana

Sorry, sem šele zdaj videla. Ne vem, če ti bom lahko ful pomagala. Tja sem šla z letalom k fantu (takrat), tako da je bil on moj vodič. Mesto sva večinoma prepešačila, nekaj z avtom (kaos:) in s podzemno. Videt se splača vse, tako glavne turistične znamenitosti kot samo bluzenje po ulicah gor in dol in levo in desno. Daleč od tega, da sem videla vse, ampak tudi tisto, kar sem, bi še enkrat. Mogoče res en nasvet – francoske avtoceste so drage. Itak pa ne vem, če je v Franciji kaj poceni :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close