Najdi forum

Šli bi dva odrasla in otrok z TA v Paris – Disneyland. Katero mi priporočate. Nekje za 3 do 4 dni.

Preveri programe, cene, ampak po moje je čist vseeno. Če greste samo v Disneyland.
Jaz bi (če bi že šla z agencijo) vsekakor poskusila najti aranžma z letalom, ker po celi noči na avtobusu ne vem, kolk ima pol še človek energije za cel dan po Disneylandu laufat.

iščem varianto za it. Pa me zanima kakšne imate izkušnje s programi TAjev, npr Kompas. Kaj pa vsi tisti fakultativni izleti na gradove in ostale lepote Pariza? Ker če grava jaz in najstnica ne rabiva le Dysnelanda ampak bi še kaj videli…

Če se vsaj majčkeno znajdeš v tujini, gre lažje in predvsem ceneje brez agencije.
Easyjet leti dokaj ugodno z Brnika, hotel se da (brez kakšnih vnaprejšnjih plačil) rezervirat po netu (npr. http://www.booking.com ima dokaj ugodne cene), gledaš le, da najdeš kakšnega blizu metroja, na spletu mal pregledaš, kaj bi si rada ogledala … Pa še bolj zanimivo je, ker si lahko vse po svoje organiziraš in pogledaš tisto, kar bi sam rad videl, greš na kavico ali kaj pojes ko tebi paše ne pa ko ti vodič odredi čas za to …

Če se vsaj majčkeno znajdeš v tujini, gre lažje in predvsem ceneje brez agencije.
Easyjet leti dokaj ugodno z Brnika, hotel se da (brez kakšnih vnaprejšnjih plačil) rezervirat po netu (npr. http://www.booking.com ima dokaj ugodne cene), gledaš le, da najdeš kakšnega blizu metroja, na spletu mal pregledaš, kaj bi si rada ogledala … Pa še bolj zanimivo je, ker si lahko vse po svoje organiziraš in pogledaš tisto, kar bi sam rad videl, greš na kavico ali kaj pojes ko tebi paše ne pa ko ti vodič odredi čas za to …[/quote]

nope, za prvomajski termin enostavno ni pametnega poleta po pametni ceni, pa tudi cene hotelov niso najbolj prijazne (pa so mi jih ene par priporočili domačini in sodelavci iz službe, ki pogosto potujejo tja…)…so velikonočne počitnice :((( Pa urniki vseh “najcenejših” poletov, ki sem jih našla so zvečer tja in zjutraj nazaj..pa še kwa, eno prenočišče viška! Cene pa min 65% (no dva meseca nazaj bi še dobila polet za 50% cene aranžmaja) cene (pa tudi do 200 in 300%) aranžmaja, ki sem ga sedaj izbrala….Navkljub temu, da so mi vsi priporočali kako poceni bo, če grem tja sama….

Upam samo, da izleti potekajo kot je planirano in kot je obljubljeno. Te izkušnje pa še čakam, da dokočno potrdim rezervacijo.

Ja, to pa verjamem oz. so mi tudi že povedali, da je letos konec aprila vse ful drago zaradi velike noči. Tko kot cene poskočijo za božič in novo leto.
Tisto o bistveno nižjih stroških izletov v lastni režiji je bilo mišljeno za “navadne” termine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close