Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice paris poceni hotel 2 zvezdici

paris poceni hotel 2 zvezdici

po spletu brskam že nekaj dni za kakšno ugodno namestitev.Iščem za termin od 25.6. do 29.06 . Cenovno tam nekje od 40 do 50 eur za sobo za 2 osebi. Saj je izbira kar velika ko pa prebereš še mnenje uporabnikov o hotelu ki ga gledam je vedno kaj neprijetnega.Mogoče kakšen nasvet ali dobra izkušnja iz prve roke. Hotel naj bi bil v centru ali pa blizu metroja.

Lep pozdrav

Sebastjan Novo mesto

Probaj najti tukaj:

Jaz grem v Pariz v maju in sem rezervirala ta hotel , kar direkt prek maila. Ima solidne reference na tripadvisor-ju ( )

Stane pa 66 EUR za noč

izgleda kar v redu.bom pa še malo prebrskal ker jih je v tem cenovnem razredu veliko hvala.
Imaš mogoče kakšno izkušnjo iz prve roke , hvala

Izkušenj s hotelom v Parizu nimam, nasvet za tega sem pobrala na tem forumu, pa tripadvisor je tudi pomagal.
Lahko ti pa sporočim izkušnje iz prve roke glede tega hotela, ampak šele sredi maja ko se vrnem, kar bo verjetno zate prepozno.

Lahko probaš najti hotel tudi prek kake slovenske agencije, tam te prav vprašajo za kakšno ceno in na kakšni lokaciji.

mogoče še kakšen nasvet, prosim

Kaj pa Etap in Formula1 hoteli?
Imajo sobe za dve oz. tri osebe. Hoteli nudijo čiste sobe, poceni zajtrk. Poglej na spodnja dva linka.
Brez večjih težav dobiš tudi sobo v Parizu, samo kak mesec ali dva moraš prej rezervirati.

Bistvena razlika: Etap hoteli imajo sobe z WC-jem in tušem, medtem ko F1 tega nima. Razlika v ceni ni velika (cca 10€ po sobi na dan)

Izbral sem ta hotel, a je bil mogoče kdo tam.lahko ga še skenslam če bi za podoben denar dobil še kakšen namig

Hotel Darcet
4 Rue Darcet (near Place de Clichy)
75017
Paris

http://www.trav.com/wri-613/HotelDarcet/Reviews

nasvet iz prve roke:
ETAP HOTEL – 12 rue Jacques Henri Lartigue – 92130 ISSY LES MOULINEAUX
Tél. : 01 55 95 94 94 Fax :01 46 38 38 42 CENA: 45 € SAMOPOSTREŽNI ZAJTRK: 4 €
10 min z metrojem do Eifflovega stolpa… Prijetno, čisto, zelo prijazno osebje in za to ceno so v sobi lahko trije.

Jaz bi izbral katerega od Etap hotelov. So cenejši in njihovi obiskovalci so jih bistveno bolje ocenili.
Gledal sem ocene na:

Mi smo se lanskega avgusta 1 teden potepali po Parizu!
In smo šli preprosto na blef – v skorajda vrhuncu sezone.
Spali smo v “hotelih” F1! Soba za 2 oz. 3 osebe z omivalnikom in TV ter samopostrežnim zajtrkom nas je prišla 29eurov na noč! Ni luksuz in ni drago, pa še ena zanimiva dogodivščin aza povrh!
Na recepcijah delajo pretežno črnci, ki so multinacionalno usmerjeni in nasploh poligloti, tako da smo se z enim pogovarjali celo v hrvaščini in komentirali našo nogometno reprezentanco!
Pametno pa je, da se najaviš vsaj do 5.ure popoldne za zvečer, saj so potem že zasedeni! Nam je receptor potem za vsak dan v naprej rezerviral sobo na drugi stani Pariza (VZ -Z), tako da nismo imeli problemov.

Tudi jaz imam dobre izkušnje s hotelom Etap v Parizu – Porte de St Ouen. Sicer pa je standard v vseh hotelih iz te verige praktično enak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close