Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › pari ona-on

pari ona-on

Kolikšen procent parov se je spoznal na ona-on?

1.9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} po mojih podatkih. A ma kdo drug bolj natancne?

Naj se javijo VSI tisti, ki so se spoznali preko ONA- ON.. pa boš videla, da ne bo nikogar, razen kakšen nakladač😀😀

No, midva sva se spoznala. Je bilo pa to…uh več kot 15 let nazaj. Takrat je portal še bil kot mora : )

Midva sva se tudi srečala na OO.
Pred 7 leti.

Vem vsaj še za 5 parov ki so se spoznali na OO.

Tudi midva sva se spoznala preko ona.on. Pred osmimi leti. Popoln zadetek za oba.

Če pa to ni spet plačana reklama za propadajoči OnaOn, naj me vrag pocitra!

Tudi midva, teče osmo leto in ni reklama za ta spoznavni portal. Sva pa več mesecev klepetala in se šele potem videla v živo.

In kako dolgo ste bili na ona on preden ste spoznali resnega? Jaz nimam neke sreče, sem gor že kakšno leto pa ni nič kompatibilnega. Ali ste šli kar s prvim?

Ona-on je iz leta v leto bolj beden. Folk se sploh pogovarjat več ne zna, zato ne hodim več gor. Izguba časa.

Koliko se jih je spoznalo tukaj?

Koliko se jih je spoznalo tukaj?

Hoj, jaz tudi nisem imel srece. nisem pa tudi investiral veliko casa.

Lahko se spoznava tukaj. Y34, sem iz okolice Lj, po karakterju super clovek 😉

pisi na zs. lep vecer 😉

Saj vem, začetniška sreča. Manj kot mesec dni

Ne upam naletet na viharnega na zmenku. 😀

Ne vem, lahko pa ti zaupam, da sem v vseh teh letih naletel na večji {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} fejst punc na MON-u, kot pa na O-o.

[/quote]

Virtuala dela čudeže, a ne hahahaha.

Ja, to je res. Ampak govorim za tiste, ki sem jih osebno spoznal 🙂

Virtuala dela čudeže, a ne hahahaha.
[/quote]

Leta nazaj sem dejtala z moskimi iz ona on. Dolocen cas sem dejtala s sedanjim mozem in se z dvema na skrivaj saj se nisem mogla odlocit kateri je zame. Potlej sem dva odpikala in ostala s sedanjim mozem s katerim se imava krasno, imava tudi eno 6 hci. Ona on je portal za poiskati zivljenjskega sopotnika.

Naj se javijo VSI tisti, ki so se spoznali preko ONA- ON.. pa boš videla, da ne bo nikogar, razen kakšen nakladač😀😀
[/quote]
Jaz, in ne nakladam. (že leta 2010, ne sicer OnaOn, pač pa Kupid, a saj je isto …).

[/quote]
Tudi midva sva se spoznala preko najboljšega portala pri nas za spoznavanje in to je Ona-On. Poznava pa tudi veliko drugih parov, ki so se tudi spoznali preko Ona-On in so tudi izredno zadovoljni 😊

Na oo na stotine zgodb parov s slikami in videii, nekaj jih torej je.

letos je deset let. Zelo srečnih. Ona on ni bil vedno klub idiotov. Kakor ni bil niti ta forum.

Danes so stvari drugačne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close