Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pari, ki so v odprtem razmerju

pari, ki so v odprtem razmerju

ali poznate kakšen tak par? kako funkcionira?

s fantom sva skupaj štiri leta, jaz pa sem se na smrt zaljubila v skoraj sodelavca, s katerim si pišema po mailih že pol leta, tudi spala sva že skupaj.

fanta ljubim, v sodelavca sem samo zaljubljena in ne bi bila z njim za nič resnega, seks je pa zelo dober in bi se rada še dobivala z njem za to.

zbiram pogum fantu povedat da si želim odprtega razmerja, ker sem se pač zaljubila v nekoga drugega, pa ne vem kako bi sploh začela.

mi lahko svetuje kdo morda, ki je na tem, kako je izgleda pogovor oziroma kako naj to sploh izpeljem?

hvala za vso pomoc

Kot najprvo, se nisi zalubila ampak ti doma ocitno sexsa primankuje in sodelavec ti je fizicno privlacen, to pa ni isto kot zaljubljenost. Par krat se bosta se podolckala, potem pa tud ti njemu ne bos vec zanimiva, tako da ce vprasas mene jaz partnerju (tvoj fant) tega ne bi govoril da si ga varala.

Odgovor na objavo uporabnika
nejra, 05.10.2021 ob 12:28

ali poznate kakšen tak par? kako funkcionira?

s fantom sva skupaj štiri leta, jaz pa sem se na smrt zaljubila v skoraj sodelavca, s katerim si pišema po mailih že pol leta, tudi spala sva že skupaj.

fanta ljubim, v sodelavca sem samo zaljubljena in ne bi bila z njim za nič resnega, seks je pa zelo dober in bi se rada še dobivala z njem za to.

zbiram pogum fantu povedat da si želim odprtega razmerja, ker sem se pač zaljubila v nekoga drugega, pa ne vem kako bi sploh začela.

mi lahko svetuje kdo morda, ki je na tem, kako je izgleda pogovor oziroma kako naj to sploh izpeljem?

hvala za vso pomoc

zakaj bi pa z fantom sploh bila če nisi vanj zaljubljena?

aja?

a tak misliš, da odprte veze funkcionirajo?

ko se ti zlušta nekdo drugi, bi pa odprto vezo?

pa po možnosti že parkrat seksaš, preden partnerju sploh omeniš kaj takega?

stara moja, ti si obična usrana varalica. da bi tvoj tip pred pol leta prišel s takšno idejo na plan, bi se pa jokala tu gori

za odprto vezo, če že, se odločiš skupaj s partnerjem, PREDEN začneta seksat na divje s tretjimi osebami

Dolgčas ti je. V življenju nimaš nobenih izzivov. Par motenih osebkov v tvoji zvezi te bo postavilo na realna tla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close