Parga in Parga beach Hotel
Ko že vse sprašujete kako je tam pa tam, pa še mene zanima ali je že kdo bil v Pargi in v Parga beach hotelu? Kolikor sem uspela pregledati stare forume, vsi zelo hvalijo. Mene pa še posebaj zanima kako je z rent-a-carjem. Lansko leto smo bili na Rodosu julija in smo najeli avto in plačali za 10 dni 200 EUR. V agenciji so me opozorili, da je Parga glede tega bistveno dražja.
Pa še eno vprašanje kot ideja, ki mi je kapnila šele letos. Glede na to, da hodimo na dopust z letalom moramo ptrljago omejiti. Večji del prtljage zasedejo brisače za na plažo, ki jih za 14 dni kar nekaj potrebuješ. Najbolj me moti, ker so po nekaj dneh slane in trde. Ali je morda katera zasledila v teh turističnih krajih (morda konkretno v Pargi) kakšno čistilnico? Ali ne bi bilo fino dati na dopustu velike brisače prat in jih ne rabiš toliko vzeti s seboj.
Če je že kdo bil v Pargi prosim za informacije.
Parga leži v zalivu precej hribovite obale. V bistvu je edino pametno naselje med Igumenico in Prevezo, pa tudi obala v okolici ni zlahka dostopna, zato je koristnost avta v pargi malo vprašljiva, razen za daljše izlete.
Parga je, po lanski izkušnji, čudovita lokacija za enotensko ležanje na čudoviti plaži.
mi smo bili v Parga Beach hotelu l.2005 – zelo lep manjši kraj – nastanitev v parga beach hotelu pa je bolj slaba, zanemarjeno, staro – avto lahko najamete za kakšne izlete, v Pargi pa iz enega na drug konec vozijo manjše ladjice, za ogled Parge in okolice pa vozi vlakec – mi smo šli z ladjo in smo imeli s seboj avto
Forum je zaprt za komentiranje.