Paradoks ljubezni..
Ja, saj. Bistvo debate si ti. Z vsako novo temo se vrtiš kot mačka okoli vrele kaše. Iste kaše.[/quote]
Mislim, zdaj pa res: Bistvo debate sem jaz? Sem mogoče v naslovnem postu kje sebe izpostavil? Ti drugače, kto ad hominem ne znaš debatirati?
da ti malo vrnem: raje uredi odnos s svojim tipom, ki je očitno slab do neobstoječ. Srečno vezane ženske ne visijo tu gor.[/quote]
Yes, sir 😛
To samo vi tako mislite. V bistvu sporočate s svojim odzivom na Dx-a, sadnega, matkiča..ogromno. Preveč, kot bi želeli, verjemi!
Mene ne morete fopat o vaših vezah. Ker nisem star 20 let in tudi neumen ravno ne.[/quote]
Saj, exactly my point. Nisi star 20 let … vendar razmišljaš na isti način že … koliko časa?
Sploh ne vem, kaj se tako razburjaš. Ti ni všeč, greš mimo…
Lahko noč.
če ti zaradi osebnega miru verjameš v triprso vlačugo z erotikona V ……verjemi , če verjameš v trditve, ki si jih zgoraj zapisal in ti jih je nekdo tu serviral….verjemi ….in verjamem, da zvečer lažje zaspiš…ker verjameš v palčka Smuka…dolg je nos, dolg je nos o Matkič:)[/quote]
Daj nehaj obračat, ločenec, smo te pogruntali da si pijani X6 ki se ga je babnca losala, in potem nam taki solijo pamet, zapiti starci ki sanjajo o mladih ki jih podira Sadni
Ti si edini ki rabi šnopčeka da lažje zaspi, da te ne lovijo strahovi preteklosti in zgrešenega lajfa ki nezadržno hodijo za tabo kot Grim Reaper, ki že brusi koso, za tvoja zanič jetrca.[/quote]
očitno ti mamica še vedno bere pravljice za lahko noč, , tebi, sadnemu, spiderju se skoz rola en in isti film v glavi, kako vam družba na forumu ne da priznanja , ki vam pripada že samo zaradi tega, ker ste sploh pripravljeni napisati svoje cenjene misli, jih deliti z nami, mi pa ne prepoznamo potenciala, ki je v vas…matkič, imaš dolgi nos in kratko pamet, žal, tako je, prej boš sprejel lažje boš živel… ne da se mi več s tabo ukvarjati, če imaš še vsaj delček razsodnosti boš razumel in mi nehal pisariti replike o svojih blodnjah, vse ostalo je razumljeno kot da si butec…..imaš priložnost, izkoristi jo modro
Torej imaš ti probleme z bad boyi, ker si nekoč odprl temo o tem.[/quote]
To je bilo nekoč, enkrat in nikoli več ne boš videl. Zdaj pa poglej sebe. Vsak teden odpreš eno, dve, tri ali še več tem na isto vižo.
Torej imaš ti probleme z bad boyi, ker si nekoč odprl temo o tem.[/quote]
To je bilo nekoč, enkrat in nikoli več ne boš videl. Zdaj pa poglej sebe. Vsak teden odpreš eno, dve, tri ali še več tem na isto vižo.[/quote]
Sicer pa, ti kar piši, jaz te rad berem. Tvoje ugotovitve so mi zelo zanimive. 🙂
Daj nehaj obračat, ločenec, smo te pogruntali da si pijani X6 ki se ga je babnca losala, in potem nam taki solijo pamet, zapiti starci ki sanjajo o mladih ki jih podira Sadni
Ti si edini ki rabi šnopčeka da lažje zaspi, da te ne lovijo strahovi preteklosti in zgrešenega lajfa ki nezadržno hodijo za tabo kot Grim Reaper, ki že brusi koso, za tvoja zanič jetrca.[/quote]
očitno ti mamica še vedno bere pravljice za lahko noč, , tebi, sadnemu, spiderju se skoz rola en in isti film v glavi, kako vam družba na forumu ne da priznanja , ki vam pripada že samo zaradi tega, ker ste sploh pripravljeni napisati svoje cenjene misli, jih deliti z nami, mi pa ne prepoznamo potenciala, ki je v vas…matkič, imaš dolgi nos in kratko pamet, žal, tako je, prej boš sprejel lažje boš živel… ne da se mi več s tabo ukvarjati, če imaš še vsaj delček razsodnosti boš razumel in mi nehal pisariti replike o svojih blodnjah, vse ostalo je razumljeno kot da si butec…..imaš priložnost, izkoristi jo modro[/quote]
A ti si ga že ob 7:00 začel nalivat, da 7:57 oddajaš take fore? Nehaj se delat drugega človeka in priznaj sam sebi, da si faliran človek. Šnopček ti je edini oprijem do življenja ki ti polzi čez uničena jetra, kaj bo ko popustijo še ta? Zdrsnil boš v večno pijansko komo…
očitno ti mamica še vedno bere pravljice za lahko noč, , tebi, sadnemu, spiderju se skoz rola en in isti film v glavi, kako vam družba na forumu ne da priznanja , ki vam pripada že samo zaradi tega, ker ste sploh pripravljeni napisati svoje cenjene misli, jih deliti z nami, mi pa ne prepoznamo potenciala, ki je v vas…matkič, imaš dolgi nos in kratko pamet, žal, tako je, prej boš sprejel lažje boš živel… ne da se mi več s tabo ukvarjati, če imaš še vsaj delček razsodnosti boš razumel in mi nehal pisariti replike o svojih blodnjah, vse ostalo je razumljeno kot da si butec…..imaš priložnost, izkoristi jo modro[/quote]
A ti si ga že ob 7:00 začel nalivat, da 7:57 oddajaš take fore? Nehaj se delat drugega človeka in priznaj sam sebi, da si faliran človek. Šnopček ti je edini oprijem do življenja ki ti polzi čez uničena jetra, kaj bo ko popustijo še ta? Zdrsnil boš v večno pijansko komo…[/quote]
res si butec..
malo razmisli..”The problem with the world is that the intelligent people are
full of doubts, while the stupid ones are full of confidence. (C.Bukowski) “
Daj nehaj se pretvarjat, ne paše jutranjemu pijančku, da kopira angleške ”sayingse” ti nisi v nobenih dvomih, no razen če je dvom med izbiro šnopsa ali vilijamovke dvom, potem verjamem da bi znal bit.
Daj nehaj se pretvarjat, ne paše jutranjemu pijančku, da kopira angleške ”sayingse” ti nisi v nobenih dvomih, no razen če je dvom med izbiro šnopsa ali vilijamovke dvom, potem verjamem da bi znal bit.[/quote]
zdaj sem pa res v dvomih, ampak sem skoraj prepričan, da bi bila bolj pravilna uporaba quote kot saying…ampak kaj to tebi mar, ki si poln zaupanja sam vase))) poln sebe..kot drek vitaminov))
Daj nehaj se pretvarjat, ne paše jutranjemu pijančku, da kopira angleške ”sayingse” ti nisi v nobenih dvomih, no razen če je dvom med izbiro šnopsa ali vilijamovke dvom, potem verjamem da bi znal bit.[/quote]
zdaj sem pa res v dvomih, ampak sem skoraj prepričan, da bi bila bolj pravilna uporaba quote kot saying…ampak kaj to tebi mar, ki si poln zaupanja sam vase))) poln sebe..kot drek vitaminov))[/quote]
Quote je pravilen, samo če si 100% da je citat resnično original od te osebe, kako boš pa dokazal, da ga v zgodovini ljudi ni kdo že prej rekel? 🙂 Zato jaz raje napišem ”saying”
Torej lahko se greš to dalje kregat z šnopsom ali Vilijamovko al karkoli že je. Saj še kako urco pa te bo zalilo do zadnje celice od tistih par kaj še jih maš, pa bo za danes mir na MONu
zdaj sem pa res v dvomih, ampak sem skoraj prepričan, da bi bila bolj pravilna uporaba quote kot saying…ampak kaj to tebi mar, ki si poln zaupanja sam vase))) poln sebe..kot drek vitaminov))[/quote]
Quote je pravilen, samo če si 100% da je citat resnično original od te osebe, kako boš pa dokazal, da ga v zgodovini ljudi ni kdo že prej rekel? 🙂 Zato jaz raje napišem ”saying”
Torej lahko se greš to dalje kregat z šnopsom ali Vilijamovko al karkoli že je. Saj še kako urco pa te bo zalilo do zadnje celice od tistih par kaj še jih maš, pa bo za danes mir na MONu[/quote]
če torej jaz napišem ” Matkič je skoraj takšen tepec kot sadni” je to saying in ne quote, ker nisem edini na forumu , ki je kaj takega izjavil? zanimivo:)
Torej lahko se greš to dalje kregat z šnopsom ali Vilijamovko al karkoli že je. Saj še kako urco pa te bo zalilo do zadnje celice od tistih par kaj še jih maš, pa bo za danes mir na MONu[/quote]
če torej jaz napišem ” Matkič je skoraj takšen tepec kot sadni” je to saying in ne quote, ker nisem edini na forumu , ki je kaj takega izjavil? zanimivo:)[/quote]
Tako je, ker nisi ti “izumil” tega, ampak so to izjavili že ljudje pred tabo. Se pa strinjam s tvojim “saying-om”.
če torej jaz napišem ” Matkič je skoraj takšen tepec kot sadni” je to saying in ne quote, ker nisem edini na forumu , ki je kaj takega izjavil? zanimivo:)[/quote]
Nope, spet ti je um zamračil šnops
Torej razen če ti predpostavljaš da je to kar si napisal nek višek da se mu splača dodelit naziv ”saying” potem je to totalno narobe, če pa je to saying, pa kaj ti naj rečem, za tebe verjetno res je, ker nenazadnje izjavit kaj takega je višek tvojega pijanega dneva.
Spider ima prav,kar se mene tiče.
Da je smisel življenja živeti v paru z ljubljeno “polovico”,imeti vsaj 2 otroka,hišo,ne vem kakšen avto,pa še psa povrhu-se mi upira,je res vsiljen družbeni konstrukt.
Kot da v življenju ni drugih stvari ki te lahko izpolnijo,osrečijo,navdihnejo.Lahko ljubiš otroke,naravo,
………Zakaj mislite da ne moreš bit srečen, popoln če nimaš moškega/žensko(tisto 1/2).
Res meni je bedno da živite tako ozko,omejeno,da ne začutite sebe kot “edinko”,celovito osebnost,
zakaj vedno hrepenite po še nekom,da se počutite celi.
Brez ljubezni vam živeti ni,pri tem pa ne priznavate da lahko živiš ljubezen na tisoč drugačnih načinov,kot samo ta ki jo vi razumete.
Če bi narava tako hotela,ne bi bilo na milijone ljudi ki živijo brez tega,kar je po vašem bistvo življenja
Forum je zaprt za komentiranje.